Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayattan sogudum resmen)))Çocuk değil ama eş versiyonu var bende asla susmuyor, wc ye girsem kapının önüne gelir konuşur, yatakta uykuya dalana kadar konuşurYetişkin içinde çözüm varsa bekliyorum
![]()
Akrabamın kızıda öyleydi geçen sene o da 8 yaşındaydı. Bu sene ağzını açmıyoMerhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
3 yasinda basladi konusmaya.Oğlunuz kaç yaşında konuştu ki
Asla sımarıklık degıl uslubunuz cok kotuAlt komşumun oğluda 5 yasinda
Duymuyor ve konuşamıyor
5 senedir ne üzüntü yaşadıklarını görseydiniz
Bu şımarıklığı yapmazdınız ☹
Tanımadıgı kısılerın yanında konusmuyorBir pedogag a gösterin bence hiperaktivite olabilir bipolar olabilir veya belki ileri derece zekidir işlenmesi lazımdır haberiniz yoktur. Çocukta bir sıkıntı var konuşmaya vuruyor bu sizin zihni de yoruyor tabi bence bir gösterin kafanız rahat etsin.sürekli aralıksız konuşması da hiç konuşmaması da bir sebebi olmalı araştırmalı
Inşallah arkadasımAllahimm benim kızım da boyle konuşsun çok istiyorum bizimle sohbet etsin. Amin....
Estağfurullah üzülmedim basliginizi gorunce en cok istedigim seylerden biri oldugu icin dua ettim belki birkac amin diyen de çıkar :)Inşallah arkadasım
Umarım sorun yoktur konusmayla ılgılı
Amacım kımseyı uzmek degıl cunku yasadıgım durumu anlatmak ıstedım sadece
Cocukların genelı mı boyle dıye merak ettım
AminnAllahimm benim kızım da boyle konuşsun çok istiyorum bizimle sohbet etsin. Amin....
AmınnEstağfurullah üzülmedim basliginizi gorunce en cok istedigim seylerden biri oldugu icin dua ettim belki birkac amin diyen de çıkar :)