• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım hıc susmadan konusuyor🙈🙈

Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun

Uzmana gidin bence , belki altında bilmediğiniz başka bir sebep vardır.

Eline çizgi romanlar kitaplar verin ve günlük bi hedef belirleyin hedeflerini gerçekleştirdiğinde ödüllendireceğinizi söyleyin ve bu onu 1 saat de olsa susturur bu kadar delirmezsiniz 😁
Artık yalvarıyorum kıtap okuyalım hadı dıye
Sen oku bana ben dınlerım diyorum ama mlsf konusma hevesı okumada işlemıyor☺️☺️

Merhaba hanımlar
Ama...
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Beynım duman duman artık
ayni beim kizim anne galipp ne demek kahve ne demek bagzrn yabanci terimler buluyor aciklamasi zor seylerde soruyor cok sukur allah can sagligi versin bu onlarin ne kadr zeki oldugunun gostetgesidir:)

Artık yalvarıyorum kıtap okuyalım hadı dıye
Sen oku bana ben dınlerım diyorum ama mlsf konusma hevesı okumada işlemıyor☺☺
İşte ödüllendirme en iyisi. Benim yeğenim de tam olarak bu kadar konuşuyordu bi gün dedim ki şu yere kadr susarsan sana 1 lira vericem çocuk 1 lira için 2 saat konuşmadı 😜 paranın gözü kör olmasın 😍😅

İşte ödüllendirme en iyisi. Benim yeğenim de tam olarak bu kadar konuşuyordu bi gün dedim ki şu yere kadr susarsan sana 1 lira vericem çocuk 1 lira için 2 saat konuşmadı 😜 paranın gözü kör olmasın 😍😅
Bu bızde de işe yarayabılır😂bayram parasını bana verdı parası hıc bıtmıyor nedense
Dıyorum bak harcadın yook onları sen aldın bana dıyor😂😂

Merhaba hanımlar
Ama...
Beynım duman duman artık

5 yaşındaki yeğenim aynen böyle
Kedim saklanıyor onu duyduğu zaman miyavlıyor ardından yüz kere soruyor kedi ne dedi teyzeeeee🙈🙈🙈hiç bir şey yapamasa kendi kendine konuşuyor, tatlı ama yaaa

Bu bızde de işe yarayabılır😂bayram parasını bana verdı parası hıc bıtmıyor nedense
Dıyorum bak harcadın yook onları sen aldın bana dıyor😂😂
Akıllı kızmış maaşallah 😊 siz kitap okuma krşılığı sadece para değil mesela bi sirke götürmek bi voleybol maçına girmek sinema ya da tiyatrroya gitmek gibi seçenekler sunun. Ne yapmayı seviyorsa ona göre aktiviteler ayarlayın. Hayvanat bahçesi lunapark falan.. Küçük ödüllerden başlayarak büyüklere doğru sırasıyla gidin.. Mesela çikolata almak 1 gün için apacağı şeyin karşılığı olsun tiyatroya gitmek 1 haftanın karşılığı

Bnmki 26 aylık henüz tam konusamiyo ama ona rağmen hiç susmuyo.korece konusuyo sanki bağıra bağıra. Babası gelince bı yarım saat odaya kitliyorum kendimi .bazen baş ağrım boyut degistiriyo artık dayanılmaz hale geliyo. Konuşamadığı derdini anlatamadigi için böyle konuşunca düzelir azalır diye düşünürken bu konuyu görmek beni yıktı .😭😭😭
Bizimki de öyle 26 aylık maşallah gün boyu bıcır bıcır her gördüğü şeyi söyleyip duruyor o olmazsa anne anne baba baba ismimi söyleyip duruyor şimdi babannesindeyiz bugün kaç kez babaanne dedi bilmem

Merhaba hanımlar
Ama...
Beynım duman duman artık
5 bucuk yasinda oglum fazla konusmaz ama bir seyi 4 yada 5 kere sorar cevap vrririm tekrar sorar yeter yeter cevap verdim ya derim susar :)

Bende onun 2.5 yaş erkek versiyonu var. Bi de bizimki yarım yamalak konuştuğu için sürekli onu tamamlamam gerekiyor. Aynı şeyi 15-20 defa tekrarladığı oluyor ve insan bazen çok sıkılıyor.
Neden o kadar tekrarlıyorlar acaba bizimki de 26 aylık kaç kez tekrarlıyor bazı şeyleri

Konuşuyor diye bir çocuğa kızılmaz. O izlediğiniz tv. den daha mi kıymetsiz çocuğunuzun anlattıkları.

Tv. dekilerde hiç susmuyor ama dinliyorsunuz.

Her gün bir konu bulun ve seminer yapın. Geçsin karşınıza anlatsın. En azından bir saat onemseyerek , can kulağıyla dinleyin.

Çocuk kendini , duygularını tatmin etsin sonra ne yapmak istiyorsanız yapın.

Benim oğlumda saatlerce konuşur sohbet etmek ister. Bir kere bile neden demedim sus demedim.

Uzanıyorum çok yorgunsam bir konu hakkında sohbet ediyoruz. Ben çok soru soruyorum o da cevaplıyor. Cevaplamaktan yorulduğunu hissediyorum bazen

Dinlediğimi biliyor bu yüzden mutlu.

Tiyatro kursuna gönderin, spora gönderin. Tavsiyelerim bunlar.

Uyarsiniz , uymazsiniz bilemem ancak azarlamayin, anlattıklarını onemseyin .

Bende cok konusan bır cocuktum. Herkesle degıl ama annemle hep konusmak isterdim halada öyle.. Kızımında hep benım gıbı olmasını ısterdım ve dogumdan bır gun once annem yine bu konuda kalbimi kırmıstı ve o gece cok dua etmıstım ınsallah kızımda benımle cok konusur diye ve sonuc anne kız susmadan konusabılıyoruz çok şükür :))

3 yaşındaki oğlum hala telaffuz sıkıntısı olsa da çok konuşur. Her konuda fikri var sıpanın :KK70:

He benimki arada susar dinler sonra yine başlar tabi. Bazen benimle konuşuyor sanar cevap veririm kızar "sana söylemiyorum sen söyleme" diye. Oyunun bir parçasıymış meğer. :KK70:
Sizinki gibi olsa çaktırmadan kulak tıkacı takardım galiba :KK70:
Canları sağolsun yapacak bir şey yok..

3 yaşındaki oğlum hala telaffuz sıkıntısı olsa da çok konuşur. Her konuda fikri var sıpanın :KK70:

He benimki arada susar dinler sonra yine başlar tabi. Bazen benimle konuşuyor sanar cevap veririm kızar "sana söylemiyorum sen söyleme" diye. Oyunun bir parçasıymış meğer. :KK70:
Sizinki gibi olsa çaktırmadan kulak tıkacı takardım galiba :KK70:
Canları sağolsun yapacak bir şey yok..
Inan tikaci cok düşündüm ama kiyamadim dinlemek lazim siye ahh analik ya..

Back
X