• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım hıc susmadan konusuyor🙈🙈

Basak burcu 8 yasina girmeye 13 gün kalmis bir oğlum var' hic susmuyor arada ben biraz susayim dimi anne motorum soğusun diyor' arabada evde wc de yemekte her yerde konuşuyor soru soruyor cok soruyor arabalar ve makinelerle kafayi bozdu kitap oku diyorum konuşamıyorum o zaman diyor... allah seslerini eksik etmesin ama beynim yoruldu
Bnde de 8 buvuk yaşında boğa burcu olanı var
Oda diyorki beni konuşarak doğurmuş Sun susayinda catliyinmmi diyor

Konuyu aceba ben mi yazdim diye dusundum bir an 🤭 ama konuya ek olarak bizim evde birde 4 yasinda kardes var.. kiz cocugu cok konusur dediler, peki dedik, ama oglum da en az ablasi kadar konusuyor 😒 gun icinde beynimin error verdigini hissediyorum.. hatta kizim konusuyor anlatiyor filan.. sonra ben tepki vermeyi birakinca 'anne yine cok konusuyorum degil mi?' diyor 🤣🤣 bi kac saniyelik sessizlik oluyor o arada..

Tavsiyelerim, yazin bol bol parka cikiyoruz, parkta arkadaslariyla oynuyorlar, konusup anlatiyorlar.. birde erken yatiriyorum.. oglum 8de kizim en gec 10da yatiyor.. boylece aksamlari sessizligin tadini cikariyorum 🤭

Rabbim başka dert vermesin.. seslerinden mahrum birakmasin insallah...

Bizim oğlanda. 20 aylik ne konustugunun cogunu anlamasakta bidi bidi bidi bidi hic susmuyor :))

Rahmetli Kemal Sunal' ın Nevra Serezli ile oynadığı Kılıbık filminde Nevra Serezli konuşur konuşur sonra cevap versene diye ayrıca konuşur, Rahmetli Kemal Sunal da tam cevap verecek izin vermez tekrar konuşur ya, işte oradaki Nevra Serezli benim eşim, bende Kemal Sunal 😊

Çocuk yaparsam Inga demek yerine konuşarak çıkar diye çok korkuyorum 😂😂 çünkü genlerinde var bu. Ailede herkes çok konuşuyor ve ben migren hastasıyım felaket başımı ağrıtıyor onların çok konuşmaları. Aynen bu emoji gibi oluyor tipim 🤪 yanlarında. O yüzden bayram harici pek bir araya gelmemeye çalışıyorum. Eşime yine başım ağrıyor dediğimde susuyor ama yazarak konuşalım mı diyor bu seferde 😂😂
Resmen adam konuşma açlığı çekiyor 😂 çözümsüzüm.
:)))
Bızdede babası ve sülalesi cok konusur evett
Bır araya gelınce hangısını dınlıycem dıye beyın felcı gecırıyorum
Her bırı ayrı konuyu bana anlatmaya calısırlar😂😂

Bunun bizde de 3,5 yaş modeli var. Kendisi yeryüzünde yer kaplayan her şeyle konuşabilir. Oyuncaklar, bir yaprak, bir taş, anneyi, babayı, kedileri, köpekleri, karıncaları filan saymıyorum, bir bulut, yere atılmış bir gazoz şişesiyle konuştuğuna da şahidim. En son brokolileri konuşturuyordu, anne brokoli, tabaktan atlayan bebek brokoliyi bir güzel azarladı. Çoğunlukla çok eğlenceli bir durum. Allah aratmasın, eksikliğini göstermesin. Ama diğer yandan bizimki de normal, düz, basit insan beyni. Sessizlik istiyor bazen. :KK53: Bir de 9 aylık bir bücürüm var. O da başladı dadada dududu... Çok sesli koro gibiyiz tüm gün. Bazen harika bir tablo, bakıyorum bakıyorum doyamıyorum, bazen de çığlığı basıp kaçasım geliyor. Öyle bir duydu durumu işte.

Bende öyleydim :D call center olarak çalıştım iki yıl, bu çenem yere düşüyordu artık, eve geldiğimde nasılsın diye soruklarında cevap veresim gelmezdi :D

Akşama kadar konuşa konuşa kota doluyor tabi 9 10 saat bık bık bık. Çenemin ağrıdığını hisseder yemek yiyemezdim :D yani bu iş durulttu beni. O gün bugündür susarım, çok konuşmam :D

Benimde annem çok konusur. Hele gördüğü bir şeyi anlatırken bi betimleme yapar. Aman Allahım. Balzac a rakip olabilir. Herkes sussun ben konuşacağım dinleyin beni der ama dinlet de kendini. Huyu bu 50 yaşına geldi hala aynı. Eşim de annem kadar olmasa da o da çok konusur bazen sus ya bi sus işyerinde de böyle misin derim. İkisi de koç burcu girdikleri ortamda hemen kendilerini belli ederler.
En küçük kız kardeşim de 10 yaşında o da bebekliğinden beri çok konusur ilkokulda biraz susmuştu ama iki senedir yine başladı. Anlatır anlatır anlatır öyle cümleler kurar ki bilmediği şey yok. Bana gelirdi bebeğim yokken aynanın karşında konusur konusur o jest ve mimikleri beni benden alırdı bi taklitler yapar. Şimdi 1 yaşında kızım var onunla konusuyor o da bi karşılık veriyor ikisi karşılıklı sohbet ediyorlar dersin artık o kadar.
Dua edin sizde bi tane var bizde kaç tane 😅😅

Benim kizim da 5 yasinda 2 sene krese verdim enerjisini atsın diye. gunluk guya herkesin 30.000 kelime kapasitesi var ama bu cocugun mubarek adam.basi 30.000 düşüyo 🤦‍♀️okuldan ogretmenu sürekli konusmaktan derse odaklanamamasindan şikayetçi acayip havadan sudan konular buluyor ama zerre abartisiz hic susmuyor. Bir süre sonra cocugum sesi su magazalardaki arka fon müziği gbi gelmeye basliyor bi ses var ama anlamiyorum 😬bazen kizip aaaaa yeter bi sus kızım motorun dinlenip soğusun diyorum odasina gidip oyuncakları ile konusarak oynuyo ya da bana duyurarak sayiyo arkamdan annem cocuk bakmayi beceremiyo cocugum ben susmam tabi anneysen dinlemek zorundasin dinlemiceksin niye kizinim ki dinlemeyi bilseydin ya da ananem dinlemeyi seven bir annr yapsaydi bana, en iyisi git ananeme nasil cocuga davranilcak ogretsin sana"diyo bilmiş 😂😂😂halbuki tek cocuk ve ben ev hanimiyim kendi capimda bir kursum var onun dışında sürekli onunla ilgileniyorum ama muhabbete doymuyo cocuk 🙄

Bizim oğlanda. 20 aylik ne konustugunun cogunu anlamasakta bidi bidi bidi bidi hic susmuyor :))
Benim kızda 17 aylık, aynı durumda. Bütün gün bıdbıd, bubu, fıdı fudu, Ba dede bişiler ama sürekli :D yemek yerken, banyo yaparken, oyun oynarken hep. Gece uykuda bile bişiler söylüyor. Konu sahibi bizim geleceğimiz herhalde :D

10 yaşında oğlum var uykusunda bile konuşuyor. Markete gittiğimde onun yüzünden alacaklarimi unutuyom en sonunda kapa çeneni diye bagriyorum ama daha devam ediyor.Bende öyleydim ama oğlum bana 2 3 level atti🤪😓

Sakın sinirlenip bağırmayın içine kapanır. Bence kurslara yazdırın çoğu spor dalına bu yaşlarda başlanıyor enstrümanlar da öyle.
Içine kapanmak mi mahalledekiler bu çocuk bir felaket hepimizi şeytanla beraber suya götürüp icirmeden geri getirir diyolar😂

Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
Benim de kardeşim öyleydi. Sus derdik tamam ama diye devam ederdi asla susmazdı. Büyüdükçe sessizleşti şimdi de konuşmuyor desem yeridir.

Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
Özellikle duşakabin önündeki konuşmasını hayal ettim de. :) Öncelikle maşallah Rabbim uzun ömürler versin. İsterseniz bu konuyu bir araştırın bir uzmana danışın bunu neden yaptigini anlarsaniz çözüm de kolay olur. Benim de kızım çok geç konuştu. Hep derdim kızım süs diyeceğim günleri görür muyum diye. Gördüm çok şükür. Kızım süs derken ağzıma vuruyorum. Geçmişi ne çabuk unuttun diye. 😂😂

Bir yarım saat çok aktif bir şekilde birlikte konuşmayı deneseniz .
Mesela sorular sorun konuştuğu konularla ilgili yorum yapın .Konuşmanızdan sıkılana kadar
Sonrada eline kitap verin okusun .

Konuyu okuyunca aklima aile dostumuzun oglu geldi 😊 cocuk o kadar konusuyor ki artik konusacak birsey kalmayinca anne senin adin neydi,babamin adi neydi sorularina geciyor hic aralik yok yani. Cok zor sabir dilemekten baska bir cozum bulamadim

Back
X