Kızım icin acil

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Kizlar sirf bu yuzden hemen konu actim
Üye oldum benim kizim 21 aylik
Almanyadayim pek dil bilmiorum bn mutfakta isimle ugrasirken kizim lavaboda kulezetin ustune cikip banyo tasinin ustunde sıvı kokular olur icinr bir kac tütsü cubugundan atilir guzel koku yapsin diye kızımı n öksurdugunu fark ettim gittim ki ondan icmis hemen kusturmaya calistim kusmadi bol su icirdim ama simdi uyuyo bi sey olurmh ne yapayim lütfen yardim edin :(

hemen acile götürün bence ve uyutmasaydınız çok geçmiş olsun

Almanyadayim pek dil bilmiorum bn mutfakta isimle ugrasirken kizim lavaboda kulezetin ustune cikip banyo tasinin ustunde sıvı kokular olur icinr bir kac tütsü cubugundan atilir guzel koku yapsin diye kızımı n öksurdugunu fark ettim gittim ki ondan icmis hemen kusturmaya calistim kusmadi bol su icirdim ama simdi uyuyo bi sey olurmh ne yapayim lütfen yardim edin :KK43:

hemen doktora götürün. dil mil önemli değil içtiği şeyi yanınıza alın vücut dili ile anlatırsınız. uyutmayın kesinlikle.

İçtiği maddeyi elinize alıp doğruca acile gidin, dil bilmeye gerek yok onu gösterip içti işareti yapsanız bile anlarlar.

Zehirlenebilir uyandırıp götürün hastaneye hemen, uyanmasını beklemeyin. İçtiği sıvıyı yanınıza alıp doktora göstererek yuttuğunu el işaretleriyle anlatın.

Belki çok içmemiştir, sonuçta acı bir tadı var tükürmüştür büyük ihtimal. Ama ne olur ne olmaz götürün mutlaka.

Keşke dil öğrenseniz de kendinizi rahat ifade edebilseniz. Korkunuzdan gitmek yerine uyutmuşsunuz şu an dili öğrenmediniz için size kızgınım

İnternetten bak "doktor" "kızım bunu içti" bu cümleleri ezberle ya da kağıda yaz. Git acile elindekini ve kızını göster ilgilenirler. Bi de saat kaçta içtiğini yaz. Su içirdiğini

Sen iç bakalım bir de üstüne su iç sana ne oluyor.
Mantıklı değil yaptığın şey kendine yapmayacağın şeyi bebeğe de yapma görür doktora yada babasını ara bebraber gidin

Allah özellikle her kadına kendi başının çaresine bakabilme cesareti versin ya
Okurken kötü oldum
nasıl bir çaresizlik hissetmişsiniz bebişi uyutmuşsunuz buraya yazmışsınız
Allah korumuş ya neler neler yaşanabilirdi bu yine küçük sayılabilecek bir olay Çok şükür
Ders olarak görün bu yaşanan şeyi
İnşallah kendinizi az çok ifade edebilecek kadar öğrenirsiniz dili

Almanyadayim pek dil bilmiorum bn mutfakta isimle ugrasirken kizim lavaboda kulezetin ustune cikip banyo tasinin ustunde sıvı kokular olur icinr bir kac tütsü cubugundan atilir guzel koku yapsin diye kızımı n öksurdugunu fark ettim gittim ki ondan icmis hemen kusturmaya calistim kusmadi bol su icirdim ama simdi uyuyo bi sey olurmh ne yapayim lütfen yardim edin :KK43:
Kusturma. Bir sey yedirip icirme. Doktora gotur.

Back
X