Doğuma Hazırlık kızım için anket...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi sizce ne olsun?

• ikra

OY: 8 7,0%
  • melek

OY: 14 12,3%
  • beril

OY: 36 31,6%
  • defne

OY: 41 36,0%
  • gülce

OY: 26 22,8%

• Ankete Katılan
    114
  • Anket Kapalı .
defne yada ikra çok güzel

teşekkürlerr :)

sağol canım, iyiym allaha şükür, sadece iştahım yok,azar azar patetes haslaması , pilav yogurt fılan yemege calıstım. bulantı istifra geçti çok şükür, nasıl kotü bi gundü, dünsabah ofise geldım, bi istifra ettim, durcak gıbı deıldım, anneme gittim, bişeyler yedım yattım, 1 saat kadar snra o yedıklerimi istifra ettim, oyle olunca kalktık dr a gttık,eşimde hasteneye geldi, büütün gün gözumden yaşlar süzüldü, istemsiz, anlatamam. yani 10 kişi yedık aynı mangaldan, beni etkiledi, anlamadım,.. dr da dışardan hiçbişey yeme dedi, haklı olarak,,, öyle valla canım,
Dün yine anladım yine yeniden sağlık olsunda gerisi hikaye, ne öğlenı anladım, ne akşam oldugunu ,gün öyle geçti. birde hamileyken insan dahada beter oluyo, bebegede bişey olmasn diye.
teşekkür ederim

tabi ya önce sağlık... sağlıktanda önce bebekler :34: neyse canım bunla geçmiş olsun inşallah birdaha hiç böyle kötü şeyler yaşamazsınız ikinizde :34:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin defne ismi hoş geliyo kulağa zarif bir isim

bende 4 aylık hamileyken doktorum kızın olcak dediğinde isim arayışına düşmüştüm ve aklıma ilk gelen isim öykü ve alya ismiydi ama 1 ay sonra gttğimde erkek dedi :) aras koyduk ismini oğluşumun,ankete görede beril ismi bnce cok hoş bir isim...allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin annelik bambaşka hele bugün ilk anneler günümün kutlanması dahada başka oldu bnm için ...

hepinize çoook teşekkürler bayanlar fikirleriniz gerçekten şekil veriyor kızımızın ismine :49::49::49:

.......................................................................

öncelikle adıyla anne babasıyla hayırlı güzel bi ömür sürer inşallah bebeğin:nazar:
ben beril ismini seçtim yeğenimin adı beril biz çok severek kullanıyoruz ve çok da zeki bi çocuk
ismin çocuk karakterindeki önemli rolünü unutmayın lütfen çocuğa koyulan isim gelecekteki karakterinin belirleyicisiymiş

öncelikle adıyla anne babasıyla hayırlı güzel bi ömür sürer inşallah bebeğin:nazar:
ben beril ismini seçtim yeğenimin adı beril biz çok severek kullanıyoruz ve çok da zeki bi çocuk
ismin çocuk karakterindeki önemli rolünü unutmayın lütfen çocuğa koyulan isim gelecekteki karakterinin belirleyicisiymiş

amiiiiiiiiin çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :)

Benim durumum daha zor kızlar ben Allah nasip ederse Defne koyacağım adını ama hepimizin 2 ismi var (oğlumun da) şimdi Defne nin yanına isim bulamıyorum.

Back
X