Doğuma Hazırlık Kızım için isim bulalım az kaldıııı kızlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Seçtiğiniz isimleri beğenmedim maalesef :( Alya ismi nasıl? Veya Derin olabilir... Alya yada Derin diyorum ben.

Son düzenleme:
sizin seçtiğiniz isimler içinde Bade'yi çok beğenirim.
ama rabbim birgün bana da bir kız evlat nasip ederse adını Hüma koyacağız, anlamı; mutluluk getirdiğine inanılan kuş.. ayrıca Fatih Sultan Mehmet'in annesinin ismi.. bence çok güzel :16:

bizim de bir kızımız olacak inşallah. Biz Beyza Doğa koymayı düşünüyoruz. Tertemiz çok ak Doğa anlamına geliyor.

bizim de bir kızımız olacak inşallah. Biz Beyza Doğa koymayı düşünüyoruz. Tertemiz çok ak Doğa anlamına geliyor.

BEN DE KIZIMA BU İSİMLERDEN BİRİNİ KOYACAM SANIRIM..DAHA DOGRUSU BEN ARIYORUM BULUYORUM BABAMIZ SECİCEKK BAKALIM..

MİNA
İpek
Bihter
Sare
Defne
Hayal
Beren
Derin
Deren
Irmak
Nehır
Sıla
Eyşan
Eylül
Hayat
Lal
Berfin
Şimal
BERİL
DURU
BAŞAK
MELİS
NEHİR
VUSLAT
AZRA
HELİN

seçtiklerinizin içinden en güzeli selin bence kulağa çok hoş geliyor...
beray
efsa
erva
mislina
diğer aklıma glenler...

Oğlumuzun ismi ♥DENİZ♥ kızımızda 1 ay sonra bizimle nasipse.Ama hala isim bulamadık:( Deniz'e uygun olması şart değil önemli olan anlamlı güzel isim olsun.Önerilerinizi bekliyoruzzz...Haa bu arada bizim beğendiğimiz isimler Selin,Ekin,Bade...Sizce hangisi daha iyi kızlar?

benim kızım olsaydı sayra koyardım anlamı çok güzel . asel ismide var arşivimde :) anlamları

asel , cennetteki dört ırmaktan biri ( bal ırmağı)

sayra, cennette akan suyun sesi

oğlunuzun adı denizmiş :) en azından anlam olarak aynı:)

Oğlumuzun ismi ♥DENİZ♥ kızımızda 1 ay sonra bizimle nasipse.Ama hala isim bulamadık:( Deniz'e uygun olması şart değil önemli olan anlamlı güzel isim olsun.Önerilerinizi bekliyoruzzz...Haa bu arada bizim beğendiğimiz isimler Selin,Ekin,Bade...Sizce hangisi daha iyi kızlar?

mislina :) hem farkli hemde kimsede duymadim.benim kuzenimin adi.yedi uyurlardan birinin adiymis.bi de kurandada iyi bi anlami vardi ama hatirlayamadim.allah anali babali buyutsun bebisinizi :)

kızlar yazdğınız isimleri ben de beğeniyorum, peki sizce birce nasıl? biricik, tek demek:61:

Back
X