İnşallah iki hafta sonra kızıma kavuşacağım. Ama hala isim konusunda kararsızım. İdil ve Övgü isimlerini çok beğeniyorum ama eşimle bir türlü karar veremiyoruz. Yardımcı olur musunuz?
İnşallah iki hafta sonra kızıma kavuşacağım. Ama hala isim konusunda kararsızım. İdil ve Övgü isimlerini çok beğeniyorum ama eşimle bir türlü karar veremiyoruz. Yardımcı olur musunuz?
idil internette bozuk yumurta anlamınada geliyor diye yazıyor .isterseniz yine araştırın.Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimize hayırlı isimler koymayı nasip etsin ...miray :ay gibi ışık saçn ,gözde :göze girmiş beğenilen nasıl sizce .bende çok kararsızım
Çok teşekkür ederim. İdil ismi bana da yakın geliyor. Dediğiniz gibi internette ben de bir kaç yerde bozuk yumurta anlamını gördüm ancak araştırdığımda genel olarak anlamı: 1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk. olarak çıkıyor.
Aslında Miray ismini başta çok istemiştim ama eşim istemedi.
Bugün hastanede Alin ismini duydum. Parlayan ışık demekmiş o da hoşuma gitti :)
Aslinda İdil hem melodik hem de isim anlami olarak daha guzel bir isim.
Ama Ovgu'yu ilk kez sizden duydum ve cok hosuma gitti bence o da guzel bi isim olabilir. Orijinal.