Doğuma Hazırlık Kızım için isim oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim arıyorum

• Erem (cennet)

OY: 11 7,6%
  • Arya (opera eserindeki şarkı)

OY: 26 18,1%
  • Özce (babası ile benim ismimizin ilk heceleri)

OY: 24 16,7%
  • Melina (balım)

OY: 15 10,4%
  • Elvin (cennet çiçeği, gökkuşağının herbir tayfı)

OY: 68 47,2%

• Ankete Katılan
    144
elvin dedim :emir_bebek: elvin özce'de hoş olur:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
elvin daha hoş geliyor bence arya ismini beğenmedim eşiniz hangisini beğeniyor

LEACH SLM..sende mi hamilsesin? ne kadarlık?
ama çok ayrı yerlerdeyiz:) herhalde ikimizin de bebişlerimize aynı isimleri koymamız sorun olmazyerimseniben

babannem özge diyemez özce der :) bu oonu hatrlattı bana. bende elvin dıorum. güle güle büytürsünüz inş

Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor

teşekkürler

Benim de iki ismim var. ve çok sorun yaşadım bu nedenle.. hala da yaşıyorum.. genelde ikinci isim kullanılıyor iki ismi olanlarda.. ama bende durum farklıydı. ailem ilk ismimi kullanıyordu. bu nedenle de okulda işte heryerde ilk ismim kullanıldı.
bebişin hayırlı olsun..
sevgiler..

bende 2 ısım sahıbıyım 2.ısmımı kullanıyorum ama resmı yerlerde okul yada iş te falan 1.ısmımle cagırılıyordum...

zeynepb sen de zorluklar yaşamışsın bu durumdan dolayı.. düşünsenize.. çocuk tam algılamayı öğrenirken bazı nsanlar A die seslenicek.. bazıları B die.. hangisine odaklanacağını şaşıracak..
sevgiler.

kızlar slmlar..
yarın doğuruyorum.
ve net karara halen bağlanamadı şu isim meselesi..
son gün oylarınıza çok ihtiyacım var.

sevgiler

benm eşim azeri, kafkas ülkelerinde elvin erkek ismidir.sölemek istedim:)

Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor

teşekkürler

o zaman ilknur irem koyun ilknur göbek adı irem kullanılmasını istediğiniz ad oluyor :40:

Back
X