Sagolun randevu alicam direk dontora.Dr gitmelisiniz ve dr karar vermeli su cicegi yada kizamik diye
Belki alerjidir belki isirik( cok terledigi zaman deride olan kizarikliklar ) olmuştur
Su cicegi gecirmisti oglum aşısı oldugu için cok hafif atlatti.ama kızamığı bilmiyorum
Gecmis olsun bu arada
Kirmizi noktolari gorunce ilk baktim internetten nasil gorunuyo kizamik ve su cicegi diye ama pek anlayamadim farki.Belki birseye alerji olmustur? Doktora goturmeme dusuncesi nasil geldi size sasirdim
Bide alerji ise eğer bu güne kadar dokunmasa da bundan sonra dokunmayacagı anlamina gelmiyorSagolun randevu alicam direk dontora.
Kirmizi noktolari gorunce ilk baktim internetten nasil gorunuyo kizamik ve su cicegi diye ama pek anlayamadim farki.
Farkli biseylerde yemedi o yuzden alerjiyi hic dusunmedim aslinda.
Kizamik ve su ciceginde el ve ayaklarda gorulmuyomu yani?El ayak hastalığı diye birşey de çıkmış. Kızımda da oldu. Eskiden Türkiye’de yoktu bu hastalık. Suriyeliler geldikten sonra onlarda hala bulaşıcı hastalık olarak geçiyormuş artık Türkiyedede görülmeye başlanmış.
Kızamık ve su çiçeğinden farkı el ve ayaklarında da kızarıklık oluyor.
Yok iste hic bi belirtide yoktu. Dislerinden rahatsizdi onu biliyorum. Uykusu falanda tam daha duzene girmisti. Ama surekli atesini kontrol ediyorum. Yarin goturucem alerjide olsa doktor tam bilgi verir.3 hafta önce benim oğlumda da oldu. yeni nesil bir hastalık. ne su çiçeği ne kızamık. bulaşıcı bir çeşit kızamıkçık ama aşılı oldukları için hafif geçiriyorlar sadece görüntüde. bir kaç gün öncesinden bacak ağrısı halsizlik ateş var mıydı? eğer lekeler olduğu süre içerisinde de ateş olursa hastahanede müşahade altına alıyorlar. yoksa evde bol dinlenme, bol sıvı tüketimi ile 3 güne kadar kayboluyor o benekler. korkmayın ama acil doktora kesin götürün.
Oylemi, bilmiyodum. Simdiye kadar herseyi yedi hic zarar gormedik ama sonradan olabilme sansi varsa dediginiz gibi olabilir.Bide alerji ise eğer bu güne kadar dokunmasa da bundan sonra dokunmayacagı anlamina gelmiyor
Alerjik bi bebegim var ondan biliyorum
Biz burdan ne diyebiliriz1 bucuk yasinda degecek kizim galiba su cicegi yada kizamik oluyo . Vucudun farkli yerlerinde kirmizi benekler olustu cok degil ama buyuk olduklari icin direk gorunuyolar.
Tum asilarini oldu erken degilmi bunlar icin?
Doktorluk bi durummu yinede?
Internetten baktim ilac hap vs bisey verilmiyo evdede bisey yapilamiyo galiba.
Nasil bi surec hic fikrim yok ama korkmaya basladim zormu gecicek.
Basina gelenler evde nelere dikkat ettiniz?
Simdiden cok tesekkurler.
Sordum bende zaten tecrubesi olan arkadaslara. Sagolsunlar yardimci olmak isteyenler oldu.Biz burdan ne diyebiliriz
Doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?