- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ben de anneyim ve cocuklarim okula gidiyor ancak senin bu örneğin okullarda her an karşılaşılan bir durum değil.180 gun boyunca okula gidemeyecegine göre güvenmek zorundasın.senin kizinin başına gelmen ile benim anlatmak istediğim çok farklı.Kadese çok doğru diyorsunda şöyle birşey var.sokağa bile yalnız yollamadığımız çocuğumuzu bir anda okulun bahçesine tek başına bırakıp kendi haline bırakmakta bir anne için çok zor.benim büyük kızımın başına okul bahçesindeki kimbilir kaç tonluk demir bariyer düştü.1. Sınıfa yeni başlamıştı öğretmenler tenefüste bile gelmeyin dedi.aklım kala kala çıkış saatine kadar sabrediyordum.kızım arkadaşlarınla tenefüse bahçeye çıkmış olan olmuş.kızını ne doktora getirmişler nede bana ulaştılar.kafasına ve gözüne sabun sürmüşler.onu öyle görünce nerdeyse bayılacaktım.kızımın gözü ,alnı Mosmordu.göz kapağı şişmiş gözü kapanmıştı.hemen hastaneye götürdüm.Allaha şükür Allahım evladımı bana bağışladı.ya kızına birşey olsaydı hesabını nasıl vereceklerdi.okulun kapısında o ağır bariyerini ne işi var.benim Çocuğumun başına düştü başta çocuğun başına daha düşer diye çekelim dedik yemin ederim 4 kişi zor cektik.benim yavrumu Allah korumuş.önemli olan çocuğun altını ıslatması değil,montunu giyebilmesi değil.önemli olan çocuklarımızı tehlikelerden koruyabilecekler mi?
Olaya gelince okul idaresi ve öğretmenleri çok hatalı.çocuğun başına ağır bir şey düşmüş ne aileye haber verilmiş ne doktora götürülmus.bu çok büyük bir yanlış ben olsam onları şikayet ederdim.