- 30 Eylül 2013
- 154
- 18
- 34
- Konu Sahibi Denizdekikum
Ya kızlar o kadar sıkkın ki canım kızım çok hiperaktif çok yaramaz hiç yerinde durmuyor ama çizgi film açtığın zaman yerinden kalkmaz pek yemek yemiyor suan 19 aylık 11 kilo 87 cm. Misafirlige gittiğim zaman durmuyor geçen yan komşuya gittik kadının evi dubleks sen git ben 2 dakika su içmeye gitmemi fırsat bil yukarı çık güzel dolapları boşalt kızamadim ama kadın sinirlendi hissettim bende olsam bende sinirlenirdim hak veriyorum herkes yok kızın çok yaramaz hiç yerinde durmuyor falan diyor bu lafı bu aralar çok duyuyorum. Benim kızım da herkes gibi çocuk yani farkı ne bütün çocuklar yaramazdir sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki vurasım geliyor ama sadece bagirabiliyorum bıktım artık kızımı herkesten her şeyden çok seviyorum ama bu laflar insanı çocuğundan sogutur valla birine patlicam bir gün hem cagiriyorsunuz hem laf yapıyorsunuz diye. Birde bana akıl verin 18 ay bebekler için kreş uygun mudur kızım herkesle her şeyini paylaşmaz Hayır annecim paylaşmak çok güzel bir şey diyorum yok ağlıyor kendini yerlere atıyor kreş e yollasam acaba fayda görür muyum emzik kullanıyor ne zaman ve nasıl birakmaliyim ayağımda sallayarak uyuyor nasıl uyku düzeni olusturmaliyim kafama taktigim o kadar soru var ki bunaldım artık dayanamıyorum