Doğuma Hazırlık kızım isimsiz kaldı:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nlncsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
41
1
36
Samsun
31 haftalık hamileyim doğuma iyice yaklaştım ama kızıma bir türlü isim bulamıyorum.. tek bir fikrim bile yok, önerilen isimleride beğenemiyorum.. güzel, sade, en önemliside anlamlı bir isim olsun istiyorum.. bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? kızımın isim annesi olurmusunuz???

merak etme cnm bız de dogumun son haftası bulduk kızıma ısım.41+5de geldı. asya beren benım kızımın adı. forumda ısımlerle ılgılı bolum var oraya bakabılırsın cnm

bende bunda hiç isim düşünmüyorum son zamanlara bırakacağım
ilkinde çok değişti çünkü
bide ben öyle duyulmamaış ve modern isim olsun takıntısında değilim hatta o tarz isimleri beğenmiyorum,çok komik geliyor bazıları
benim için en önemlisi taşıdığı anlam.
ilk baktığım bu
bakalım zaman ne gösterecek ne koyacağız
canım bide konuyu yanlış yere açmışsın
bebeklerimizin isimleri ve cinsiyetler bölümüne açmalıydın.yetkililer taşır gerçi
benim önerim ne olsun bilemedimki.
bu aralar bilindik isimlere çok takılıyor kulağım
banu,ahu,yaren,rana,dilara,miray falan....

Son düzenleme:
çok güzel isimler var..
kuzenimin kızının adı iklim, muazzam bir çocuk, isimede kendisinede bayılıyorum..( maşallah :) )
Aylin
Ilgın
Derin..
daha bir sürü isim var :)

:49: ben sitede çok yeniyim yani bugün katıldım aranıza bende 25 haftalık bir gebeyim ve kızımın adını kumsal koyuyorum hoşuna gider belki diye yazdım

cnm bizde 9 ay geçti bulamadık 25 aralıkta doğum yaptım ayın 2sine kadar yine isimsizdi ayın 3ü pzartesi günü kimliği çıkacağı için artık karar vermek zorunda kaldık :)ve 1 saat içinde tamam irem olsun dedik :) ama bizim karışanımız çoktu o yüzden isimsiz kalmıştı bebeğim bence doğmadan karar verin .çok zor oluyor böyle. biz elif öykü selin berre eda isimlerinide düşünmüştük irem hiç aklımızda yoktu son anda bulduk ve karar verdik.. inşallah içinize sinen bir isim bulabilirsiniz..

bizde beyza ikra vs.. birsürü isim bulmuştuk ama hiç ciddi ciddi düşünmedik
isim bulamadıkca şakayla karısık irem olsun dedik
dogdu hala karar veremmiştik irem oldu.. suan 1 yaşında:)
iremlerin kaderi bu demekki
arada degiştirsekmi diyorum:)

burçe guzel ısım benım hosuma gıttı ama babamız ıstemedı koyamadım....bır de ayrıs......anlamı yakamoz demek.......

Ben Duru ismini çok beğeniyorum bu aralar ama söylediklerim pek sıcak bakmıyorlar.Sen bilirsin sağlıklı ve uzun ömürlü,hayırlı bir evlat olur umarım

isimlerin hepsi çok güzel arkadaşlar ama benim içim bir türlü ısınamıyor nedense... kuzum isimsiz doğcak sanırım :25::50:

isimlerin hepsi çok güzel arkadaşlar ama benim içim bir türlü ısınamıyor nedense... kuzum isimsiz doğcak sanırım :25::50:

canını sıkma ismini kendisi getirecek, kendi kararlarını kendisi veren bir kız olacak sanırım :)) sağlıcakla gelsin, geldiğinde ismi de gelir mutlaka....

birazda benim yardimin dokunsun :80::80:
benim begendim isimlerden bir kaci :1:

MINA= Gökyüzü
MEHRE= Hind okyanusu sahili ile Hadramut arasında bir ülke
MELiN= Suda açan çiçek
HALE= Ayın ve güneşin etrafında bazı zamanlarda görülen ışıklı halka
HÜMA= Saadet. Mutluluk
DEFNE= cicek
DiLAY= Gönlü aydınlatan ay

umarim en kisa zamanda bir isim bulursun kücük melegine :nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben de isme karar veremeyenlerdenim.yıllardır cemre adını düşünürüdm.eşim isim arıyor.aklımda sanırım cemre olduğu için hiçbir ismi beğenmiyorum.cemre kıza uygun mu diye düşünüyorum.eşim sanki başka isim olsun istiyor.bazen de tamam cemre olsun diyor.onun bulduğu isimler:gece-eylül-duru.ve birsürü mitolojik adlar.
arkadaşım da selin koyacaktı.selen-ecem diye kararsızlığa düştü.benimki nisanda doğacak.cemre aslında uygun gibi ama bilemiyorum...:44:

ben de isme karar veremeyenlerdenim.yıllardır cemre adını düşünürüdm.eşim isim arıyor.aklımda sanırım cemre olduğu için hiçbir ismi beğenmiyorum.cemre kıza uygun mu diye düşünüyorum.eşim sanki başka isim olsun istiyor.bazen de tamam cemre olsun diyor.onun bulduğu isimler:gece-eylül-duru.ve birsürü mitolojik adlar.
arkadaşım da selin koyacaktı.selen-ecem diye kararsızlığa düştü.benimki nisanda doğacak.cemre aslında uygun gibi ama bilemiyorum...:44:

eylül güzel, cemre bence hiç güzel değil :50:
gece hele hele en güzeli
ama hep gece koyacam derler koyamazlar, bence siz de geceyi beğenip ismini gece koyamayanlardan olacaksınız :1: bari eylül olsun :nazar:

birazda benim yardimin dokunsun :80::80:
benim begendim isimlerden bir kaci :1:

MINA= Gökyüzü
MEHRE= Hind okyanusu sahili ile Hadramut arasında bir ülke
MELiN= Suda açan çiçek
HALE= Ayın ve güneşin etrafında bazı zamanlarda görülen ışıklı halka
HÜMA= Saadet. Mutluluk
DEFNE= cicek
DiLAY= Gönlü aydınlatan ay

umarim en kisa zamanda bir isim bulursun kücük melegine :nazar::nazar:

Defne evet bir ağaç ama ağaç olmadan önce, bir orman perisi idi. Gözünü aşk ve şehvet bürümüş olan tanrı Apollo' dan dehşet içinde kaçarken, bir Defne ağacına dönüşerek kurtulmayı başarır.
Çünkü o sonsuza dek bakire kalmak istiyordur. Zeus un oğlu apollo ise tıpkı babası gibidir. Yani güzel kadın görünce dayanamayanlardan. Vaktinde bu tanrılar bizim şuanda yaşadığımız yerlerdeymiş ya, bizim erkekleri de mi etkilemişler ne olmuş, hepisi tıpkı bir Zeus Apollo :60:
abazalıkta bir numaralar, ne diyelim maşallah nazar değmesin erkeklerimize maşallah maşallah :nazar::60:

Son düzenleme:
Misal:

Kadın kişi: Bak erkek kişi, bir rus geçiyor !!
Erkek kişi: Hö Hö Hö nerde Hö Hö hani höööö, huaaa nerde rus rus nerde huaaa
Kadın kişi: AYI . (nokta, evet nokta, başka ne denebilir ki ?? :60:)

Son düzenleme:
Back
X