Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eh daha neler kadın olarak sen nazlanmıyorsun triplenmiyorsun bütün dişil olayı kocan tek başına üstleniyor. Bu ne böyle. Sanki kendisi doğum yapacak yok artık. Doğuracak olan benim zorluk yaşayacak benim sen niye böylesin diye azarla yani
Yeni ikizlerim oldu 8. Gun bugün gece eşimi çocukların tarafına yatırıyorum bana uzatıyor emzırıyorum ona verıyorum gazını çıkarıp altını alıp yatırıyor sabahta kalkıp off sırtım off belim iki bebeyı emzırırken uykumdan 2 saatte 1 saat gidiyor diyorum adam haklısın karım güçlü ol karım geçecek bugünler dayan karım derken gece kendı kalkıp yattığını unutuyor .
Çocuk çocuk diye dilirip çocuk olacak diye de hırçınlasan, öfkelenerek hayatı size zindan eden adamın ruh halini neden soruyorsunuz? Bırakın kendi ruh hali ve öfkesinde boğulsun. Hata her şey senin yüzünde diyinki kendisi daha beter olsun.