Doğuma Hazırlık kızım isimsiz kaldı:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eslem
nisa
ecrin
duru
ada
bunlarda benim hoşuma gidenler cnm. belki bir fikir olur.
:34:

ben 27.haftadayım.. kızım olsaydı ismini Beray koymayı düşüyoduk. şimdiyse erkek adı Berk Ay Yıldız olucak:49: soyadımız Yıldız olduğu için uyumlu olsun istedik ve milletine vatanına bağlı hayrılı bi evlat olsun istedik:49:

31 haftalık hamileyim doğuma iyice yaklaştım ama kızıma bir türlü isim bulamıyorum.. tek bir fikrim bile yok, önerilen isimleride beğenemiyorum.. güzel, sade, en önemliside anlamlı bir isim olsun istiyorum.. bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? kızımın isim annesi olurmusunuz???

bizimki de şubat 15 te gelecek inş. BİRCE adını istiyoruz biricik tek anlamı

ben inci su ismine bayılıyorum. sonracıma mina olabilir rüveyda yada süeda olabilir beğenirsen

çok güzel isimler var..
kuzenimin kızının adı iklim, muazzam bir çocuk, isimede kendisinede bayılıyorum..( maşallah :) )
Aylin
Ilgın
Derin..
daha bir sürü isim var :)

Ah bende kızımın adını İklim :69: koyacağım. 37. haftamın içerisindeyim, heyecanla bekliyorum. Daha hamile olduğumu öğrendiğimiz hafta kız da İklime karar verdik. Evlenmeden önce eşime hep iklimim derdim ilişkimizde bana dört mevsimi de yaşattığı için :)

İlk defa başka birinde duydum, heyecanlandım :)

Back
X