- 6 Ocak 2015
- 76
- 17
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç yaşında başlanmalı nice? ideal dönem?Dort kayisiyi cok sicak suya koy..bes dak beklet yedir..suyunuda icirrr...bak nasil yapiyor...ayrica uc yasinda daha yenimi tuvalet aliskanligini ogreniyor....neden.?
Uc yasini nisanda doldurucak 5 aylik bebegim var hamilelik donemibde ogretemedim zorlandim oyuzden. Ayrica gec degil 2. Yasini 4 ay gwvmisti ogrendiginde. Yardim icin tesekkur ederimDort kayisiyi cok sicak suya koy..bes dak beklet yedir..suyunuda icirrr...bak nasil yapiyor...ayrica uc yasinda daha yenimi tuvalet aliskanligini ogreniyor....neden.?
Ozel den adini yazabilirmisiniz arastirmak istiyorumKaka cikarken sert geliyorsa acitordur
zyagi fln yumusatmaz
gliserin fitil satilir eczanede
bir ikinmayla acisiz cikar
yenidogmus bebekler icin bile var
gebelik basinda cok cektim susuz kalmistim
Allah fitili bulandan razi olsun
Once cikmasi icin fitil kullanin lutfen
gercekten dayanilmaz bir acisi vardir
zyagiyla zaman kaybetmeyin
makatına zeytinyağı sürebilirsiniz bol bol .İyi gelir.
Sanirim vermek zorundayim cunku cok zorlaniyorArkadaşlar fitil evet işe yarar ama bağırsak tembelliği yapar. Çok sıkıntı çekmediğiniz sürece çocuklarınıza vermeyin.
şaka yapıyorsun!!Cnm tam bilimsel yasi varmi bilemiyorum ama,benim iki cocugumda bir yasini cok az gecmisti ogrendiler...sanirim bir bucuga az kalmistiii....
Benim okuduğum kadarıyla ideal yaş 2. Eğer bundan önce çocuk çişini söylüyorsa bariz bi şekilde belli ediyosa yada tuvalete götürmek istediğinizde itiraz etmiyosa daha önce başlanabilirmiş. Aksi taktirde başlanmamalıymış..şaka yapıyorsun!!
ya şunun için soruyorum; benim 15 aylık bi bebeğim var 4 aylıkta hamileyim.İkinci doğmadan bebeğime tuvalet eğitimi versem ne iyi olur diyordum ama herkes daha çok erken diye karşı çıkıyordu.yazdıkların umut oldu.
Cnm tam bilimsel yasi varmi bilemiyorum ama,benim iki cocugumda bir yasini cok az gecmisti ogrendiler...sanirim bir bucuga az kalmistiii....