Bebek Beslenmesi kızım kakasını yedi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

poyrazsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
69
0
86
42
Kocaeli
arkadaşlar kızım mama sandalyesinde oturuyordu. Elimdeki bardağı çalkalamak için arkamı döndüm 1 dk bile olmadan döndüğümde kakasını yapmış mama sandalyesine geçmiş ve bunu da avuçlayıp ağzına götürmüştü. hırsımdan saatlerce ağladım şimdi ben ne yapacağım yeteri kadar mikrop kaptı....bir şey olur mu?? Zaten hasta 5 gündür ayeşi düşmüyor.

onun kakasından nolcak ya ne mikrobu :) korkmayın bişi olmaz, yoğurt falan yedirin isterseniz, yarın da doktoruna götürürsünüz çok gerekirse ilaç yazar. panik yapmayın ağlamayın

Topiği görünce ağzımdaki çayı püskürttüm.:37:Gerçekten Enteresan bir başlık olmuş.Mikrop konusunda fikrim yok.Bilmedende birşey söylemek istemiyorum.Kesinlikle Doktora gidin hiçbirşey olmasa bileiçiniz rahatlamış olur..

koca kız oldum hala benle dalga geçerler :)) bende aynı şeyi yapmışım galibaa agzıma götrmüşüm ama bşy olmazz merk etmee

sesi güzel olacak derler...
hiç bişey olmaz kuzum..
sen de ağlama ....
ilerde tebessüm ederek hatırlarsınız kötü mü:)

canım bir şey olmaz ama istersen götür bir doktora. benimki de geçen bahçede solucanı yedi. o kadar iğrençkii. anlatamam. zor aldık ağzından parçaları :((

canım bir şey olmaz ama istersen götür bir doktora. benimki de geçen bahçede solucanı yedi. o kadar iğrençkii. anlatamam. zor aldık ağzından parçaları :((

ayyy çok komik yaa :60:yavrum benim ne olduğunu bilse yermi ilerde anlatırsın anı olmuş olur.büyüyünce solucan görmek istemez heralde:60:

ayy sorma iğrenç ötesi , ondan önce de böcek yemişti onu yuttu tabii kurtaramadık böceği :( çamur yer genelde avuçla bir de :( test yaptırdım ama normal değerler. benimki herşeyi ağzına atmayı seviyor.

hatırladım canım burada konusu vardı dimi.
canım ben test yaptrdım zaten sorun yok yani. normalde demir eksikliğinden oluyor biliyorum ama benimki herşeyi ağzına atıyor.testleri de normal zaten.

arkadaşlar kızım mama sandalyesinde oturuyordu. Elimdeki bardağı çalkalamak için arkamı döndüm 1 dk bile olmadan döndüğümde kakasını yapmış mama sandalyesine geçmiş ve bunu da avuçlayıp ağzına götürmüştü. hırsımdan saatlerce ağladım şimdi ben ne yapacağım yeteri kadar mikrop kaptı....bir şey olur mu?? Zaten hasta 5 gündür ayeşi düşmüyor.
Merhaba poyrazsel bugün aynı şey benim de başıma geldi bebisin şimdi 5 yaşında olmuştur sanırım.d ra gittim bi tanesi zaturreye çevirir dedi korkuttu başka bi doktora da gittim o da bisey olmaz kusar sadece dedi. Benim bebis hala kusmadi ateşi de yok şimdilik sukur. Sen nasıl atlattin bi sıkıntı olmadı değil mi

Back
X