Kızım/ Konser hk

Halleyyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
2.365
2.978
83
Merhabalar size danışmak istedim.
Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.

Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?

Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.

Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?
Neden uygun olmasın? Küçük çocuk değil 13 yaşında. Ben 12 13 yaşındayken çok konsere giderdim annemle kuzenimle çok da keyifli oluyor

Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.
Yetişkinler çocuk yemiyor ki. Onun yaşlarındayken biz yanımızda yetişkin olmadan gidiyorduk konserlere. Anne babalarımız kapıya bırakıyordu, kapıdan alıyordu sadece. 2-3 sene sonra onu da istemedik, kendimiz gidip geliyorduk.

Çocuklara çok korumacı davranıyor sonra asosyal oldu diye üzülüyorsunuz.

Acaba buna benzer konularda fazla mı korumacı davranıyorsunuz. Belki o yüzden kızınız çekingen ve pek sosyal olamıyordur. Atıyorum kendi yaşıtları kafelerde buluşup sosyalleşirken belki annem izin vermez diye kendisini o sosyalleşmeye sokamıyordur.

Beraber gitmek istemiş ne sakıncası olacak ki. Yani bunu gelip sormanız bile fazla korumacılık gibi geliyor. Kızınızın gittiği kurslar neler mesela merak ettim.

Gidin ve zevk almaya bakın.

İznik'te Murat GÖĞEBAKAN rahmetli olmadan önce konser vermişti.

Kendisini ve sesini severim . Allah rahmet eylesin.

Hala içim titreye titreye dinlediğim anları unutamam.

Çocuğunuzla paylaşacağınız güzel anılar biriktirin

Size ve ona hatıra kalacak tatlı şeyler bunlar.

Niye olumsuz bir durum olsun, konserin ne gibi olumsuz bir yanı olabilir. Çok mutlu olur bence gitmelisiniz
Ayrıca bu kadar korumacı olmayın bu çocuk siz böyleyken nasıl sosyalleşecek

Ondan sonra "Bu çocuk niye odasından çıkmıyor," "Niye çocuğumun arkadaşı yok"
Yani istediği şey ona zarar vermeyecekse yapsın, ne olacak ki? Alkollü ortam olsa tamam da alakası yokmuş, zaten beraber olacakmışsınız. Neden ki? Yukarıda bir arkadaş demiş bu yaşta Teoman dinliyorsa güzel.
Benim ailem de çok şeye izin vermezdi, didik didik karışırlardı. Kursa falan giderdim ama arkadaş buluşmalarında iş değişirdi. Ben ise zaten dışarı çıkmama izin vermeyeceklerini, verseler de kırk tane laf edeceklerini bildiğim için lisede hiç arkadaş edinemedim. Bir de kızarlardı, arkadaşım yokmuş diye.
Şimdi çok pişmanlar ama bana o 16 seneyi geri veremezler :))

Bunda ne sorun olabilir ki? Bende 11-12 yaslarinda konsere gitmisligim var iyi ki gittim 😂 kizinizla gidin iste ne güzel bu firsati degerlendiri

Konser içkili bar tarzı bir mekanda değilse tabiki de sıkıntı olmaz. Kızım 8 yaşına girmek üzere onunla birçok konsere, sinemaya, kültürel etkinliğe katıldık siz geç bile kalmışsınız.

Back
X