Kızım mama yemek istemiyor

Hllzzydn

Görkem Eda'nın Annesi
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
51
52
8
29
4 aylk kızım var anne sütü almıyor mama yiyordu onuda bıraktı gibi ağlaya ağlaya yiyo ne ypmm lazm? Tahlilleri temiz çıktı doktora götrdm

anne sütü almıyorsa sevdiği bir mama bulmanız lazım bir şekilde. mamaları kokusu, tadı, kıvamı farkediyor. ben de kızıma 2. ayından itibaren hipp combiotic kullanıyorum. birkaç mama değiştirdikten sonra kızımın sevdiği, gaz yapmayan vs bunda karar kıldık biz. ama her bebek farklı. mamaları tek paket alıp deneyin. zaten yavaş yavaş ek gıdaya geçmeye başlyacaktır anne sütü almdığı için, ufaktan meyve püresine başlayacaksınızdır mesela ama o da tok tutmaz, seveceği bir mama bulana kdar deneyeceksiniz sanırım. allah kolaylık versin

Canım ztn her mamayı denedik Aptamil seviyor onu kullanıyoruz 4 aydır ama bu ara onuda istemiyo

Canım ztn her mamayı denedik Aptamil seviyor onu kullanıyoruz 4 aydır ama bu ara onuda istemiyo

merhaba öncelikla Allah sağlıcakla yavrunuzu büyütmeyi nasip etsin..benim iki çocuğum var ikisindede sizin olduğunuz dönemde yani 3-4 aylık dönemlerinde memeyi ve biberonu bırakma eğilimi gösterdiler iştahsızlaştılar ..İlk çocuğumda tecrübesizdim biraz inatlaşma dönemi oldu..beni biraz erken bırakmasına sebep oldu bu..uyutup sersemletip emziriyordum yada biberonu veriyordum ağzına ama bu geçici bir durum tekrar normale dönüyor yaklaşık 6 ay gibi diş çıkarma dönemi oluyor tabi öncesindede bu 3-4 aylık dönemden itibaren sıkıntıları başlıyor..kızımdada aynı şeyler oldu belli bir süre reddediyorlar sonra geçiyor ama bu sürede zorlamayın bu bir süreç.. dişleri kabarmaya başlamışta olabilir..aynı odada çalıştığımız arkadaşın bebeğide 4 aylıkken anneyi ve biberonu bırakır gibi oldu ama şuan 6 aylık normale döndü

Gerçekten mi ya bizimde doktor dedi diş çıkartmaya başlıyo damaklar sertleşiyo diye ama hiç bilmiyodum bu yizden bırakacağnı inş düzelir yaa ( teşekkür ederm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…