Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızım Masal'ın Odası..

oda çok güzel olmuş canım.inş.güzel günlerde kullanırsınız.bende yeni anne adayıyım.evim ve durumum müsait olmasına rağmen ilk 1.5 sene oda yapmayı düşünmüyodum.bebeğim benim yanımda uyur zaten diye.ama bunları gördükten sonra kesin karar verdim oda yapmaya.sepet beşik alır odama koyarım gece yanımda olur.inş.bende 6-7 ay sonra yavrumun odasını sizinle paylaşırım.

eger durumun müsaitse bencede oda yap derim, dolaPlarının içi öyle bi dolu ki, eger oda yapmasaydım okadar gıysı ve esyayı nereye koyardım bilmem, kızım 40gunluk olmasına ragmen bendeb cok gıysısı var:)

çok güzel yapmışsınız odayı güle güle büyüsün içinde inşallah masal bebek adıyla yaşasın maşallah adıda çok güzelmişş allahım nazarlardan saklasın

şu zamanda bebek olmak vardı. herşey nekadar güzel.
odasıda adı gibi olmuş masal gibi. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, analı, babalı büyümesini nasip etsin inşallah.

çokkk güzelllll masal gibi gerçekten odasıda.......Allah uzun ömür versin güle güle büyüsün ...

canım çok cici bir oda olmuş
allah bağışlasın

çok güzelmiş gerçektenn güle güle büyüsün masal ama koltuktaki örtüsü lastikli yaptırırsan koltugun kendi rengi gözükmez benimde koltugum öyle snaırım seninkide mor bende kremörtü aldım polar gibi kendinden desenlilastik diktirdim komple geciriyorum koltuga

evet yeni koltuk almadım çocuk odasına, oturma odasından bi koltugu trasfer yaptık:) dediğini yapıcam, çok iyi fikir, saol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…