Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kizimin ismi erva tatlim ama ravza ve mira isminide cok beqeniyorum
Benim kizimin ismi erva tatlim ama ravza ve mira isminide cok beqeniyorum
benim kızımın adı melisa anlamı dinine düşkün kadın ayrıca rahatlatıcı çiçek anlamı taşıyor..Nihayet beklenen an geldi ve cinsiyeti belli oldu bebisimin. Heyecan dorukta benim icin.
Hayirlisi ile o gun cabuk gelsin.
Tabiii kizimiza isim lazim.. Begendigimiz kiz bebek isimlerini paylasalim istiyorum.
Sevgilerimle :)
Nihayet beklenen an geldi ve cinsiyeti belli oldu bebisimin. Heyecan dorukta benim icin.
Tabiii kizimiza isim lazim.. Begendigimiz kiz bebek isimlerini paylasalim istiyorum.
öncelikle hayırlı olsun dilerimBenimde kızım olacak ela mira öykü arasinda kararsiziz
teşekkür ederim bende beğeniyorum ama melisa çok var bizde onuda düşünmüştük bu yüzden elediikbenim kızımın adı melisa anlamı dinine düşkün kadın ayrıca rahatlatıcı çiçek anlamı taşıyor..
Alya güzel değişik. düşünmek lazımarkadaşımında kızı olacak. adına karar verdiler. değişik ve kibar geldi bana da. Alya
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.
inşallah canım benim sanada nasip olsun her isteyene. musmutlu olsun herkes..Hayırlı olsun cnm darısı bize inşallah zeynep öykü ömür isimlerini seviyorum bn :)
Duru benimde icime sinmedi mira ismine biraz daha sıcak bakıyorum offff ne zor demi insan kendi cocuguna hiç bi ismi yakistiramiyor hep daha güzel ne olabiler diyor ecem nasilöncelikle hayırlı olsun dilerim
çok zor bişey ya kararsızlık duruya iyice ısındık ama ben vazgeçtim o isimden aaaayyyyy!
Merhaba Lalabey :)Nihayet beklenen an geldi ve cinsiyeti belli oldu bebisimin. Heyecan dorukta benim icin.