kızım olacaak :)) guzel kız isimleri paylasalım. fikir edinelim.

lalabel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
129
45
44
Nihayet beklenen an geldi ve cinsiyeti belli oldu bebisimin. Heyecan dorukta benim icin.
Hayirlisi ile o gun cabuk gelsin.
Tabiii kizimiza isim lazim.. Begendigimiz kiz bebek isimlerini paylasalim istiyorum.
Sevgilerimle :)

Nihayet beklenen an geldi ve cinsiyeti belli oldu bebisimin. Heyecan dorukta benim icin.
Tabiii kizimiza isim lazim.. Begendigimiz kiz bebek isimlerini paylasalim istiyorum.
benim kızımın adı melisa anlamı dinine düşkün kadın ayrıca rahatlatıcı çiçek anlamı taşıyor..

Öncelikle hayırlı olsun esila yaren Kulagan hoş geliyor

arkadaşımında kızı olacak. adına karar verdiler. değişik ve kibar geldi bana da. Alya
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.

Hayırlı olsun cnm darısı bize inşallah zeynep öykü ömür isimlerini seviyorum bn :)

arkadaşımında kızı olacak. adına karar verdiler. değişik ve kibar geldi bana da. Alya
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ) “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.
Alya güzel değişik. düşünmek lazım

öncelikle hayırlı olsun dilerim :nazar:
çok zor bişey ya kararsızlık duruya iyice ısındık ama ben vazgeçtim o isimden aaaayyyyy! :KK33:
Duru benimde icime sinmedi mira ismine biraz daha sıcak bakıyorum offff ne zor demi insan kendi cocuguna hiç bi ismi yakistiramiyor hep daha güzel ne olabiler diyor ecem nasil

Merhaba, 31. haftadayım. bir kızım olacak :) ben ve eşim içinde isim bulmak çok zor oldu DURU ilk başlarda çok hoşuma gitti. eşim bir türlü sevemedi. durgun olur dedi. ADA'yı eşim istedi . ben yalnız olur dedim sonunda ÖYKÜ'ye karar verdik. Öykü'de bu ara çok verilen bir isim ama hoşumuza gitti. ama ben size yeğenlerimin ismini ve kendi ismimi önermek istiyorum. Yeğenler ECE ve EKİN ikisi de akıllı ve başarılı çocuklar. benim ismimde Özgün :)

Merhaba Lalabey :)
Öncelikle hayırlı olsun...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Nub teorisi doğruladı mı çok merak ediyorum da...
Benim beğendiğim isimler;
Melodi,,Tanem,Deren,Ilgın,Ela,Arya,Mina....

Efsa, Miray, Beyda, asel , efsanin anlamini bilmiyorum ama Miray yılın son ayı, Beyda arapçada beyaz ,asel de arapçada bal demek yanlış değildir umarım . iki oğlum var mirac ve berat bir kızım olursa şahsen Miray Beyda koyacağım inşallah sağlıkla kucagina al,ayrıca iki isim olara asel Beyda da güzel olabilir

X