Doğuma Hazırlık kızım olacak Allahın izniyle.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
Ilk gebeliğim ve kızım olacakmış eylüle daha çok var ama hiç isim bulamıyorum. En ufak fikrim yok herkes kızının ismini yada beğendiği ismi yazabilir mi :) Teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasib etsin.

Melike ismini hep sevmişimdir :KK69:

Ilk gebeliğim ve kızım olacakmış eylüle daha çok var ama hiç isim bulamıyorum. En ufak fikrim yok herkes kızının ismini yada beğendiği ismi yazabilir mi :) Teşekkürler.
Allah hayirli evlat nasip etsin..
her yaşa uyacak bi isim olmali fikrimce.. yeni moda isimler degil yani..
ben zeynep ismini cok severim.. elif de oyle.. arkadasim kizina ayşe nehir koydu, o da cok hosuma gitmisti, biri de duru koyacak Allah izin verirse : ) zarif bi isim olmali..
Verâ ismi de cok hos, Cennetin kapisini acan anaharmis manasi.. Reyyan da Cennet kapisi.. hepsi asil isimler bence..

Öncelikle analı babalı büyüsün..kucağın dolu olsun.isimlerin anlamlarının yaşamlarına etkili olduğuna hep inanmışımdır.o yüzden anlamı çok önemli oldu benim için..bende uzun uğraşlar sonucu kızıma melis adını verdim..anlamı balarısı.tatlışey..gerçektende çok tatlı oldu:))

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız:KK36:

Nehir
Açelya
Ceyda

Son düzenleme:

Berensu
Beren; Kuvvetli anlamında :)

Zeyneb ismindeki kızlar hep güzel oluyor sanki:KK25:
Hayırlı ve saglıklı bir evlat olsun insaAllah

Son düzenleme:
Nisa cok ama cok guzel bi isim,hemde yurtdisina okumaya filan giderse hic sorun yasamaz bu isimle,telaffuzu kolay anlami guzel,Kuran`da suresi var..
Nisa cok ama cok guzel bi isim:KK68:
saglikla alin yavruyu kucaginiza:KK68:

X