- Konu Sahibi Sylvia Plath
bunun sinirlendirmekle alakası yok, inşallah konu sahibinin bir kızı olur. Ben de çok isterdim. Ben işin burasında değilim. Yaptığımız herşeyde tıbbi dayanak aramayız belki ama diyet yapmak insanı bütünüyle etkileyen bir süreç,mesela dua etmek, belirli sureleri okumak bedeni o kadar değiştirmez, bana göre diyet yerine bol bol dua etse daha etkili olur mesela. Bunun da tıbbi dayanağı yok, olamaz da. Eğer diyet yaptığında kız bebek sahibi olacağına dair inancı sağlam olacaksa, bu psikoloji sayesinde olacaksa bilemem, ama hamile kalmaya yakın ve özellikle korona döneminde diyet yüzünden bazı gıdaları eksik almak zorunda kalırsa işte o zaman iki kere düşünmeli. karar kendisinin, hersey gönlüne göre olsunAy dayanamadım ben de yazacağım.
Kız çocuğum olmasını isterim ama şuan bir bebeğim olsun sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun düşüncesindeyim. Zaten hiç çocuğum olmuyor kız çocuğum olsun diye uğraşmaya kalksam hepten denk getiremem
Ama anlamadığım başkası bunun için uğraşıyor bize göre yanlış da olsa uyguladığı diyet var... eee bize zararı ne? Ben bebeğim olsun diye bir saat bacağımı indirmedim geçendesaçma ama yaptım. tıbbi bir ispatı olmadığı halde buhara oturanlarımız var.
Yani bize zararı olmayan bir düşünce için neden insanlardan tıbbi bilgi istiyoruz? Neler neler dönüyor dünyada.. kız çocuğu olması için tatlı bir heves içine girmiş bir kadın niye sinirlendiriyor vazgeçirmeye çalışıyoruz.