Bebek İkinci El kızım olacak yeni doğanlar için herseye ihtiyacım var.ankara elden teslim uzun fiyata yardolurmusunu

elivya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
169
23
37
Kizlar, Kız bebek için herseye ihtiyacım var. Ankara içi uygun fiyata neleriniz var?

benim kizimda 4 aylik ankarada ikamet ediyorum. Tertemiz kullandigim urunlerim var bir veya iki kez kullanilanlar. Mesaj atarsaniz yardimci olurum cok uygun fiyatlara. Maksadim evde yer kaplamasin. Biraz fazla duzenliyim :)

Ank da değiliz ama cicilerimiz kaliteli markalı ve tertemiz uygun fiyata ihtiyacı olana vermek istiyorum

Baktım cok güzel şeyler var ama bize biraz büyükler. Daha dogmamis bebeğim e 2 yaş kiyafeti Almaya yim. Teşekkür :)

konuma bakabilirsiniz herşeyimiz duruyor doğumla ilgili

Kaania baktim canim, Markalı ürünler tabi hakkını istersin de benim için fiyatlar yüksek. Teşekkür ederim.

merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz :) hangi ay doğacak? ben de ankaradayım ve elimde tertemiz ve sıfır giysiler var.. tam doğacağı ayı bilirsem ona göre astronot, uyku tulumu, vs de öneririm. özelden yazın isterseniz, akşam foto atarım ben de

merhaba beşik ve araba koltugumuzu satıyoruz ankaradayım bende ilgilenirsen msj at canm

Canm bendede var havlu 5 tl kalin polar battaniye 7 tl banyo kuveti buyuk olur kargo cok tutar

X