Kızım olacakmış ama hep erkek hissediyrm

Bende hep ikiz gebelik istemişimdir neden bilmiyorum ama 🙂 Her gebeliğimde ikiz gibi hissettim hatta tek kese görünüyordu bu sefer de diğer kese geç oluşur belki umudum oldu hislerimden o kadar emindim ki 🤣
İstediğimiz şeye odaklanıyoruz ondan öyle oluyor bence. Kız olduğuna inanın,aklınızda acaba kalmasın. Kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah❤️

Erkek istediginiz icin psikolojik olarak öyle hissediyorsunuzdur.Rüyalarin tersi cikar hep.Rabbim hayirli,saglikli evlatlar nasip eylesin🙏🙏

Bende hep ikiz gebelik istemişimdir neden bilmiyorum ama 🙂 Her gebeliğimde ikiz gibi hissettim hatta tek kese görünüyordu bu sefer de diğer kese geç oluşur belki umudum oldu hislerimden o kadar emindim ki 🤣
İstediğimiz şeye odaklanıyoruz ondan öyle oluyor bence. Kız olduğuna inanın,aklınızda acaba kalmasın. Kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah❤️
Aynen ben de öyle istemistim hamileyken.Dr ultrasona bakarken; ikiz mi diye sordum? Yok üçüz diye espri yapmisti :))

Doğru Dion cnm biseyi çok istynce etki altında kliyoz sanırım inş sağlıkla doğsun bebkleirmiz acaba diom inanki ama biran önce odaklanmam lazım kızıma 🥰sağol cnm

Erkek istediginiz icin psikolojik olarak öyle hissediyorsunuzdur.Rüyalarin tersi cikar hep.Rabbim hayirli,saglikli evlatlar nasip eylesin🙏🙏
Baya bi rüya gördüm ya hala etkisindym cnm İnanki inş hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim amin cnm sağlıkla doğsun inş

Canım, komşuma doktoru hep erkek dedi. Ayrıntılıdaki doktor ise kız dedi..
Bebek erkek doğdu..
Sağlıkla al kucağına..

Canım, komşuma doktoru hep erkek dedi. Ayrıntılıdaki doktor ise kız dedi..
Bebek erkek doğdu..
Sağlıkla al kucağına..
Evet yanılmalar olabiliyormuş cnm ama bu bana rastlamaz kesin. Değişirse büyük şok olurum tabi sevinirim o da ayrı ama napalim Rabbim ne verirse başımız üstüne

Back
X