Kızım olması için önerilerinizi bekliyorum :))))

bence herşeyden önemlisi sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmek Allah herkese nasip etsin tabi banada :)) bi yerde okumustum adet tarihinden 2 gün önce bitimindende 2 gün sonra ilişkiye girildiginde kız cocuk oluyormus diye ... ama tabi ne kadarı doğru bilemiyorum :)) kısa zamanda bir kız bebişe sahip olmanız dileğiyle....

Canım geçenlerde bir sitede görmüştüm bi oku istersen

Maastricht ve Delft Üniversitelerinden bilim adamları 9 hafta boyunca 32 çifti sebze ve meyve ağırlklı bir diyete tabi tuttu ve 26'sının kız bebeği oldu. Böylece anne adaylarının kan akışındaki mineral dengesini kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı olarak değiştirdiler.

Ayrıca anne adaylarına yumurtlama dönemlerinden 3 ya da 4 gün önce dişi kromozomların ağır bastığı bir zamanda ilişkiye girmelerini tavsiye eden bilimadamları, programın sonunda 26 annenin kız çocuk dünyaya getirdiğine tanık oldu.

Bu durumun bir tesadüf olmadığını söyleyen Biyolog Annet Noorlander, potasyum ve sodyum içeren gıdaların erkek çocuk dünyaya getirme olasılığını yükselttiğini, sebze, meyve ve pirinç ağırlıklı beslenmeninse yumurtalarda dişi kromozom kabulünü artırdığını söyledi.

Deney daha fazla sayıda anne adayı ile gerçekleştirildiğinde beklenen sonucu vermeye devam ederse, tıp dünyasında kabul görecek.

Alıntı

Goggle amcaya bir sor
hamilelik cinsiyet takvimi çin yazınca pembeli mavili yaşına göre bakıyorsun... hamile kaldığın ay ile yaşının kesistiği noktaya bakıyorsun...
tabi kısmetse inş. rabbimin işine karışılmaz da derler...
ama bendeki kız görünüyor takvime göre sonuca bebiş belli olunca teyit ederim sana...
sevgiler...Eki Görüntüle 125563 Eki Görüntüle 125563

slm canim!!

bend ecok kiz istyyorum, cok arastiriyorum internnet, herkesde farklti.cin takvimide herkesde tutmuyor. uf neyapsaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…