selam kizlar benim 4 ay 10 gunluk kizim var aylardir kusuyor her gun degil ama haftada bir kac kez oluk oluk kusuyor oldugu gibi ne yediyse ictiyse cikariyor. ta 1 ayliklen doktpr reflusu var demisti ses duymus ictigi sut soluk borusundan yukari cikmis, reflu yastigi alin dedi kullaniyoruz yastik. ama mama falan dememisti.benmki icerken icmenin ortasında kusuveriyor fiskirtarak 3 4 kez. sizin boyle bir sey yasyaan bebeginiz var mi? bu AR mamalar kullaniliyomus kullanan var mi? cevap bekliyorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.şu an 7 aylık ve 7 kilo.daha hızlı kilo alıyor şu anda anne sütü verdiğim döneme göre.hala emziriyorum ama ek gıda bizim mucizemiz oldu.
.şu an 7 aylık ve 7 kilo.daha hızlı kilo alıyor şu anda anne sütü verdiğim döneme göre.hala emziriyorum ama ek gıda bizim mucizemiz oldu. Bu  arada AR mama vermişti doktor ama kızıma içiremedim çok koyu geldi kıvamı.sanırım ondan huylandığı içinde hiç hazır mama içeremedim bir daha.
Bu  arada AR mama vermişti doktor ama kızıma içiremedim çok koyu geldi kıvamı.sanırım ondan huylandığı içinde hiç hazır mama içeremedim bir daha.