ben 18 aylık orman okuluna başlatmıştım. Sürekli düşüyordu. Öncesinde de düşüyordu ama daha küçük zaten 18aya kadar zaten yürüyemebilirdi bile diye umursamadım ben.
İşte anneler falan sürekli yok ayakkabısı kötü yok ayakkabıyı çıkar yok büyük giydirdin yok küçük giydirdin dedikçe sinir olup iyice görmezden geldim.
18. Ayda orman okulundaki eğitmen farketti biraz uyardı. Sürekli ayağı takılıyordu. Ona da dha çok küçük dedim.
2 yaş civarı kadın dedi ki odaklanamıyor bu çocuk, çok kaçıyor parmak ucu yürüyor çok hızlı ve düşmesi düzelmiyor. Ergoterapi dedi.
Doktorumuza sordum para tuzağı çocuğun bir şeyi yok gitmeyin dedi

scooter alın dedi doktorumuz.
Scooter aldık binemiyor kaldırdım. 3-5 ay sonra denerim dedim. Hala binemiyor

2.5 yaşa doğru kreşe başladık.bu Arada hala sürekli düşüyor.
Orman eğitmeni hala ergoterapi diyor.
Kreş öğretmeni başladıktan 3 gün sonra dedi ergoterapi diye.
Öyle başlattım.
Yani açıkçası ben de hep çevreden uyarıldım. Uyarılmasam kendim normalleştirirdim.
2.5 yaşta tam ergoterapi başladık. 4 yaş doğumgünüyle birlikte mezun olduk

Çok faydasını gördüm açıkçası normalleştirdiğim çok fazla sorun düzeldi. Düşme düzeldi. Sakinleşti. Bu arada büyüdü kreş etkisi vs onların da etkisi var tabi.
Scooter hala çözülemedi. Ergoterapist koordinasyon bozukluğu var ara ara desteklemeye devam edeceğiz spor yapacak dedi. Tam düzelmez biraz beceriksiz sakar bir tip olur dedi.
Öyle yüzmeye başladık. Ama o konuda da çok becerikli değil. Yavaş ilerliyor yüzme hocası da çok kuvvetli bacakları var ama kullanamıyor dedi.
Valla elimden geleni yapıyorum olduğu kadar işte böyle bizde durumlar bayağı uzun yazdım ama

Sizinki daha çok ufak ben olsam bu tecrübemle 2-3 ay daha bekler sonrasında bir fizyoterapiste veya ergoterapiste gözlem için götürürdüm