"Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..

21 ve 24 yaşlarındasınız ki, tam da gençlik çağı, delikanlılık çağındasınız, birbirinize yazıldıysanız, ne badereler atlatırsanız atlatın kopamazsınız, tecrübeyle sabit,,, hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya açıkcası bana öyle çok umutsuz vaka gibi gelmedi ilişkiniz ya sen neden böyle karaları bağladın anlamadım.
Ne beter ayrılıklar yaşayıp dimdik eski haline dönen ilişkiler var. Benim arkadaşımı 5 senelik sevgilisi aldattı (bi'kızla bariz cilveleşti ve sosyal medyada yakalandı diyelim, telefon vermeler vs) çok kötü bi'hale geldiler ve şuan eskisinden bile daha iyiler gör yani ne beterler eskiye döndü. Büyük ihtimal burnunu sürtmeye çalışıyodur. Şuan benim erkek arkadaşım da arada bana yapıyo bakalım ne tepki vericem diye ama yemiyorum. Çünkü hatamı biliyorum sinirlenip, üzüldüğüm an kafamda sadece oradan uzaklaşmak oluyo ve dinleyemiyorum bile iki türlü de ben yıpranıyosam törpülenmeyi de bilirim:1:

Şuan ilk gün ki gibi olmamanız sevmediği anlamına gelmiyo yani. Bi'de sakın ayrılık muhabbetini açma o bir aylık ayrılığı eğer sürekli dilinizde olursa ilerleyemiyosunuz.

o daha fazla çabalamamamız gerektiğini söylerken benim ısrarımla devam etti ilişkimiz.. bide ben biz hiç ayrılamayız kafasındayken bi anda altüst olduk ve bu hale geldik.. o beni bırakamaz sanırken gördüm ki bırakabiliyormuş.. karşıma geçip "artık zorlama, arkadaş olarak devam edelim" dedi bu adam.. nasıl yıkıldım anlatamam.. yani karalar bağlamamın sebebi bunlar aslında.. şuan "git" desem yada "gidiyorum" desem aksi için uğraşmayacağını bilmem..
ama arkadaşının ilişkisine inanılmaz şaşırdım, aralarındaki bağ baya güçlüymüş demek.. valla onlar bile toparlanabilmişse ben umudumu çokta kaybetmemeliyim galiba ya:16: ayrılığın a'sını bile ağzıma almıyorum tabiki, o da o konuları açmadı hiç. Ama zaten ilgisiz ve odun biriydi, bunlar yaşanınca bide hepten kütük oldu. e bu da canımı daha fazla sıkmama, beni sevmediğine inanmama neden oluyor tabii..

bakalım zaman neler göstericek, umarım bendeki değişiklik onun da düzelmesini sağlar.. ha bide şu var, başta beni kazanmak için her şeyi yapan adam sevgimden emin olduktan sonra, yani çoook uzun bir süre önce beni kaybetmekten korkmamaya başlamış zaten. açıkçası bizim yeniden güçlü bi ilişkiye sahip olabilmemiz için onun beni tekrar kaybetmekten korkması lazım. sence sadece eski hatalarımı yapmayarak bunu başarabilir miyim ya? yani bi adam bi kızı kaybetmekten neden korkar? daha doğrusu ne olursa, kız ne yaparsa adam onu tekrar kaybetmekten korkacak kadar sever? benim şuan uygulamam gereken taktiklerden biri de bu sorunun bulamadığım cevapları :5:

Bence ara vermelisiniz, bazı çiftlere bu çok anlamsız geliyor ama ben böyle kangren olmuş bir ilişkiyi ancak böyle adam edebileceğinizi düşünüyorum..
Olmuyorsa, olmadığına inanıyorsanız, kısa süreli ara vermeler birbirinizi özlemeniz için iyi bir fırsattır bence.
Bi' deneyin, bakalım birbiriniz olmadan ne kadar dayanabiliyorsunuz?
Ya da dayanamıyor musunuz?..
Bunu önce bi' görün, test edin.. Yalnız kalıp, düşünme fırsatınız olsun.
Temelli ayrılıp, pişmanlık içinde yaşayacağınıza kendinize biraz zaman vermelisiniz diye düşünüyorum..
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
o daha fazla çabalamamamız gerektiğini söylerken benim ısrarımla devam etti ilişkimiz.. bide ben biz hiç ayrılamayız kafasındayken bi anda altüst olduk ve bu hale geldik.. o beni bırakamaz sanırken gördüm ki bırakabiliyormuş.. karşıma geçip "artık zorlama, arkadaş olarak devam edelim" dedi bu adam.. nasıl yıkıldım anlatamam.. yani karalar bağlamamın sebebi bunlar aslında.. şuan "git" desem yada "gidiyorum" desem aksi için uğraşmayacağını bilmem..
ama arkadaşının ilişkisine inanılmaz şaşırdım, aralarındaki bağ baya güçlüymüş demek.. valla onlar bile toparlanabilmişse ben umudumu çokta kaybetmemeliyim galiba ya:16: ayrılığın a'sını bile ağzıma almıyorum tabiki, o da o konuları açmadı hiç. Ama zaten ilgisiz ve odun biriydi, bunlar yaşanınca bide hepten kütük oldu. e bu da canımı daha fazla sıkmama, beni sevmediğine inanmama neden oluyor tabii..

bakalım zaman neler göstericek, umarım bendeki değişiklik onun da düzelmesini sağlar.. ha bide şu var, başta beni kazanmak için her şeyi yapan adam sevgimden emin olduktan sonra, yani çoook uzun bir süre önce beni kaybetmekten korkmamaya başlamış zaten. açıkçası bizim yeniden güçlü bi ilişkiye sahip olabilmemiz için onun beni tekrar kaybetmekten korkması lazım. sence sadece eski hatalarımı yapmayarak bunu başarabilir miyim ya? yani bi adam bi kızı kaybetmekten neden korkar? daha doğrusu ne olursa, kız ne yaparsa adam onu tekrar kaybetmekten korkacak kadar sever? benim şuan uygulamam gereken taktiklerden biri de bu sorunun bulamadığım cevapları :5:

Başarabilirsin tabii ki. Ancak şu da var mesela benim ilişkimde de başlamadan önce erkek arkadaşım çok üstüme düşerdi, sürprizler bilmem neler ki ben kabul etmiyodum. İlişki ilerledikçe, birbirinizi tanıdıkça niyeyse kesiliyo bunlar bu kız nasılsa benim diyo sen de aynı şekilde bu adam artık benim deyip kendini gösteriyosun zaten gerek kıskançlık, gerek kapris:1: Oyüzden karşı tarafının sevgisini ölçerken bunları baz alma. Zaman tanı biraz ilişkine sonra zaten anlarsın sevip sevmediğini bakışından, gülüşünden. İnan birinden soğuyunca rol yapamıyosun belli oluyo yani. Senin erkek arkadaşın şuan değişimini görme istiyo, görürse zaten yürür gider ilişkiniz.

Hakkında hayırlısı olsun:29:

Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Evet, sevgilim(!) beni sevmiyor(!).. Bense ona deliler gibi(!) aşığım..
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..

Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Ama yapamıyorum, gidemiyorum.
Gidince pişman oluyorum, kendimi öldürmek istiyorum.
Böyle de sadece avunuyorum.
Ne zaman geçecek bu acı ya?
Keşke sen de beni, benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin....

Dostum dediklerim bile anlamıyor artık beni :43: kendimi çook yalnız hissediyorum

biliyor musun bu biraz da ego savaşı insan kendini sevdiremedi mi bunu aşk sansa da tamam kısmen sevse de ego giriyor devreye bundan adım gibi eminim :31: neden? neyimi sevmiyor? çirkin miyim? neden istediğim gibi olmuyor? bir de karşındaki senden baskın, özgüvenli ve gamsız biriyse eyvah eyvah :9: yaşadım ben de ilk önce çok sevdirdi kendini sevdi falan birden çekildi sonra yapamadım gidemedim sürekli ağlayıp krizler geçirdim yol ortası rezillik birbirimizi dövdük ağladım zırladım yanında durdum yine, yine bırakmadım bi ara terk ettim baktım hiç sesi çıkmıyor geri döndüm yine yakasına yapıştım artık onur gurur hak getire ben ben olmaktan çıkmıştım :5: en sonunda terk eden yine bendim inatla tepkisiz kalıyordu oturdum haftalarca düşündüm ölçtüm tarttım bilenlere danıştım ve buna neyin sebep olduğunu buldum :9:

Kendine yazık ediyorsun seni sevmeyen değer vermeyen biri sana ancak acı verir.

Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..

Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..

Dostum dediklerim bile anlamıyor artık beni :43: kendimi çook yalnız hissediyorum
Üstüne söylenecek hiçbir laf yok.Kendini daha fazla düşürme.

Sekerim, sunlari yazan/soyleyen ben olmak istemezdim ama hayatin aci bir gercegi var.

Kadinlar hissesder, sevmedigini hissediyorsan, sevmiyordur. Bir gun gidecegini hissediyorsan, nasil olacagini da biliyorsundur, baska birine asik olacak ve gidecek.

Yani etrafimdaki bu sevmeyen taraf-seven taraf ciftlerinin cogu, sevmeyen tarafin baska birine gercekten asik olmasi ve onun pesine gitmesiyle sonuclandi.

Sevmeyen taraflarin cogu erkekti, vicdan yuzunden terk edememe, vakit gecirme , kendi kafalarinin icinde daha iyisini bulana kadar bu olsun mantigi vs vs sebeplerden dolayi iliskilerini surdurduler, sonra da terk etmek icin gecerli bir sebep olunca (yeni bir ask oluyor) terk ettiler.

Sevmeyen erkek + seven kiz ciftlerinden biri evlendi. Nisanliyken , cocuk benim bir arkadasimdan cok hoslaniyordu, asik oldu hatta ama terk edemedi ailesi yuzunden. Neyse evlendiler, simdi evlendigi kiz cok mutsuz, cunku sevilmediginin farkinda. Evleneli 8 ay oldu, kiz bosanmak istiyor. Sevmeyen birine yapisip, onu istemedigi bir seye mecbur etmenin hicbir anlami yok bence, sevilmedigini bile bile kendini kandiriyorsun. Bu nasil bir mantik anlamiyorum. Kendini bu duruma dusurme bence.

Ben sevmeyen taraf oldugum bir iliskide bulundum. Terk ettim, baska biri icin degildi kesinlikle. Kadinlar bence daha kolay terk ediyor, ya da kadinlar vicdan somurusunu daha iyi yaptiklari icin erkekler terk edemiyor.

Benim fikirlerim boyle sekerim, seni uzmek icin degil, tarafsiz bir sekilde uzulmemeni saglamak icin gercekleri yazmak istedim. Umarim yaniliyorsundur, adam seviyordur ama iliskiniz monotonlasmistir.

Son düzenleme:

O kişini dışındada aşık olabileceğin sevebileceğin insanlar var emin ol karamsar olma
Ölmek kelimesini ben yakıştırmıyorum kimseye, yaşamak çok güzel ; yaşamasını bilirsen ...:16::16::16:
Olmuyorsa olmuyordur bence bu kadar yıpratma kendini, evlendikten sonra ayrılsanız yada çocuk olmuş olsa işde o zaman hayat daha da zor olur. sonra keşkeleriniz olmasın yani iyi ki leriniz olsun bncee....
Üzülmeyin artıkk:54:

Canım bu şekil devam edersen, onun seni sevmediğini düşünüyorsan bir süre sonra aldatılma ihtimalin bile olur ve cok kırılırsın.. Bir sekilde dayanmaya çalış, 3-4 gun tatile filan cık yapabilirsen, ama ayilip bayılma yanında. Erkekler boyle seylerin bile bir süre sonra lafını eder, acıyorum bırakamadım vs diye. Sen biraz soguk gibi davran belki sen geri adım atınca malum kaçan kovalanir.. Biraz kotu sözlerim ama burada hepimiz dostuz, sirdasiz. Dost acı soyler😞😞

2 senelik bi ilişkimiz var, 3 kez ayrılık yaşadık.. sonuncusu kısa bir süre önce oldu.. benim bitirmeme ısrarım üzerine devam ediyoruz, seviyor belki yada en azından bir kez daha deneyecek kadar değer veriyor bana ama "bir gün bitecek" kafasında olduğuna eminim, bense onu kaybetmekten deli gibi korkuyorum.

Bir şey hissetmeyen adam çeker gider. Siz kaybetmekten korktuğunuz için bazı şeyleri çok daha fazla büyütüyorsunuz kafanızda.Hala sevgiliniz olduğuna göre durum o kadar umutsuz değil.O kadar çok örnek gördüm ki.Sevmeyen erkek gidiyor çok net.Hiç öyle saygı,hatır,gönül bilmem ne dinlemiyorlar.Madem sizinle sakinleşin önce.

Bence bir şeyleri biz büyütüyoruz gözümüzde ne demek onsuz ölmek istiyorum falan takıntı olmuş arkadaşım ayrıldığında kendini evlere kapatıp bir kutu peçete alıp ağlamaksa yaptığın evet olmaz biraz sosyalleşip belki bir kursa gidip kendine yeni uğraşlar armayı dene olmuyorsa zorlama 2 yıllık birliktelik insanlar yıllarca süren evliliğini bitirip hayatına devam edebiliyor ki çoluğu çocuğu varken hayatını bir adama göre endekslemek ne kadar yanlış o olmazsada sen gayet mutlu olursun önce buna inan sana değer vermeyen bir adamla nereye kadar gider değişeceğini düşünüyorsan değişmez değişmez değişmez...

O kadar güzel ilişkiler var ki birbirini üzmeye kırmaya kıyamayan insanlar
Sen neden kendine bunu reva görüyorsun senin neyin eksik ki bu kadar acı çekmek zorundasın ?

Aynılarını yaşadım çok sevdim sevildiğimi düşündüm
Karşımda ki insanın sevgisi bitti ama benim ki halen devam etti
Çok acılar çektim bence olmayacağını bile bile oldurmaya çalışmalar nice gurursuzluklar
Sonra insanın kendine saygısı kalmıyor o zaman daha bir kötü her şey

Şuan ayrıldım bıraktım ve nihayet unuttum
Geçenler de attığı mesaja cevap vermeyecek kadar umursamaz hale geldim
Onun için yaptıklarıma o kadar üzülüyorum ki haketmedi çünkü

Sana da tavsiyem yol yakınken kurtar kendini gururunu ne bilim özgüvenini kendine olan saygını tekrar kazanmaya bak
Bu ilişkinin sonu yok belli
İnsan özlüyor ilk zamanlar da ki gibi sevsin diyor ama bitmişse bitmiştir
Taşıma su ile değirmen dönmüyor buna emin olabilirsin
Güçlü olabilirsin inan her şey senin elinde hatta elinde demeyim kafanda kafanın içinde her şey

bir şey bitecekse eninde sonunda biter.
hatta böyle sürümceme de ve sorularla olmak insanı daha çok yorar ve yıpratır.
tavsiyem, önce onsuz yapamıyorumu kafanızdan silmeniz.
insan pek ala herkessiz hayatta yapıyor.

ilk zamanlar zor olur alışkanlıkda ve duygualarda vardır. ama istemen önemli.
önce bunu sor kendine, gerçekten bitirip, unutup önüne bakmak istiyor musun?
evet diye cevabı yürekten kendine söylediğinde bitirip önüne bakmak düşer.
ayrılıkda süreçtir; önce hazmedemesin, sonra kendini suçlarsın, sonra onu suçlarsın, sonra kabullenirsin, biraz sürünür sonrada eskisindne çok daha güçlü ayağa kalkarsın.

emin ol erkek arkadaşının karşısında ne kadar güçlü isen, erkek aslında içten içe o kadar dikkat ediyor sana davranışlarına.

Bence ara vermelisiniz, bazı çiftlere bu çok anlamsız geliyor ama ben böyle kangren olmuş bir ilişkiyi ancak böyle adam edebileceğinizi düşünüyorum..
Olmuyorsa, olmadığına inanıyorsanız, kısa süreli ara vermeler birbirinizi özlemeniz için iyi bir fırsattır bence.
Bi' deneyin, bakalım birbiriniz olmadan ne kadar dayanabiliyorsunuz?
Ya da dayanamıyor musunuz?..
Bunu önce bi' görün, test edin.. Yalnız kalıp, düşünme fırsatınız olsun.
Temelli ayrılıp, pişmanlık içinde yaşayacağınıza kendinize biraz zaman vermelisiniz diye düşünüyorum..
Sevgiler.

Bana anlamsız gelen bir şey değil, ben de sizin gibi düşünüyorum ama erkek arkadaşım bunu kabul etmez. Öyle olucaksa ayrılalım gitsin der, ki zaten çok zor görüşebiliyoruz bu ara yoğunluktan dolayı.. Ara verirsek toparlanamayız :50:

Başarabilirsin tabii ki. Ancak şu da var mesela benim ilişkimde de başlamadan önce erkek arkadaşım çok üstüme düşerdi, sürprizler bilmem neler ki ben kabul etmiyodum. İlişki ilerledikçe, birbirinizi tanıdıkça niyeyse kesiliyo bunlar bu kız nasılsa benim diyo sen de aynı şekilde bu adam artık benim deyip kendini gösteriyosun zaten gerek kıskançlık, gerek kapris:1: Oyüzden karşı tarafının sevgisini ölçerken bunları baz alma. Zaman tanı biraz ilişkine sonra zaten anlarsın sevip sevmediğini bakışından, gülüşünden. İnan birinden soğuyunca rol yapamıyosun belli oluyo yani. Senin erkek arkadaşın şuan değişimini görme istiyo, görürse zaten yürür gider ilişkiniz.

Hakkında hayırlısı olsun:29:

Çok teşekkür ederim :16: değiştiğimi göstermeye çalışıyorum ama bazen kalbimi öyle kırıyor ki.. olay çıkarmak yerine umursamıyormuş gibi davranıyorum, ama böyle de benden iyice soğuyacak gibi.. Oturup derdimi anlatmaya mecalim de yok kendini bi şekilde haklı çıkaracak çünkü.. Sessiz kalmak en iyisi.. Ondna adım bekleyeceğim bakalım :44:

biliyor musun bu biraz da ego savaşı insan kendini sevdiremedi mi bunu aşk sansa da tamam kısmen sevse de ego giriyor devreye bundan adım gibi eminim :31: neden? neyimi sevmiyor? çirkin miyim? neden istediğim gibi olmuyor? bir de karşındaki senden baskın, özgüvenli ve gamsız biriyse eyvah eyvah :9: yaşadım ben de ilk önce çok sevdirdi kendini sevdi falan birden çekildi sonra yapamadım gidemedim sürekli ağlayıp krizler geçirdim yol ortası rezillik birbirimizi dövdük ağladım zırladım yanında durdum yine, yine bırakmadım bi ara terk ettim baktım hiç sesi çıkmıyor geri döndüm yine yakasına yapıştım artık onur gurur hak getire ben ben olmaktan çıkmıştım :5: en sonunda terk eden yine bendim inatla tepkisiz kalıyordu oturdum haftalarca düşündüm ölçtüm tarttım bilenlere danıştım ve buna neyin sebep olduğunu buldum :9:

Malesef özgüvenli ve gamsız biri :9: siz bayaa ağır şeyler yaşamışsınız ya.. sebebi ego muymuş yani? benim derdim de mi ego acaba diyeceğim de hayır ben aşığım bu adama yaa :43:

Back
X