Bebek Beslenmesi kızım su içmiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Delft

Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.382
1.781
merhaba,arkadaşlar.. kızım önceden su içerdi öyle çok olmasada yinede içerdi ama bu aralar su içiremiyorum napmalıyım ,,pekmezli vermedim içmedim,ıhlamur yaptım içmedi..

gerçi gunluk yoğurt veriyorum portakal puresınıde ama su gibi olmaz sonuçta...

önerilerinizi bekliyorum

merhaba,arkadaşlar.. kızım önceden su içerdi öyle çok olmasada yinede içerdi ama bu aralar su içiremiyorum napmalıyım ,,pekmezli vermedim içmedim,ıhlamur yaptım içmedi..

gerçi gunluk yoğurt veriyorum portakal puresınıde ama su gibi olmaz sonuçta...

önerilerinizi bekliyorum

ne kadar kizin ? pekmezli ekmek ver sonra ustune suyu verince icicek mi bakalim. Belkide susamiyordur bir dene bakalim birseyler. Bende pek su icmesini sevmem, unutuyorum birde. Illaki cok sicak olcak veya cok susatan birsey :)

kızım 9 aylık..pekmezli ekmek deneyeyim..
bardakta veretım dıyorum hemen oyuna cevırıyor..dilini dışarı çıkartıp suyun içinde baloncuklar çıkartıyor sıpa.

kızım 9 aylık..pekmezli ekmek deneyeyim..
bardakta veretım dıyorum hemen oyuna cevırıyor..dilini dışarı çıkartıp suyun içinde baloncuklar çıkartıyor sıpa.

ay cok tatli ya. Issir onun dilini annesi :)

Peki kamisla veya ozel cocuklar icin bardaklar oluyor avent falan oyle birseyle denedin mi. Ben ayrica kizima sabahlari cay yerine ilik suya pekmez koyup iciriyordum bir denemeni tavsiye ederim. Birde zamanla alisabilir belki tadi yavan geliyordur

omleti pekmeze batırdım yedirdim ardından ıhlamur çayı verdim içti ,birazcıkta olsa içtii yanii sulu bişiler çok sevindim :) tşkler tekrar... herşeyi oyuna çeviriyoruz yaramaz kuzuum işte :KK66: pekmezli su içirmiştim önceden içmedi ama tekrar deniycem tabi.. olmazsa şırıngaya doldurup içmesi için zorlucam napim

omleti pekmeze batırdım yedirdim ardından ıhlamur çayı verdim içti ,birazcıkta olsa içtii yanii sulu bişiler çok sevindim :) tşkler tekrar... herşeyi oyuna çeviriyoruz yaramaz kuzuum işte :KK66: pekmezli su içirmiştim önceden içmedi ama tekrar deniycem tabi.. olmazsa şırıngaya doldurup içmesi için zorlucam napim

cok sevindim canim rica ederim. dedigim gibi alisik olmadigi icin suyu icmiyebilir belki zamanla alisir. Kendi yaptigin meyve suyuna biraz daha su katipta icirmeyi deniyebilirsin. armut suyu gibi falan. Ama zorlama bebegini, zorlayinca belki iyice ters tepki yapar. hosaf falan denedin mi ? bazi cocuklar hosaf seviyor tabi seker yerine meyvelerin tadiyla yaparsin yada az pekmezle tatlandirarak.

Ben tost yaptigimda ekmegini pekmezli suya batirip veriyordum agzina hem yutmasi kolay oluyordu.

Benim kizim mesela bardak hosuna gitti mi daha fazla iciyor :KK70:. Degisik bardak pipetle deneyerek belki zamanla alisir. Onceleri yemedigi icmedigi seyleri benim kizimda simdi yiyip iciyor mesela

bugün kayısıyı haşladım suyunu verdim içti çok şükür.. :) benim kızım silikon emzik almıyor, ille nuk olucak kaucuk olucak nukunda kocamanları olucak öyle kucuk mucuk seylerı ağzına almıyor.. haa bişey değil kız peltek olucak tek korkum bu..bıraktıramadık bi yaa.. emzik kullanmıyor ama bu biberon emziğiyle başımız dertte..emzirmiyorumda. alışltırma bardaklarından alıcam artık bakalım onu ister umarım..

bugün kayısıyı haşladım suyunu verdim içti çok şükür.. :) benim kızım silikon emzik almıyor, ille nuk olucak kaucuk olucak nukunda kocamanları olucak öyle kucuk mucuk seylerı ağzına almıyor.. haa bişey değil kız peltek olucak tek korkum bu..bıraktıramadık bi yaa.. emzik kullanmıyor ama bu biberon emziğiyle başımız dertte..emzirmiyorumda. alışltırma bardaklarından alıcam artık bakalım onu ister umarım..

cok sevindim. insallah boyle boyle alisir. Bardaklari ene bakalim belki sever alistirma bardaklarini. Degisik versiyonlari var dedigim gibi. Yada magzaya gidince eline verirsin baktin hosuna gidiyor sevdi onu alirsin. Ben bazi seylerde oyle yapiyorum eline veriyorum magzada baktim seviyor aliyorum. Sevmiyorsa hemen elinden atiyor o zaman biliyorum istemedigini hic almiyorum cunku evde kullanmak istemiyecek.

X