Tek asi korumaz. Sanırım 3e tamamlanıyordu doz.. Onlar da ayda bir yapılıyor.canım korkma birsey yoktur tetanoz aşıları zaten ilkokul 5 te yapılıyor 10 sene koruyuculugu var
ben işyeri hemşireliği yapıyorum canım önceden 5 senede bir yapıyorduk şimdi 10 yıla çıktı buda alıntı.Tek asi korumaz. Sanırım 3e tamamlanıyordu doz.. Onlar da ayda bir yapılıyor.
Götürürsen için rahat ederemerhaba, benim 13 yaşında bir kızım var. dün akşam elime zımba girdi. hemen çıkarttık. işaret parmağına girmişti. kanamadı pek. bir şey yoktu yattı. sabah kalkınca parmağını bükerken biraz acıyor dedi. okula gitti. demin mesaj attım nasıl oldu elin diye. sanki biraz daha iyi dedi. zımbada pas falan yoktu. ne kadar şişti dediğimde çok değil dedi. teog öncesi kötü bir şey istemem ama okuldan alıp hastahaneye götüreyim mi?
Allah Allah bana da hemşire demişti. Ben vurulmuştum, o sadece bir ay korur diğer dozları olmazsan demişti. E 5 yılsa süper..ben işyeri hemşireliği yapıyorum canım önceden 5 senede bir yapıyorduk şimdi 10 yıla çıktı buda alıntı.
Tetanoz Aşısı Kaç Yıl Korur?
Tetanoz aşısı yapısı gereği bir kere vurulup ömür boyu koruyan aşılardan değildir. Bu sebeple 5-10 yılda bir tetanoz aşısının tekrarlanması gerekmektedir. Çünkü bir adet tetanoz aşısı hastayı en az 5 yıl en fazla 10 yıl korur.
1. sınıfta olmuştu en son. bu yılda olacaklar ama teog sonrası sanırım.Tetanoz aşısı olmuş muydu? Olduysa 10 yıl koruyuculuğu var aşının.
emerhaba, benim 13 yaşında bir kızım var. dün akşam elime zımba girdi. hemen çıkarttık. işaret parmağına girmişti. kanamadı pek. bir şey yoktu yattı. sabah kalkınca parmağını bükerken biraz acıyor dedi. okula gitti. demin mesaj attım nasıl oldu elin diye. sanki biraz daha iyi dedi. zımbada pas falan yoktu. ne kadar şişti dediğimde çok değil dedi. teog öncesi kötü bir şey istemem ama okuldan alıp hastahaneye götüreyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?