kızım uykusunda diş gicirdatiyor. Bu durumu yaşayan anneler varmi ?

fashiont

Moda tasarımcısı
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
26
2
38
46
Merhaba 4 yaşındaki kızım bazı geceler uykusunda dişlerini gicirdatiyor.nedenini araştırıyorum. Bu durumu yaşayan anneler varmı ?

bende çocukluğumdan beri dış gıcırtatıyorum..helende devam ediyor..dişlerim kırıldı..dişler çabuk dökülüyor zamanla..:KK53:

benim oglum da 2 yasinda o da yapiyor.
Abim de yapardi.
bazisi cene ve dis yapisindan diyor bazisi psikolojik. bilmiyorum bu gidisle disleri dokulecek :(

Benim annemde aynı durum var bildim bileli, eskiden daha çoktu ama araştırdığımıza göre psikolojik bir durummuş.İsterseniz bir çocuk doktoruna gösterin o sizi yönlendirecektir. Çözümü varsada muhakkak üzerinde durun ileriki yaşlarda kolay kolay geçebilen birşey değil gerek özel gerekte sosyal hayatı oldukca etkileyen bir durum oluyor basit gibi görünsede..

Diş hekimi tanidigimiza danistim.kendi cocuguda bir dönem yapıyormuş sonra unutmuş. Takip edin yeni diş cikartiyorda olabilir dedi. Psikolojik de olabilir dedi.bakalim takipteyiz. gerekirse Pedagog yardımı alacağız.
Paylasimlariniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler :-)

kızkardeşim çok gıcırdadırtı, annemle babamın çok problemi vardı. Kavga gürültü eksik olmazdı evde. Bide kardeş kıskançlığı yüzünden de oluyor. Pedagoga görünmenizde fayda olabilir.

Ben de kendimi bildim bileli gıcırdatirim. Bir çözümü yok sadece yumuşak bir dislik var gece dişlere zarar gelmesin diye onu takmak lazım ona da üseniyorum

Back
X