işin ilginç yanı o yana , yoğurt en sevdiği şey , güzel yiyor , ama işte aması var , duyuyorum kadın diyor ki , sekiz buçukta uyuyor , gece birkaç kez emiyor , sabah dokuda uyanıyor , öğlen uyuyor , bizimki gece 12 , 1 ,2 allah ne verdiyse , uyutmaya çalıştığımızda ağlıyor ,baktı olmuyor maymunluk yapıyor , oynuyor , gülüyor , sanki uykusunu almış yeni uyanmış , ne olacak bilmem , bizi uyutmuyor gece hanımefendi , şimdi bu saat oldu uyuyor , zorla kaldırsam , bütün gün ekşi ekşi dolaşır , ne güler ne oynar . hasta olmasın da ne yaparsa yapsın diyorum ama bu durum da nereye kadar ? doğal papatyayı denesem , :bbo:
cnm Allah kolaylık versin bana hatılıyorum en çok zor gelen uykusuzzluktu beinmkiside meme bahanesiyle hiç kalkmazsa gece 10 kez kalkardı artık ruh gibi olmuştum ama papatyayı dene bence biraz sakinleştiriyor bu arada öksürüğe vede ateşede çok iyi geliyor papatya
Dediğin gibi hasta olmasınlarda ne olursa olsun ama bizde insanız bir yere kadar katlanıyor vücut ama annelik işte böyle birşey:)
belli bi saat tututurmak çok önemli.ben bebekken bile 9 dan önce yada sonra hiç uyutmadım.hep 9 da uyuttum.bünyesi bu saate okadar alıştıkı 8:30 yemeğini yiyor tam 9 da gözler kapanıyor.bu çok önemli.ben sadece bunu yapabildim.gündüz uykuları karışık tabi bi, düzen tutturamadım.
aynen , hepsi aynı demek ki ya , ağzında meme , emzik gibi , bütün gece öyle uyusun , üstüm açık kalıyor , üşüyorum , iki gündü kasık ağrısı dayanılmaz oldu , üstünü de örttürmüyor , ben de açıkta kalıyorum , meme açık , bel açık .allah cümlemize kolaylık versin ama böyle devam ederse ruh gibi dolaşan bir annesi olacak , işte bunu bilmiyor kafamçokkarıştı
neden olduğunu anlayamıyorum , bugünlerde diş çıkaracak gibi , tamam , ama baştan beri böyle , 10 aylık , uyumamak için her türlü numarayı yapıyor , mızmızlanıyor , tamam diyoruz uyuyacak , uyutmaya teşebbüs ediyoruz ,feryat figan , uyku düzenimiz , herşeyimiz altüst oldu , yatarak emziriyorum , ikimiz için de rahat oluyor , ama büyük hata , uyuyakalıyoruz , o da yanımızda , beşiğine koyar koymaz uyanıyor , kızıyor , yatağa alıyorum tekrar emsin uyusun diye , emmiyor bile , yatağa alır almaz uyuyor ,alıştı yatağa , çok kötü . uykuya geçmek neden bu kadar zor olabilir ki, doktoru sorun yok diyor , tmm yok , gülüp oynarken iyiyiz , uyutmaya çalışınca herşey bitiyor , gözleri kıpkırmızı oluyor , ovuşturuyor , uyku akıyor gözlerinden ama yok , dalana kadar ciyak ciyak. çaylar varmış istemedim kullanmak , hele o rezene çayı , rakı gibi , iğrenç kokuyor , papatya falan dediler ama istemiyorum ,istiyorum ki kendi kendine uyusun , gece 12 den , 1 den önce uymuyor ya , sabah 10 buçuk gibi uyanıyor , gece kç kere uyanyoruz allah bilir , ben ortalıkta hortlak gibi dolaşan bir tip , bekliyorum , düzene girecek diye , girecek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?