neden olduğunu anlayamıyorum , bugünlerde diş çıkaracak gibi , tamam , ama baştan beri böyle , 10 aylık , uyumamak için her türlü numarayı yapıyor , mızmızlanıyor , tamam diyoruz uyuyacak , uyutmaya teşebbüs ediyoruz ,feryat figan , uyku düzenimiz , herşeyimiz altüst oldu , yatarak emziriyorum , ikimiz için de rahat oluyor , ama büyük hata , uyuyakalıyoruz , o da yanımızda , beşiğine koyar koymaz uyanıyor , kızıyor , yatağa alıyorum tekrar emsin uyusun diye , emmiyor bile , yatağa alır almaz uyuyor ,alıştı yatağa , çok kötü . uykuya geçmek neden bu kadar zor olabilir ki, doktoru sorun yok diyor , tmm yok , gülüp oynarken iyiyiz , uyutmaya çalışınca herşey bitiyor , gözleri kıpkırmızı oluyor , ovuşturuyor , uyku akıyor gözlerinden ama yok , dalana kadar ciyak ciyak. çaylar varmış istemedim kullanmak , hele o rezene çayı , rakı gibi , iğrenç kokuyor , papatya falan dediler ama istemiyorum ,istiyorum ki kendi kendine uyusun , gece 12 den , 1 den önce uymuyor ya , sabah 10 buçuk gibi uyanıyor , gece kç kere uyanyoruz allah bilir , ben ortalıkta hortlak gibi dolaşan bir tip , bekliyorum , düzene girecek diye , girecek değil mi?