Kızım uyuşturucu tedavisi görüyor çıkmak istiyor ama eşim çok karşı

Ama öyle diyosunuzda bana yeminler verdi kendi üstüne bile yemin etti beni çıkar eve geleyim sizin istediğiniz gibi evlât olcam diye
Yok siz şaka sanıyorsunuz bu işi. İnsanlar adam kesiyor, çocuğunu satıyor bir gram uyuşturucu için, kendi üzerine yemin mi etmeyecek? Yazık kocanıza bağımlı kızı yetmiyor sizin cehaletinizle uğraşıyor bi de.

Kadın bağımlıları çeteler ele geçirdiğinde 5-10 sene bedeni kullanılamayacak hale gelmeden bırakmazlar bir daha izini bile bulamazsınız öyle illegal ortamlar.

Hastaneden çıkmaması için bu ve gelecek tedavilerin yarıda kalmaması için bildiğim kadaryla şu aşamaları yapmanız gerekli;

1- Avukata gidin kızınızın madde kullanımından dolayı "yasal vasi atanmanız" ve "zorunlu tedavi kararı" dava haklarımızı kullanmak istiyoruz diyiniz.

2- Avukat doktordan alacağınız belgeyi söyliyecek.

3- "Kısıtlanma" ve "Zorunlu tedavi kararı" davaları açılacak

4-Daha sonra "zorunlu tedavi kararı " ve vasilik çıkacak ve çıkınca kızınızı daha uzun süreler yatırabiliceksiniz.

Ama öyle diyosunuzda bana yeminler verdi kendi üstüne bile yemin etti beni çıkar eve geleyim sizin istediğiniz gibi evlât olcam diye
yeminle yürüseydi bu işler yatırmak zorunda kalmazdınız kızınızı, biraz gerçekçi olur musunuz lütfen, hiç vicdan yapacak konumda değilsiniz şu an, eşiniz çok haklı.

Ah çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. Doktorlar ne öneriyorsa onu yapın.

Esim çok katı bu konuda bı ara evi satmamızı istemisti bizden bu olaydan sonra eşim kızımıza karşı çok katı oldu
Haksız değil ki. Belli ki sizi çok kolay kandırıyor kusura bakmayın. Eşinizi dinleyin. Ağlasın bir şey olmaz. Tedavi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…