• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve bakıcısı

bakicinizin oturup salya sumuk aglamasi pek normal degil tabi ama kadin kizinizin kendisi gittikten sonra anne bunlari yedi vs. demesinden korktugu icin boyle yapmis olabilir. ayrica kizinizi zaten uyariyosunuzdur. onun disinda fiyatina gore boyasi derler ya, benim gozumde boyle sakin boyle elinde orgusu ev hanimi cocukla ilgilenen bi teyze canlandi onun yerine biraz daha genc cocukla kaliteli zaman geciricek olan paylasimlari daha saglikli olucak birisine bakabilirsiniz. yalniz oglu onu uzmus demesinde bisey goremedim ben belki ikisi konusurken oglum bugun yaramazlik yapti ona uzuldum gibi basit bi cumle kurmus olamaz mi.
 
Kizinin dedikleride pek hos degil deterjani fazla kullanma filan ama bakici ayri bir olay cocuk sonucta o aglayacak ne var bunda?cocuk iste acik sozlu filan.
Valla kendimi kizin yerine koyunca bakici psikopat bakicinin yerine koyunca simarik agzina cakmalik bebe goruyorum.ama yinede karsisindaki cocuk oldugu icin bakiciniz biraz tuhafmis.ama cok bir olay yok.
Bence kizina anahtar ver.o eve kendisi girsin herseyi kendisi yapip basinin caresine baksin.en iyisi:)
 
ipek senden gelen yorumları özellikle daha dikkatli okuyorum sanıyorum düşünce tarzın bana daha sıcak ve yakın geliyor . ve evet malesef kızımın yanındada ağlamış ve kızımda çok üzülmüş özür filan da dilemiş .ben asla ayrılmasını istemiycem ancak kararım şu:eğer birdaha bu konularda aşırı gördüğüm alınganlık ve davranışla bana şikayetçi olursa kalması için yada ikna edip gönlünü almak için ısrarcı olmuycam ve sömestr boyuncada bir alternatif oluşturmaya çalışıcam.kızım o akşam niçin o kadar üzdün bak eğer....teyzen giderse belki kötü bir ,nsan gelir dedim oda kafama takılan şu cümleyi söyledi ama anne ........(oğlu) onu çok üzmüş belki ona ağlamıştır.????????? ailesi ile ilgili sorunları kızımlamı paylaşıyor anlayamadım

Ay yazik bide cocugun yanindami aglamiis?at bu kadini at ya cocugun psikolojisi bozulcak.zavalli o kadar kotu bir sey soylediginin bilincinde degil.birde ozur dilemis.iste simdi kizdim.sende cebinden biraz daha para cikarda daha iyi birini bul bari bune ya?(500 filan en azindan)
 
Arkadaşlara herkese merhaba
çalışan ebevynler olarak kızımız için haftada 4 gün 4 saat (sabah 8.30 öğlen 12.30) bir bakıcı ile anlaştık kızım ilkokul 1 e gidiyor yani bakıcısı sadece kahvaltısını yaptırıp başında duruyor ekstra hiçbir iş te beklemiyorum.bez derdi yok yaramaz bir çocuk değil.neyse öncelikle bu iş için 350 tl ödüyorum fiyat konusundada yorumlarınızı bekliyorum.gelelilim asıl sorunuma
dün bakıcı hanım bana kızımı şikayet etti iki gözü iki çeşme nedeni şu: Kızım normal kahvaltıda kaşar peynir ve bal yemiyor ama kadın sofraya bunlarıda koymuş kendisi yemek için kızımda aa ben bunları yemiyorum ama demiş kadında ben kendim için getirdim kızım demiş ve kızım çok ters bakmış kadında buna alınmış bir başka olaydada kahvaltı sonrasında masayı silerken deterjanı kullandığını gören kızım çok harcama annemin parası bitmesin :) demiş.
Eşim de bende her fırsatta bakıcı bayana demişizdir abla kendi evin gibi gör canın birşey ister bir şey çekerse kesinlikle çekinme.gerçekten de söylenmesi gereken bir konu olarak bile görmedik hiç ama bayan inanılmaz çekingen bu konularda o nedenle biz belirtme ihtiyacı hissettik
neyse
dün resmen koskoca kadın kızımın sözlerinden alındığını ağlaya ağlaya bana anlattığında -abla çocuk o bukadar takılma lütfen bazen beni bile uyarır anne bunu böyle yapma diye etrafına karşı ilgili ve değerlendirme yetenekleri yeni yeni gelişiyor.
Ancak bayan bana dediki ama böyle yapınca içimden bişey yapmak gelmiyor çok üzülüyorum
o günü bir şekilde geçtik sonra sonra düşündüm olanları ve sanırım işten ayrılmak için bahane arıyordu eşimlede konuştuk o da benimle aynı fikiri paylaşınca bugün bayanla ben konuştum.-abla biz senden memnunuz ama gördüğümüz kadarı ile sen mutlu değilsin sömestra kadar idare et bizi sonrasında seninde üzülmeni istemeyiz
ama bu sefer de olurmu.... Hanım bende sizden çok menunum hem ben kızımı bırakamam biz dün barıştık onunla bir sorun yok dedi
peki o zaman dedim
ama bu ne dengesizlik diyede düşünmeden edemedim açık söyliyim güvenim sarsıldı sizler ne düşünürsünüz

Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Benzer bir konu anlatmıştıda bir yakınım.
 
Back
X