Kızım ve imtihanım

Canım benim ya arkadaşım bunu yaşayan bir anne olarak sizi cok iyi anlıyorum. ..kızım da o kadar kucuktu. .şimdi 12 yaşında merak etmeyin ...benim kızım da aşısını olduğu halde 9 gün baygın kaldı. ..Behçet uz dan bir Prof asidi alınmış kola önerdi ;enteresan geldi ama caresizlikten onu da verdim meğerse bu serum gibiyim enerji veriyormus tuz şeker oranıyla. ...bir araştırın isterseniz siz bilirsiniz. ..çok geçmiş olsun...atlatacak Merak etmeyin. ..özelden yazabilirsiniz bilirim o çaresizligi. ...uzulmeden bekleyip dua edip sabredin arkadaşım. ..gecmisler olsun Sevgiler
Çok çok teşekkürler. Yıllar geçmiş hala unutulmamış. Aşıya rağmen çok uzun sürmüş. Bünyeyle ilgili demek ki. Akşama doğru biraz toparlanmaya başladı. Asıl sonucu yarın sabah göreceğim. Şuan takipteyim. Ateş beni sadece çok korkutuyor. Saat başı kalkıp kontrol ediyoruz ama yinede rahatlamıyor insan.

Rota virüsü deyince tüylerim diken oluyor maalesef! ben bilmiyorum tabi çocuk çok hasta tahlil verdik kendi fçdoktorum çıkmış başka doktora göstersim baktı ve beni eve gönderdi ben de önemli değil diye gittim ama 10 gün ne çekti o çocuk ilaçsız bitti bitti kuzum çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar bende aynı düşünceye kapılmıştım hatta abur cubur almıştım onu bile yiyememişti ağlamıştım çok
Ayy bizde de farkedilmedi başta. İlk gün kontrol ettirdik, eve döndük. Geçmiyor, ateş düşmüyor, kusma devam ediyor. Roa çok salgın bu ara ama kakanın yeşil olması gerekiyor demişti doktor. Eşim tutturdu onada bakın diye, o şekilde tahlil yapıldı ve anlaşıldı. Yine yapılırdı ama birkaç gün kaybederdik ve tedavi uzardı. Şimdi birazcık daha iyi. Gülmesine, yürümesine bile şükrediyorum.

Kıyamam yavruma.Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Allah kötü hastalıklardan dermansız dertlerden korusun yavrularımızı.Bu da geçecek elbet.
Amiin, çok teşekkürler. Geçecek inşallah.

İyi olmasına sevindim günden güne iyilesecek merak etme sadece sabır ve dua et rabbim yardimcin olsun Ilık dus aldir ateslendiginde kalın giydirmemeye çalış ince pijama turu şeyler giydir (iyi dusunki iyi olsun canım sen morelini yüksek tut sen iyi olki yavrunda iyi olsun )
Çok güzel destekler aldım buradan. Sayenizde daha iyi moralim. Sağolun.

Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah.
Kötüyü düşünmeyin iyileşir, çocuk onlar böyle böyle büyüyecekler.İçinizi ferah tutun güzel haberlerinizi buradan alacağımıza eminim
Ay inşallahh. Biraz daha iyiydi akşam. Sabahı iple çekiyorum. Umarım yarın eski haline dönmüş evde koşturuyor oluyor.

rota bunyeyi biraz yordugu icin vucut uyku ihtiyaci hissediyordur uyumasi ondandir toparlar insallah bir kac gune nerede kaptiki virusu acaba
Salı akşamı biraz yürüyüş yaptık, birkaç mağazaya girdik. Çarşamba günü hastaydı. Mağazalardan birinde kaptı diye düşünüyorum. Emin değilim tabi.

Bende yaptırmadım asi :( gerçekten olması mi gerekiyor ya...
Olmadı. Çok karışıklık yaşadık tarihi hakkında. 2 doz vurulması gerekiyormuş sanırım. 1. İle 2. arasında 1 ay olması gerekiyormuş fakan derken ilk dozu kaçırdık. Telaşlanmamıştım da hiç duymadığım için. Ama telaşlanmalıymışım...
Şuan çok korktum

Bende yaptırmadım asi :KK43: gerçekten olması mi gerekiyor ya...

Şuan çok korktum
Aşısı olmuş çocuklarda ağır geçirenlerde var, hafif geçirende var, hiç olmayanda var. Bence çocuğun tamamen bünyesiyle ilgili. Amaç aslında burada gönül rahatlığı ve önlem almış olmakla ilgili. Bunun önlemini aşı yaparak alabilirdim. He mikrop o duvarı kırıp geçecekse zaten geçecek. Ama en azından şu çektiği acıda payım olduğunu düşünmezdim.

Benim oğlum da 7 aylıkken oldu ve ben ilk başta anlamadigim için geç götürdüm doktora. Hastaneye gittiğimizde artık vücudunda su kalmamıştı. Yoğun bakıma aldılar. Damar yolu bile açamadılar her yerini delik deşik ettiler. Bizde 4 gün hastanede yattık. Ishal kusma ateş çok kötüydü. Beni emmeyi bile istemiyordu zorla ağzına biraz bişey gitsin diye mama bile denedim. Hastaneden çıkınca 1 hafta sonra falan kendine geldi. Tabi o arada çok zayıfladı. Allah kimseye yaşatmasin çok zor. Rabbim şifasını versin inşallah. Siz güçlü olun geçecek bu da

Benim oğlum da 7 aylıkken oldu ve ben ilk başta anlamadigim için geç götürdüm doktora. Hastaneye gittiğimizde artık vücudunda su kalmamıştı. Yoğun bakıma aldılar. Damar yolu bile açamadılar her yerini delik deşik ettiler. Bizde 4 gün hastanede yattık. Ishal kusma ateş çok kötüydü. Beni emmeyi bile istemiyordu zorla ağzına biraz bişey gitsin diye mama bile denedim. Hastaneden çıkınca 1 hafta sonra falan kendine geldi. Tabi o arada çok zayıfladı. Allah kimseye yaşatmasin çok zor. Rabbim şifasını versin inşallah. Siz güçlü olun geçecek bu da
Ay sizinki daha zor geçmiş. Çok üzücü yoğun bakımda olması. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Geçiyor çoğu ama geçerken de ömürden ömür gidiyor. Kötü bir tecrübe oldu bizim içinde. Ama bundan sonra herkesi aşısını yaptırın diye uyaracağım.

Öncelikle gecmis olsun allahim tez zamanda şifa versin inşallah benim iki oglumda rota oldu biri 11 aylıktı biri üç buvuj yaşındaydı ve küçük oldu buyuge gecyi sonra arada iki gün vardi.sana tavsiyem su alımına dikkat et az az su ver sık araliklsrka su içir yemedi hemen duzelmez çok sansli ki emiyormus bol bol emzir inşallah geçecek allahin izniyle

Öncelikle gecmis olsun allahim tez zamanda şifa versin inşallah benim iki oglumda rota oldu biri 11 aylıktı biri üç buvuj yaşındaydı ve küçük oldu buyuge gecyi sonra arada iki gün vardi.sana tavsiyem su alımına dikkat et az az su ver sık araliklsrka su içir yemedi hemen duzelmez çok sansli ki emiyormus bol bol emzir inşallah geçecek allahin izniyle
Çok sağolun. 2 çocuğun bakımı ve gönül yorgunluğuda çok zordur. Allah sabır vermiş. Bizimde geçer tez zamanda inşallah.

Çok sağolun. 2 çocuğun bakımı ve gönül yorgunluğuda çok zordur. Allah sabır vermiş. Bizimde geçer tez zamanda inşallah.
Gececek inşallah bende ozaman çok zor atlattım birazda evhamlı bı anneyim ama gecti çok sukur sixinki de geçecek dua edeceğim bende Allahim butun çocuklara safi ismiyle şifa versin inşallah

Benimde yegenim gecirdi birkac ay once sizinki kadar olmasada ates ishal ve bogazi cok kotuydu.ben bakiyorum yegenime annesi calistigi icin.tavsiyem yemek yesin diye cok zorlamayin emzirmeniz daha onemli.benim kendi fikrim bu karsi cikan eminim cok olacaktir ama butun asilari asla ama asla yaptirmayin.bol bol su icirin.ve papatya yagi icirin birer caykasigi sabahlari cok faydasi uyor.

onceliklee cook cok cok gecmis olsun doktor gonderdiyse ilerleme gordugu icindir vucudu yoran bi hastalik basit bir ishal oldugumuzda biz bile halsizlesiriz yorgun hissederiz ki yavrunuz bunu agir bi sekilde gecirdi hala daha yorgundur.bi arkadas asisi var mi diye sormus,rota virusu asisi var ama ozel olarak yaptiriliyor ve cok gorulmedigi icin pek bilinipte yaptirilan bir asi degil hatta bende yaptirmadim henuz bulasmaz dusuncesiyle ama artik bu tarz hastaliklar o kadar fazla ki yurt disindan gelenler sagolsun bize herseyi bulastirmaya senelerdir gorulmeyen hastaliklarin hortlamasina neden oldular.sizin araciliginizla tekrar etmek isterim yavrularinizi asisiz birakmayin lutfen bu is saka degil.tekrar cok gecmis olsun

onceliklee cook cok cok gecmis olsun doktor gonderdiyse ilerleme gordugu icindir vucudu yoran bi hastalik basit bir ishal oldugumuzda biz bile halsizlesiriz yorgun hissederiz ki yavrunuz bunu agir bi sekilde gecirdi hala daha yorgundur.bi arkadas asisi var mi diye sormus,rota virusu asisi var ama ozel olarak yaptiriliyor ve cok gorulmedigi icin pek bilinipte yaptirilan bir asi degil hatta bende yaptirmadim henuz bulasmaz dusuncesiyle ama artik bu tarz hastaliklar o kadar fazla ki yurt disindan gelenler sagolsun bize herseyi bulastirmaya senelerdir gorulmeyen hastaliklarin hortlamasina neden oldular.sizin araciliginizla tekrar etmek isterim yavrularinizi asisiz birakmayin lutfen bu is saka degil.tekrar cok gecmis olsun

Keske asilarin iceriklerini ve nasil bir pazar oldugunu arastirsak boyle siddetle tavsiye etmeden.cok uzuluyor insan o minicik cocuklara neden bu yapiliyor diye.

Gececek inşallah bende ozaman çok zor atlattım birazda evhamlı bı anneyim ama gecti çok sukur sixinki de geçecek dua edeceğim bende Allahim butun çocuklara safi ismiyle şifa versin inşallah
Amiin, çok teşekkürler.

Amiin, çok teşekkürler.
Cnm cook gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versn. Bende rotayi yaptirmamistim ama pismanim tabi. Insallah olmaz . Menenjit asisi sa var özel bi asi devlet karsilamiyo bilgin olsun yaptirmak istersen. Ben onu yaprirdim. Belki duymamissundr diye yazayım dedim 2 yaştan once yapılıyo sanrım bi arastr

Back
X