Kızım ve imtihanım

İnşallah öyle olur. Çok sağolun.

Yaptırmamıştık, tarihini karıştırdık. Geç kaldık. Keşke daha titiz davransaydım diye dövünüyorum şimdi.
Hiç üzülme doktorum onun da çeşitleri var hangibirinin aşısını yaptıracaksın mümkün değil demişti kendini suçlama yani Allah şifa versin

Cnm cook gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versn. Bende rotayi yaptirmamistim ama pismanim tabi. Insallah olmaz . Menenjit asisi sa var özel bi asi devlet karsilamiyo bilgin olsun yaptirmak istersen. Ben onu yaprirdim. Belki duymamissundr diye yazayım dedim 2 yaştan once yapılıyo sanrım bi arastr
Aile hekimi 2 aylıkken ücretsiz yapıyor menenjit aşısını canım başka bir aşıdır o

kızım da geçirdi, 4 yaşındaydı, 1 hafta gibi sürmüştü, ancak atlatabilmişti, halsizliğinden uyuyordur, tabi ilaçlar da uyku yapıyor, üzülmeyin, rota aşısı yapılmış mıydı??

Ccelik Ccelik çok geçmiş olsun, acil şifalar miniğinize. Vücut iyileşmeye odaklandığı için uyuyordur, halsizliği ondandır geçmiş gitmiş sayın siz onu ve bol bol inşirah okuyun :dua: Allah’ın izniyle hemen toparlayacaktır

Olmadı. Çok karışıklık yaşadık tarihi hakkında. 2 doz vurulması gerekiyormuş sanırım. 1. İle 2. arasında 1 ay olması gerekiyormuş fakan derken ilk dozu kaçırdık. Telaşlanmamıştım da hiç duymadığım için. Ama telaşlanmalıymışım...
Aşıların ne kadar önemli olduğunu şuan görebiliyorum..
her zaman aşı yapılması taraftarıyım ihmale gelmeyecek birşey. Çok geçmiş olsun üZmeyin kendinizi toparlanacağını düşünün moraliniz kötü olursa o da etkilenir annesi.

Ccelik Ccelik

Kizim kulak iltihabi demstim ya.. kakasi bugun yesilliydi mesela.. antibiyotik kullaniyoruz bizde.. virus bi sekilde kakayla temizleniyor.. aynisi kizindada olacak insallah ve gun gectikte dahada iyilesecek...

Çok geçmiş olsun ..

Benim kızıma da rota virüs bulaşmıştı, aşısı yoktu . Ablasının aşısı vardı , test sonuçları gelene kadar rota olduğunu bilmiyorduk , iki saat yanımızda kaldı aşılı kızım ve virüs bulasmadi . Diğerini izole odaya aldılar , çok korktum ,canımdan can gitti . Bide ben ilk çocuğumu kaybetmiştim . Çok şükür günler içerisinde toparlanmaya başladı ve atlattı . Umarım senin kızın da kısa sürede iyi olur ve hastalık bir daha uğramaz ona .

Çok çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl oldu çocugunuz biraz daha iyidir umarım
Ben kızıma ilk dozunu yaptirdim ve ikinci gün isal olmuştu kizim.canlı aşı olduğu için soguk zincirinde duran bir aşı ve fazla canlı virüs varmış demişti doktorumuz çok kötü zamanlar gecirdik 3 aylıktı o zaman.ikinci dozu yaptirmayın demisti prof. gittigimiz doktor.o yüzden yaptirmadık bizde

Kendini suçlama ve kötü hissetme aşı olsa bile yine isal olabilirdi.başka bir virüs isal yapardı belki

Ama tabi anne olmak bir canlinin sorumlulugunu almak çok zor üzülmemek elde degil

Büyük ogluma da pnömokok aşısı yaptirmistik bundan 10 yıl önce ücretliydi tabi o zaman.ama oğlum bu aşıya rağmen zature oldu bir hafta hastanede yattı

Yani olacagı varsa oluyor üzme kendini

Ccelik Ccelik oğlum 2 yasinda yakalandı zehirli ishal olarak geçiyor çok zordu tam 1 hafta hastanede yattı sadece yoğurt ve muz yemişti serumla ayakta kaldı sürekli bez değiştirdik bir tane zeytin yese hemen atıyordu vücut her sabah kan tahlili alındı vücuttaki su ve mikrop miktarına bakıldı size tavsiyem başka hastaneye gidin durum çok ciddi oluyor resmen çaresiz hissediyor insan kendini kandaki su ve mikrop miktarına bakılsın mümkün olduğu kadar ev yapımı yoğurt yedirin bizimki geceli 2 yıl oldu inşallah sizde kolayca atlatirsiniz.

rota aşısının yan etkılerı çok fazla.bağırsak düğümlenmesı kabızlık ishal ve alerjık bır bebeğiniz olur.ilk 6 ay hariç hiç aşısı yok kızımın.yapılan 6 ay aşısı ve oncesi için vijdanım sızlar halandaha.

bebeğim rota olduğunda kırkı bile çıkmamıştı geçicek emzirebildiğiniz kadar emzirin şifa diliyorum ...

Cnm cook gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versn. Bende rotayi yaptirmamistim ama pismanim tabi. Insallah olmaz . Menenjit asisi sa var özel bi asi devlet karsilamiyo bilgin olsun yaptirmak istersen. Ben onu yaprirdim. Belki duymamissundr diye yazayım dedim 2 yaştan once yapılıyo sanrım bi arastr
Çook sağolun. Bir bakayım hangi aylarda yapılıyormuş.

Bugün nasıl ufaklık? Gelişme var mı?
Eveet. Dün ateş içinde baygın yatan kız gitti evin içinde top oynayan, sürekli dolaptan yemek isteyen kız geldi. Sabah şok olarak uyandık. Hala koşarken savruluyor ama olsun o kadar :) Dualarınız sayesinde bu kadar çabuk toparlandı, inanıyorum.

Eveet. Dün ateş içinde baygın yatan kız gitti evin içinde top oynayan, sürekli dolaptan yemek isteyen kız geldi. Sabah şok olarak uyandık. Hala koşarken savruluyor ama olsun o kadar :) Dualarınız sayesinde bu kadar çabuk toparlandı, inanıyorum.
Çooook sevindim:) Hele şükür.

Aklıma 39 derece ateşle dans eden kızım geldi. Tüm hastalıklarda “çocuk olma” arzusu baskın gelse ve tüm çocuklar iyileşip oyuna dalsa keşke.

Gözünüz aydın. Öpüyorum..

Çooook sevindim:) Hele şükür.

Aklıma 39 derece ateşle dans eden kızım geldi. Tüm hastalıklarda “çocuk olma” arzusu baskın gelse ve tüm çocuklar iyileşip oyuna dalsa keşke.

Gözünüz aydın. Öpüyorum..
Keşkeee. Her saniye oyun oynayan çocuklar için hastalık ne büyük vakit kaybı hayatlarında.

Çok sağolun ilginiz için. ❤️

Back
X