Kızım ve imtihanım

Al al :KK53: bak en iyisi yine Amerika.. asi yaptirmama hakkin var ama okula almiyorlar.. ne guzel karantina altinda home schooling seklinde egitim veriyorsun evladina, oh mis.. ne hastalik yayiliyor ne cehaletle ugrasiyorsun hakikaten mis mis.. bizde de bu olay ciksa sorun kokunden cozulur :)

Kizim daha beterini yapiyorlar, saglik sigortani odemiyorlar, oluyorsun:))))):KK70::KK70: aha bu ... kali asi yaptirmamis hasta, bunun hastaligini neden odeyelim de pirim yukselsin diye dusunuyorlar:)))

Kizim daha beterini yapiyorlar, saglik sigortani odemiyorlar, oluyorsun:))))):KK70::KK70: aha bu ... kali asi yaptirmamis hasta, bunun hastaligini neden odeyelim de pirim yukselsin diye dusunuyorlar:)))

Sahane sahane ben secim hakki diye buna derim, hop geldik mi yine bati hayranligina :27:

Sahane sahane ben secim hakki diye buna derim, hop geldik mi yine bati hayranligina :KK53:
ahahahahaha olmek isteyene haklar taniyorlar ne guzel degil mi:)))))):KK53: problem belki cocuklar ana baba gibi olmayacak. Bak benim ciddi gerizekali buldugum bir aile var, arkadasimin ailesi:)) boyle boyle dusunurken hep aklima o geliyor "yav ben boyle dusunuyorum ama bu kizcagiz da bu aileden cikti" ama sonra baska tarafim mudahale ediyor "uc cocuklari var ucte biri boyle, yuzde 30 yani")) diger yuzde 70lik olan kisim hayati diger kardeslerine ve onun gibi olanlara zehir etmek icin ant icmis durumdalar:)))kafam cok karisik bu konuda ojenik oldum:))

Benim cevremde hicbir asisi olmayan ve 20 li yaslara gelmis okadar cok tanidigim insan varki sapasaglam ve hastane yuzu gormemisler.bunlar yeni konusulan gundeme gelen meseleler degil.yillardir var.koru korune karsi cikmaktansa iyice bir arasyirin yaa bukadarmi zor.

Tıp öğrencisiyim sizden daha bilgiliyimdir değil mi sayın google profesörü hanım.
O aşılanmayan çocukların iyi olmasinin sebebi, etrafindakilerinin asılı olup hastalik bulastiracak insan olmadigi için. Siz biraz okuyup bu konunda soz sahibi insanlarla konusun bence

Çocuğunuz fıstık yerken ya da arı soktuğunda ya da herhangi bir ilaç kullandiktan sonra da anafilaksi geçirip ölebilir. Üstelik bu alerjiler ilk seferde çıkmıyor diye hic yok demek degildir yaşamın herhangi bir döneminde çıkma ihtimalini korur.

Siz nasıl bu kafalara geliyorsunuz bilmiyorum, ama bir annenin cocuguna aşı yaptırmaması esas ahmaklıktır. Kızamık, çocuk felci, pnömokok... bir araştırın bakalım aşı öncesi yılda kaç çocuk ölüyormuş. Aşı sonrasi bu rakam kaclara gerilemis bi bakın bakalım.

Hayatınızı yaşarken her an birseylere alerjinizin gelisip ölme riskiniz var. Aşı takviminde olan çoğu aşı onlarca yıldır kullanılıyor. Güvenilirliği ve faz çalışmaları da oldukça yüksek. Bilimsel çalışmalar nedir, kanıt aşamaları nedir, aşının etki mekanizması, bir problem olusma ihtimali nedir bilmeden karacahil bir şekilde aşı yaptırmamayı savunuyorsunuz. Üstelik toplum sağlığını da tehlikeye atıyorsunuz. Toplumda kimse KKK aşısını yaptırmasın mesela ya da pnömokok. Bir de o zaman görün bakalım kac anne feryat ediyor, kac çocuk acılar içinde ölüyor.

Yeni moda da herhalde kendini bilgili sanan aslında hicbir seyden haberi olmayan anneler herhalde. Gidip bir enfeksiyon doktoruyla konusun isterseniz, onlar size en dogru açıklamayı yapacaktır.

Aşı karşıtı olan doktorlar da neyin peşindeymis ne kafadalarmış size anlatırlar.

Allah sizin cocuklarinizi sizden korusun

Ben alerji ve immunoloji uzmanı profesörleri referans alıyorum. Bizzat kendileri şahit aşı sonrası deformasyona. Sizin gibi ezbere konuşmuyorum. Birilerinin ağzından çıkan lafları safi doğru diye önüme koymuyorum. Tekrar diyorum keşke biraz araştırsanız da okusanız siz de. Toplum sağlığını değil birilerinin cebinde dönen milyon dolarları tehlikeye atıyoruz biz. Ayrıca zaten aşılar koruyor siz yaptırın neden bizden korkuyorsunuz çok çelişkili :)

Ha bu arada, evde doğmuşum hiç aşım yok. Sapasağlamım ölmedim, kimsenin hayatını da tehdit etmiyorum ;)

Ben bu ulkenin cehaletiyle bas edemem philly. Yuz milyon kere yazdim artik daha da yazmam.. toplum olarak geri geri gidiyoruz bir sure sonra daha farkli cehaletlerle de karsilasacagiz.. ben bu konuya yazmam artik :)

Cehaletiyle basedilemeyecek tipler grubundasiniz insallah kotu tecrubelerle ogrenmezsiniz.

Tıp öğrencisiyim sizden daha bilgiliyimdir değil mi sayın google profesörü hanım.
O aşılanmayan çocukların iyi olmasinin sebebi, etrafindakilerinin asılı olup hastalik bulastiracak insan olmadigi için. Siz biraz okuyup bu konunda soz sahibi insanlarla konusun bence

Tıp bile dün yararlı dediğini bugun zararlı diyor. Oğlumda alerji var evde bir sürü ilaç var boğulacak gibi öksürüyor, ne o ilaçlar ne nebul fayda etmedi.
5 otlu bi macun yaptım, tak diye kesti öksürüğü. Sadece karaciğeri yormakla kaldık ilaçlar sayesinde.

Yoo hic alakasi yok etrafindaki insanlarin asili olup olmamalariyla.tip ogrencisiymisiniz,zaten modern tip degilmi tum bunlarin sebebi.sentetik ilaclar degilmi insanlari hastalik sahibi yapan.ben burada insanlarla tartismak isin asilardan bahsetmedim.niye zor geliyo oturup arastirmak.

Cehaletiyle basedilemeyecek tipler grubundasiniz insallah kotu tecrubelerle ogrenmezsiniz.

Ya boşverin neyi ezberledilerse onu konuşuyor tıpçılar.
Bill Gates'in aşıları sayesinde afrikada kaç çocuk felç geçirmiş haberleri var mı acaba.
Adam konferansta kendisi diyor dunya nufusu çok kalabalık ve enerji kaynaklarımız kısıtlı, nufusu kontrol altına almalıyız diye. Neyle aldığı da aşikar.

Yok ogrenmem allahin izniyle endise etmeyin.. ben arastiran, ogrenen insanlarla iletisim icindeyim sehir efsanelerinin degil.. o yuzden unarim o kanun bir an once cikar, asisiz cocugunuzu evinizde egitirsiniz..

A atgebru eşimin tanıdığı bi adam var çocuğu olmuyor, doktor doktor gezmişler. En son bi tanesi demişki sen boşuna çocuk hayali kurma, senin akranlarında hep kısırlık var size yapılan bi aşı yuzunden diyor doktor. Resmen kısırlaştırma yapmışlar.

Yok ogrenmem allahin izniyle endise etmeyin.. ben arastiran, ogrenen insanlarla iletisim icindeyim sehir efsanelerinin degil.. o yuzden unarim o kanun bir an once cikar, asisiz cocugunuzu evinizde egitirsiniz..

Aşılı çocuğumu da evde eğitiyorum office, üzerinize afiyet birazcık atipik otizmli oldu.

Ya boşverin neyi ezberledilerse onu konuşuyor tıpçılar.
Bill Gates'in aşıları sayesinde afrikada kaç çocuk felç geçirmiş haberleri var mı acaba.
Adam konferansta kendisi diyor dunya nufusu çok kalabalık ve enerji kaynaklarımız kısıtlı, nufusu kontrol altına almalıyız diye. Neyle aldığı da aşikar.

Mis mus degil nickim, ispatli, deneyli, delilli kaynak gostermeniz gerek.. onu da 27363627 konuda gosteren olmadi henuz.. en bilgilisi “asilar otizim yapiyor” adli bir gazateyi gosterdi.. o yuzden he evet ben cahilim siz degilsiniz :)

A atgebru eşimin tanıdığı bi adam var çocuğu olmuyor, doktor doktor gezmişler. En son bi tanesi demişki sen boşuna çocuk hayali kurma, senin akranlarında hep kısırlık var size yapılan bi aşı yuzunden diyor doktor. Resmen kısırlaştırma yapmışlar.

Ay deliricem yemin ederim.. doktor size yapilan bir asi yuzunden kisir olmussunuz dedi ve sen inandin mi? Ya sen benim tanidigim nickimsin degil mi?

Tıp bile dün yararlı dediğini bugun zararlı diyor. Oğlumda alerji var evde bir sürü ilaç var boğulacak gibi öksürüyor, ne o ilaçlar ne nebul fayda etmedi.
5 otlu bi macun yaptım, tak diye kesti öksürüğü. Sadece karaciğeri yormakla kaldık ilaçlar sayesinde.
O macunu bana da soyler misin

Tek soylemek istedigim buydu arastiran ogrenen insanlarla iletisim icindeymisiniz ya.ben merak ettigim seyleri kendim arastiriyorum ve dogruya oyle ulasiyorum.sizde merak etmeyin hem asisini yaptirmam cocugumun hemde ustedigim yerde egitirim.

Tek soylemek istedigim buydu arastiran ogrenen insanlarla iletisim icindeymisiniz ya.ben merak ettigim seyleri kendim arastiriyorum ve dogruya oyle ulasiyorum.sizde merak etmeyin hem asisini yaptirmam cocugumun hemde ustedigim yerde egitirim.

evet ülkede kanun olmadığı için yapabilirsiniz şimdilik.. kendi kendini eğitmeniz ise taktire şayan ne diyeyim, elinizden google amca gitse allaha emanet.. rabbim evladınıza acısın, başka söyleyecek bir şey yok..

Bende siz ve sizin kafanizlakiler icin dusunuyorum ayni seyleri ve sizin gibilerin dunyaya getirdigi cocuklara oyle uzuluyorumki bebek sonucta onlar mudehale sanslari yok.oyle bir kanunu ancak ruyanizda gorursunuz.hayaller hayatlar

Back
X