kızım ve kreş

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.851
1.439
773
Merhaba arkadaşlar.ben şu kpss için dershaneye gidiyorum kızımı kreşe verdim hafta içi tam gün.sabah 8 de bırakacağız eşimle.akşam için servis ile gelsin istedim ama eve gelmesi 6yı bulacak.ben dershaneden erken çıkıp alsam oraya giden yollardan biri ıssız ben çok tedirgin oluyorum.kızım şu an 2.5 yaşında annelik içgüdüsüyle içim çok rahat değil ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.çünkü hafta içi akşama kadar orda olacak benden mahrum olacakama benim de kpssye iyi hazırlanmam için böyle yapmak zorundayım.sizlerin de değerli fikirlerini almak ve biraz dertleşmek istiyorum.

başarılar dilerim öncelikle. yani servis getiriyo sonuçta kaç olursa olsun bunu sorun etme de öle ıssız yollara düşme aman başınıza bişy gelir.ama arada gidip aalblrsin sıksık uğra kreşe sevinir çocuk gelişimciyimde .. ..onunla oynada orda biraz izle..tavsiye ederimm mahrum olmaz hem..sende dershaneye gidyrmuşsn zaten bu durumda servis eve getirick yani 1 2 saat için kendini hıspalama canım kolay gelsin..öp kızını yerime..

canım ,varsayalım çalışıyorsun..
ne yapacaktın.?.

sonraları alışırsın..istikbalin için yapıyorsun sonuçta..

teşekkür ederim canımm.bu arada ben de ana sınıfı öğretmeniyim:)2 gün oldu başlayalı ben de onunla gittim çok sevdi kreşi.doğru diyorsun 1 _2 saatten bişey olmaz.ben alsam yol ıssız korkuyorum.günler uzasa benim almam sorun olmaz.hayırlısı anne olmak çok zor.

canım ,varsayalım çalışıyorsun..
ne yapacaktın.?.

sonraları alışırsın..istikbalin için yapıyorsun sonuçta..

evet canım çalışsam böyle olacak biraz sabretmeliyim inşaallah atanırsam kızım 3 yaşında olacak benim sınıfımda olabilir.teşekkür ederim yorumun için.

Başarılar canım. Ben bilemedim canım ya daha 2.5 yaşında bütün gün kreşte seni görmüyor, servisle gidip gelicek senin aklın ondayken sen ne kadar çalışabilceksin :26:

Başarılar canım. Ben bilemedim canım ya daha 2.5 yaşında bütün gün kreşte seni görmüyor, servisle gidip gelicek senin aklın ondayken sen ne kadar çalışabilceksin :26:

teşekkürler canım.evet daha çok küçük kızım ama böyle olması gerekiyor.servisle sadece akşam gelecek sabah eşimle ben bırakacağız.kendim için kızım için çalışmam lazım.2009 da mezun oldum üniversiteden.2 yıl kızım için ne çalıştım ne de kpss ye hazırlandım.sınav da malum her yıl zorlaşıyor çok değil 6 ay sabretmem lazım

Kreş ve servis şoförüne güveniyorsan dediğin gibi canım pek problem olmaz. Tabi kızın için çalışıyorsun inşallah kazanırsında ona güzel bir gelecek hazırlarsınız şekerim.

Kreş ve servis şoförüne güveniyorsan dediğin gibi canım pek problem olmaz. Tabi kızın için çalışıyorsun inşallah kazanırsında ona güzel bir gelecek hazırlarsınız şekerim.

servis şöforü ile tanışacağım sadece uzaktan gördüm bir de öğretmeni de serviste olacak beni rahatlatan kısmı o.inşaallah canım kazanırım da bu günleri unuturum.

Bence bıraz daha erteleyın kpps ısını cocugunuz daha 2.5 yasında ana kuzusu onu bagrınızdan koparıp krese bırakacaksınız ıcınde fırtınalar kopacak belkı korkular endıseler olusacak kpps herzaman seneyede gırebılırsınız ama cocugunuz bırdaha 2,5 yasında olmıyacak ıyı degerlendırın

merhabalar canım... benim 27 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum. evde bakıcımız bakıyo bebeğime 3,5 aylıktan beri... hiç kolay olmadı onu bırakmam. tuvalete girip girip ağlıyordum ilk günler. çok şükür ki bebeğimi kendi evlatlarından ayırmayan bir bakıcımız var. bazı nedenlerden(henüz konuşamaması)3-4 ay sonrada kreşe vermeyi düşünüyorum. herşey oğlum için.
bulunduğum yerin en iyi kreşine göndereceğim. en iyi okullarda okutacağım.. çünkü çalışıyorum eve iki maaş giriyor.
hem biliyomusun bence çalışan anneler çocuklaryla daha kaliteli zaman geçiriyor.
inş sınavı kazanırsın canım oğluna daha iyi bir gelecek verirsin.....

merhaba canım..sen bebekken bırakmışsın çok zordur seni anlıyorum kızım bebekken ben de gideyim dershaneye dedim ama yapamadım kıyamadım.herşey çocuğumuz için sınavı kazanırsam benim sınıfımda olur ayrı kalmayız.geleceğin ne getireceği belli olmaz eşimin geliri bize yetiyor ama üniversite okuyup evde durmak da zor oluyor o kadar emek verdim.bencede çalışan anneler çocukları ile daha kaliteli zaman geçiriyor.

kpss her sene oluyor ama canım her sene zorlaşarak.kızım için 2 sene evde durdum.artık büyüdü evde sıkılıyor bugün nereye gideceğiz sıkıldım demeye başladı.kreşe gidince arkadaşları olacak oyunlar oynayıp,faaliyetler yapacak.ben ana sınıfı öğretmeniyim ben evdeyken bir süre sonra zamanı iyi geçirememeye başladım.çünkü işin oluyor kızım anne oynayalım der oynuyordum ama her zaman olmuyor..hayırlısı artık.yorumun için teşekkür ederim.

bence içiniz rahat olsun kızınız ve aileniz için çabalıyorsunuz.
hem sınavlara belli olmuyor her sene bi şey çıkıyor iptal olur sınav sistemi değişir.
ne güzel mesleğiniz var inşallah istediğiniz yere atanırsınız.

doğru diyorsun canım.her sene bir saçmalık çıkıyor kpss ile ilgili.çok şükür mesleğim var iyi dileklerin için teşekkür ederim.

canım hiç üzülme. ben de bu haziranda atandım. 3.5 yaşında kızım var. kreşe veriyorum. kızım ve ben çok mutluyuz şükürler olsun. servis işi de mantıklı. hem sen eve erken geldiğin 1-2 saatlik vakitte yemeğini de yapar, evini de toplarsın. böylelikle birlikteyken daha güzel vakit geçirirsiniz kızınla. allah zihin açıklığı versin canım..

ne güzel canım darısı başıma inşaallah.böyle aynı durumda olanların söylediklerini duyunca içim rahatlıyor.bende daha güzel vakit geçireceğime inanıyorum.mesajın beni rahatlattı.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

canım benim çok yakın bir arkadaşım geçen yıl kpss kursuna gidebilmek için bakıcı tuttu.çocuğu henüz 1 yaşında bile değildi.arkdaşım eve döner dönmez bakıcısı kaçarcasına evi terkediyordu.haliyle arkadaşım dersaneden kalan vakitlerde pek çalışmadı.baktı olmuoyr.annesini yanına çağırdı.ama bi süre sonra annesinin de memlekete dönmesi gerekti.velhasıl arkadaşım bebeğini annesiyle birlikte memlekete göndermek zorunda kaldı.(1,5 aylığına).ne kadar zor günler geçirdiğine ben şahidim.ama bunu da yapmak zorundaydı.sonuçta atanmak istemesi de yine çocuğu için.bence sen de kendini kötü hissetme.akşam kızına zaten vakit ayıracaksın.inşallah sınavı kazanır hayırlısıyla atanırsın.sen de rahat edersin kızın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…