hayirlisyla rabbim nasip etsin sanada insallahBebisim yok evli degilim ama bebisin cok kucuk degil mi ya boyle ortamlara verilmek ici ?. Bakici tut daha iyi yani mesele birine baktirmaksa.
bende karsiydim ama mecbur kalinca baktirdim. Ama daha iyi oldu cocuk cok sevgi dolu nasil seviyor dedesini babannesini opup kokluyo resmen. Bakici iki ay kaldi yavrum hic boyle sakrak degildiBence yasli insanlardansa krese vermeniz daha mantikli, hic olmazsa cocuk sosyal olur, bir seyler öğrenir. Ama yasli insanlar nereye kadar bakabilir ki?
Zaten ben anne babaya torun baktirmaya cok karsiyim, yeterince bakmislar zaten simdi hayatlarini yasama zamanlari..
Havalar ısınmış olur çok hastalanmaz, kreşe başlaması için gayet mantıklı bir mevsim benceBi alti ay daha bakacaklar ondan sonra vereyim diye dusunuyorum kiyamiyorum hic ama gercekten guvenecek biri olsa bakici tabiki daha iyi ama yeniyiz kime guvenirim ev dort duvar arasi kreste kamera falan olur diye dusunuyorum
bende karsiydim ama mecbur kalinca baktirdim. Ama daha iyi oldu cocuk cok sevgi dolu nasil seviyor dedesini babannesini opup kokluyo resmen. Bakici iki ay kaldi yavrum hic boyle sakrak degildi
Kreste sik sik hastalanacak. Bu durumda birakabilecegin biri olacak mi?Arkadaslar merhaba kizim bir bucuk yasinda kaynanam ve kayinbabam bakiyor. Ancak ikiside cok yasli ve evde oturmaktan sıkiliyolar memlekete gitmek istiyorlar. İstanbula yeni tasindik beylikduzundeyiz kizimi iki yasini doldurunca krese veriyim diyorum, ancak kafamda birsuru soru var mesela krese gidis donus saatleri benim saatimle uyarmi,uymazsa kim alir. Sonra o muhitte guvenli bir kres var mi. Bebek sonucta birsuru tedirginlik duydugum konu var. Siz nasil bi duzen kurdunuz bilgi verirseniz sevinirim
yok ama is yerim izin konusunda rahat amirim iyi sukur anlayisli bide oglene kadar isim oluyor isim bittikten sonra istedigimi yapabiliyorum.Kreste sik sik hastalanacak. Bu durumda birakabilecegin biri olacak mi?
Ben evde bakıcıdansa kameraları olan kreşleri daha doğru buluyorum. Aksama kadar arkadaş oyun derken hem o eglenir hemde siz istediğiniz zaman izleyerek rahat edersiniz. Çalışma saatlerine göre Beylikdüzü nde bir kreş bulursunuz büyük ihtimal. Çünkü çalışan cocugunu kreşe verrn cok anne var Beylikdüzü nde . Fiyatını karşılayacak bütçeniz varsa en doğru seçenek bence. Ben kapalı evde bakıcı ile bırakamazdım.Bi alti ay daha bakacaklar ondan sonra vereyim diye dusunuyorum kiyamiyorum hic ama gercekten guvenecek biri olsa bakici tabiki daha iyi ama yeniyiz kime guvenirim ev dort duvar arasi kreste kamera falan olur diye dusunuyorum
Arkadaslar merhaba kizim bir bucuk yasinda kaynanam ve kayinbabam bakiyor. Ancak ikiside cok yasli ve evde oturmaktan sıkiliyolar memlekete gitmek istiyorlar. İstanbula yeni tasindik beylikduzundeyiz kizimi iki yasini doldurunca krese veriyim diyorum, ancak kafamda birsuru soru var mesela krese gidis donus saatleri benim saatimle uyarmi,uymazsa kim alir. Sonra o muhitte guvenli bir kres var mi. Bebek sonucta birsuru tedirginlik duydugum konu var. Siz nasil bi duzen kurdunuz bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?