Kızım ve kreş

cappcim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
62
38
18
Arkadaslar merhaba kizim bir bucuk yasinda kaynanam ve kayinbabam bakiyor. Ancak ikiside cok yasli ve evde oturmaktan sıkiliyolar memlekete gitmek istiyorlar. İstanbula yeni tasindik beylikduzundeyiz kizimi iki yasini doldurunca krese veriyim diyorum, ancak kafamda birsuru soru var mesela krese gidis donus saatleri benim saatimle uyarmi,uymazsa kim alir. Sonra o muhitte guvenli bir kres var mi. Bebek sonucta birsuru tedirginlik duydugum konu var. Siz nasil bi duzen kurdunuz bilgi verirseniz sevinirim

Bebisim yok evli degilim ama bebisin cok kucuk degil mi ya boyle ortamlara verilmek ici ?. Bakici tut daha iyi yani mesele birine baktirmaksa.

Kreşler genelde 8 gibi açılıyor akşam da 7ye kadar açık diye biliyorum işyerinize yakın bir yer de tercih edebilirsiniz

Bi alti ay daha bakacaklar ondan sonra vereyim diye dusunuyorum kiyamiyorum hic ama gercekten guvenecek biri olsa bakici tabiki daha iyi ama yeniyiz kime guvenirim ev dort duvar arasi kreste kamera falan olur diye dusunuyorum

Bence yasli insanlardansa krese vermeniz daha mantikli, hic olmazsa cocuk sosyal olur, bir seyler öğrenir. Ama yasli insanlar nereye kadar bakabilir ki?
Zaten ben anne babaya torun baktirmaya cok karsiyim, yeterince bakmislar zaten simdi hayatlarini yasama zamanlari..

Bence yasli insanlardansa krese vermeniz daha mantikli, hic olmazsa cocuk sosyal olur, bir seyler öğrenir. Ama yasli insanlar nereye kadar bakabilir ki?
Zaten ben anne babaya torun baktirmaya cok karsiyim, yeterince bakmislar zaten simdi hayatlarini yasama zamanlari..
bende karsiydim ama mecbur kalinca baktirdim. Ama daha iyi oldu cocuk cok sevgi dolu nasil seviyor dedesini babannesini opup kokluyo resmen. Bakici iki ay kaldi yavrum hic boyle sakrak degildi

Bi alti ay daha bakacaklar ondan sonra vereyim diye dusunuyorum kiyamiyorum hic ama gercekten guvenecek biri olsa bakici tabiki daha iyi ama yeniyiz kime guvenirim ev dort duvar arasi kreste kamera falan olur diye dusunuyorum
Havalar ısınmış olur çok hastalanmaz, kreşe başlaması için gayet mantıklı bir mevsim bence

bende karsiydim ama mecbur kalinca baktirdim. Ama daha iyi oldu cocuk cok sevgi dolu nasil seviyor dedesini babannesini opup kokluyo resmen. Bakici iki ay kaldi yavrum hic boyle sakrak degildi

Tabiki kendi akrabaniz gibi olamaz. Ama 3 yasina gelince krese verebilirsiniz. Tabiki guvenilir ve temiz bir yere..

Arkadaslar merhaba kizim bir bucuk yasinda kaynanam ve kayinbabam bakiyor. Ancak ikiside cok yasli ve evde oturmaktan sıkiliyolar memlekete gitmek istiyorlar. İstanbula yeni tasindik beylikduzundeyiz kizimi iki yasini doldurunca krese veriyim diyorum, ancak kafamda birsuru soru var mesela krese gidis donus saatleri benim saatimle uyarmi,uymazsa kim alir. Sonra o muhitte guvenli bir kres var mi. Bebek sonucta birsuru tedirginlik duydugum konu var. Siz nasil bi duzen kurdunuz bilgi verirseniz sevinirim
Kreste sik sik hastalanacak. Bu durumda birakabilecegin biri olacak mi?

Krese ver bence de yasitlariyla bir arada olmasi onu daha mutlu edecektir. Benim 2 cocugum var ikisi de iki yildir beylikduzu portakal agaci anaokukuna gidiyor adakentte okul. Sabah 7 30 aksam 19 30 saatleri. Adakent villalarinda yan yana cok sayida okul var

İki yaş kreş için ideal..

Saatleri size uyanları iyice bir araştırın.

Anne baba bir yere kadar yavaştan topluma adapte olma Zamanı geliyor onun da..

Başarılar

Ben evde bakıcıdansa kameraları olan kreşleri daha doğru buluyorum. Aksama kadar arkadaş oyun derken hem o eglenir hemde siz istediğiniz zaman izleyerek rahat edersiniz. Çalışma saatlerine göre Beylikdüzü nde bir kreş bulursunuz büyük ihtimal. Çünkü çalışan cocugunu kreşe verrn cok anne var Beylikdüzü nde . Fiyatını karşılayacak bütçeniz varsa en doğru seçenek bence. Ben kapalı evde bakıcı ile bırakamazdım.

Ben bakıcıdansa kreşi tercih ederdim. Hem bakıcı tanıdık biri değilse güvenemezdim. Kreşlerde de yine insanın aklı kalır ama bakıcıdan daha güvenilir bence. Hem de çocuk sosyalleşir eğlenir vs. Çocuklar seviyor kreşi genelde. Ben sevmiyordım bir tek :D

Beylikdüzü bir çok yere göre iyi bir semt bence bolca güzel kreş vardır.

oncelikle isiniz hayirli olsun. benim oglum 2 yasinda basladi krese, cok da sevgi dolu bir ortamdi; cok yararini gordu. Genelde 8de anneler birakiyor, aksam da 18 gibi aliyorlardi en gec. ben isten 20den once cikmadigim icin cikislarda annem aliyordu. bizim kresimiz Etiler'de idi ama beylikduzunde de iyi yerler bulabilirsiniz. sarih olun. cocugun anneanne-babaanne-dadi ekseni disinda yasitlari ve egitmenle beraber olmalari inanilmaz fark yaratiyor.

Bencede bakıcıdan çok kreş daha iyidir heralde bakıcı deyince içim ürperiyor duydujkarimizidan kres en azindan onungibi cocuklar var annesiz psikilojisini biraz daha kolay atlatabilir

Back
X