Çocuk Hastalıkları Kızım yediği halde hiç kilo almıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
Merhabalar, benim kızım 5 yaşında ama 14 kilo geçen yıldan beri bir gram bile almadı, iştahı çok iyi kahvaltıda yemekte herşeyi yiyor, meyve de yiyor ama kemikleri sayılıyor, 3 yaş kıyafetleri alıyorum. Kan testi yaptırdım birşey çıkmadı, kafana takma birden gelişir diyorlar ama o kadar yediği nereye gidiyor neden hiç farketmiyor çok üzülüyorum, ikiz erkek kardeşiyle aralarında hem kilo hemde boy farkı bayağı var, herkes aralarında 2 yaş var zannediyor, ailemizde yeyip kilo almayan biri olsa genetik diyecem ama kimse yok.
Acaba azıcık kilo alması için ne yapmalıyım? Yediğini birazcık belli etsin başka birşey istemiyorum

merhaba, 5 yasindaki cocuklar ortalama boylari 100 ile 120 cm, kilolari ise 14 ile 18 kg arasinda olmasi gerekiyor. tabi her cocugun yapisi ve gelisimi farklidir. kan testi yaptirdigini soylemissin, guatirinada baktirdinmi? belki kizinin triyotleri cok hizli calisiyo olabilir.
unutmaki canim egerki kizin saglikliysa cok kilolu olmasinada gerek yok. onemli olan sagliginin yerinde olmasi.
boyu icin spora yazdirabilirsin, mesela voleybol ve basketbol gibi ziplamali/atlamali sporlar genelde cocuklarin boylarinin uzamasina yardimci olabiliyor.

merhaba, 5 yasindaki cocuklar ortalama boylari 100 ile 120 cm, kilolari ise 14 ile 18 kg arasinda olmasi gerekiyor. tabi her cocugun yapisi ve gelisimi farklidir. kan testi yaptirdigini soylemissin, guatirinada baktirdinmi? belki kizinin triyotleri cok hizli calisiyo olabilir.
unutmaki canim egerki kizin saglikliysa cok kilolu olmasinada gerek yok egerki gerektigi kadar vitaminleri varsa endiselenmene gerek yok . onemli olan sagliginin yerinde olmasi.
boyu icin spora yazdirabilirsin, mesela voleybol ve basketbol gibi ziplamali/atlamali sporlar genelde cocuklarin boylarinin uzamasina yardimci olabiliyor.

unutmaki canim egerki kizin saglikliysa cok kilolu olmasinada gerek yok egerki gerektigi kadar vitaminleri varsa endiselenmene gerek yok . onemli olan sagliginin yerinde olmasi.

sadece kan testiyle olmaz. gaita yani dışkı testi de yaptır. parazit olabilir.geceleri uyurken diş gıcırdatıyormu agzından salya akıyomu,makatında kaşıntı oluyomu bunlar da önemli

merhabalar aynı durum benim kızımdada var benimkilerde ikiz teki 15 kilo bana çok zayıf geliyor aynı şekilde tahlillerini yaptırdık birşey çıkmadı çok şükür yanlız bizimkisinde genizeti çıktı o etkiliyormuş kilo alımını bir baktırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…