• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim

8 yasinda oglum ve 5 aylik bebegim var
Benimki de bu aralar cok agresif , okuldaki rehber ogretmenle konustum erken ergenlik diyor bu haline
Her istedigini yapmayin , durumunuzu anlatin , ondan size yardim etmesini isteyin
Benimki evde teror estirdiginde alip karsima oturtup anlatiyorum , sonunda ozur dileyip toparliyor
Zor yahu bu cocuk denen canli valla ben ergenliklerini hayal dahi edemiyorum:bicak:

demek ki çocuun mutsuz olduğu şeyler var kızınızla iletişiminizi geliştirip onu anlamaya arkadas gibi olmaya çabalayın

merhaba arkasaslar.benim sekiz yasinda bir kizim ve bir yasinda ikizlerim var.benim icin hayat cok yorucu.kizim beni hic dinlemiyor kardesleri oldugundan beri.elimden geldigince ona vakit ayirmaya calisiyorum.birlikte alisverise cikiyoruz piknige giditoruz.evde oyun oynuyoruz.ders yapiyoruz sirf kendini iyi hissetsin diye.ama malesef hicbiseyden mutlu olmuyorsurekli sert cvplar surat asmalar karsi gelmelee.zaten yetisemiyorum islere.sirf o mutlu olsun diye isi gucu birakuyorum ama hic mutlu olmuyor.babasida onunla ilgileniyor surekli.hep benim dedigim olsun ustiyor .hayirdan anlamiyor.artik stresten karnim sisiyor.sirf ona pozitif olayim diye.kendi cocuklarimla ugrasamasken mutlu olsun diye eve arkadaslarini cagiriyorum.nasil davranicam napicam bilmiyorum.bu aksam saclarini yapmak istedim bir stres bir stres araliksiz bir saat agladim kendide uzuldu sonradan yaptigina napmam gerekir bilmiyorum
8 yaşında bebek değil. Konuşabilirsiniz. Biz seninle bir ekibiz falan derseniz. Onu ne kadar sevdiğinizden bahsedersiniz.
Kızınız kardeşlerinin olmasını sizin sorununuz olarak görüyor ve sizin üzerinize geliyor bence

Back
X