• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansima:( binada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz:(

Sende 1 cocuk iyi bende 3 cocuk var bide çalışıyorum ev evliktem çıktı yinede oynuyorum işten gelince zor etiketli yapiskanlardan al oyalandin boya yapsin yadahavalar sıcak hakkında su ile oynat yorulur oglen iyi uyur

evet hayvan edindirmek istiyorum ama kedi degil.malesef cok severim ama evde beslemek istemiyorum..ona da bakamam yazik yawrucaga:( civciv aldim 2 tane inanilmaz oyalandi ama malum.onlarda buyuyor koyw yolladik...muhabet kusu alsam mi ki cok dusunur oldum buara bilemiyorim..onun sa sorumlulunu almak ostemiyorum aslìnda ama birinden birini secm3luyim kizim icin

Orucun yani sıra diyet yapacak dusunceniz var enerjinizi bu yönde kullanmayı düşünüyorsunuz ama çocuğa enerjiniz yok ve sürekli oruç diye hayiflanmissiniz kusura bakmayın ama önemli olan çocuğun hissettikleri şişman ama mutlu ve enerjik bir anne ister eminim. . Sahi kimle oynasın o çocuk ? Heryer tehlikeli herkes öcü .. anne de halsiz diyetli! Ve oruçlu!

Sende 1 cocuk iyi bende 3 cocuk var bide çalışıyorum ev evliktem çıktı yinede oynuyorum işten gelince zor etiketli yapiskanlardan al oyalandin boya yapsin yadahavalar sıcak hakkında su ile oynat yorulur oglen iyi uyur
zaten tek yaptiklarimiz onlar boya su kagitlar falan o da sıkıldi artik ayni seylerden

Kendinize bir kota koyun, örneğin her gün 2 saat.
Aktif bir şekilde kızınızla oyun oynayın.
Bu demek değil ki, beraber koşturun durun.
Aksine onun da fayda göreceği oyunlar kurun.
Örneğin çamaşırları ayırmayı oyun haline getirebilirsiniz.
Renklerine göre ayırmasını ve tek tek sayarak size vermesini isteyin.
Yemek yaparken size yardımcı olsun, siz onunla boyama yapabilir ya da eğitici setlerden oynayabilirsiniz.
Ama çocuk bakımında en önemli şey, ona limit koymaktır.
Oyunun 15 dk sonra biteceğini ve dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu, ardından 1-2 saat sonra yine oynayabileceğinizi anlatın.
Çocuğun önüne belirli bir sınır ve süre koyarsanız, onun hem sabrını geliştirmiş hem de sınırlarını bilmesine fayda sağlamış olursunuz.

Orucun yani sıra diyet yapacak dusunceniz var enerjinizi bu yönde kullanmayı düşünüyorsunuz ama çocuğa enerjiniz yok ve sürekli oruç diye hayiflanmissiniz kusura bakmayın ama önemli olan çocuğun hissettikleri şişman ama mutlu ve enerjik bir anne ister eminim. . Sahi kimle oynasın o çocuk ? Heryer tehlikeli herkes öcü .. anne de halsiz diyetli! Ve oruçlu!
valla sisman ve enerjik anne isterdi bemcede..ama.napim oyle gezemem ya enerjik olayim diye.zaten kilo konusunda cok takigim ..iftarda doymadan kalkiyorum.sadece diywt dedigim bukadar

bayrama az kaldi sonrasi arastirip belediyenin actigi kurslara falan goturebilirsiniz parka goturebilirsiniz alisveris merkezlerindeki etkinlikleri takip edebilirsiniz ailede yasit cocuklarla bir araya getirebilirsiniz acikcasi istedikten sonra secenek cok
Simdilik efor gerektirmeyen seyler bulun kupler boyama evcilik vb

Kendinize bir kota koyun, örneğin her gün 2 saat.
Aktif bir şekilde kızınızla oyun oynayın.
Bu demek değil ki, beraber koşturun durun.
Aksine onun da fayda göreceği oyunlar kurun.
Örneğin çamaşırları ayırmayı oyun haline getirebilirsiniz.
Renklerine göre ayırmasını ve tek tek sayarak size vermesini isteyin.
Yemek yaparken size yardımcı olsun, siz onunla boyama yapabilir ya da eğitici setlerden oynayabilirsiniz.
Ama çocuk bakımında en önemli şey, ona limit koymaktır.
Oyunun 15 dk sonra biteceğini ve dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu, ardından 1-2 saat sonra yine oynayabileceğinizi anlatın.
Çocuğun önüne belirli bir sınır ve süre koyarsanız, onun hem sabrını geliştirmiş hem de sınırlarını bilmesine fayda sağlamış olursunuz.
aslinsa o dediklerin zaten rutin seylerimiz ama.yetmiyo galiba ona:(

Benimde 4 yaşında bir kızım var bu dönemler hep birlikte oyun dönemi sosyalleşme arkadaşlarıyla eğlenme donemi eğer imkanınız olursa Yen'i dönem in anaokulunu deneyebilirsiniz henüz erken derseniz üç yaşında alan anaokullarıda
Bir yakınımızın çocuğu gitti çok memnu kaldı çocuklar evde yeteri kadar enerjilerini atamıyorlar dönem dönem heves ettikleri oyunlar oluyor kızımda evcilik oynamaya o dönemler bayılmaya başlamıştı şimdide seviyor daha azalsada o döneme göre bende bu sene anaokuluna göndereceğim bizde Yen'i taşındık ve eski çevremızı çok arıyor birsürü arkadaşı vardı. Buraya yalnız kaldı tabi. Ben oyun oynatmayı seviyorum epeydir anne kız etkinlikler çok yaptık oyuzden sürekli birşeyler yaparız tabi bende insanım yoruluyorum sıkıldığımda oluyor önemli olan bir saatte olsa onla güzel vakit geçirmeniz size tavsiye edebilirim pinterest uygulamasını telefonunuza ındırın ve ona etkinlikler hazırlayın en basitinden. Böylelikle o hazırladığınız etkinlikleri yaparken sizde kendinize zaman ayırırsıznjz

bayrama az kaldi sonrasi arastirip belediyenin actigi kurslara falan goturebilirsiniz parka goturebilirsiniz alisveris merkezlerindeki etkinlikleri takip edebilirsiniz ailede yasit cocuklarla bir araya getirebilirsiniz acikcasi istedikten sonra secenek cok
Simdilik efor gerektirmeyen seyler bulun kupler boyama evcilik vb
ins baytamdan sonra bende duzelirim.en azindan hergun disari cikarabolirim ..bazen buna da cok soyleniyorim.disari cikinca eve gelmek bilmiyo e bende sokaklarda durmak istemiyorum saatlerce bos bos duruyorum hoc hoslanmiyorum ya parkta yarim saat dursak tamam da of iste nebilum o da hakli:(

Back
X