3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansima

binada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz