• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim:(

Yaw ölmüşünüz de ağlayanınız yok gibi...hem evdesiniz, hem hiç bişeye enerjiniz yok.

Herkes çocuk sahibi olmamalı işte. Bazı insanlar bireysel takılmak için var. Markette sokakta çocuğunu azarlayan tipler de görüyorum. Hep aynı sabırsızlık, tahammülsüzlükten. Çocukdan esirgediği vakitle ne yapıyorlar acaba...Esra Erol, Survivor muhtemelen.

çocukta napsın annesi sıkılıyor
onada hak vermek gerek ..
sizde şöyle değşik birşeyler yapın kızınızile..
oyun hamuru alın onların birde içinde kalıpları satılıyor
hadi bana kurabiye yapta yiyeyim ben deyin eline birde oklava verin..
oh o güzelce eğlenirken sizde işinizi yapın :)

Cocuk esirgeme kurumundan bir cocugun koruyucu ailesi olun devlet o cocugun bakim parasini veriyor hem bir cocugun ailesi olursunuz hem kiziniza kardes olur :KK19:

İyide ramazandan önce de sevmiyordum oruçla alakası Yok diye defalarca söyledi. Kadın çocukla oynamayı sevmiyorum diyor Ramazan'da orucu bırakınca bir anda oyun çılgını bir anneye mi dönecek?
Onceden de pek sevmezdim zorla oynardim ama simdi kolum bile kalkmiyor diyor.

Cocuk esirgeme kurumundan bir cocugun koruyucu ailesi olun devlet o cocugun bakim parasini veriyor hem bir cocugun ailesi olursunuz hem kiziniza kardes olur :KK19:

kadın kendi öz kızına sevgi göstermiyor bıkkınlık içinde öyle bir çocuğa bakabilir mi
sevgiye muhtaç bir çocuğu para için kullanmak mı öneriniz

konu sahibi bu önerinin üzerine öneri yok emin ol. evde 2 kedim var yeğenler gelince sabahtan akşama onla oynuyorlar. normalde holde paldır küldür koşan çocuklar mır mır kediyi mıncırıyor. o şapşiklerinde hoşuna gidiyor ayaklar havada bütün gün göbek kaşıtıyor. sahiplen bir yavru kedi kızına beraber büyüsünler. sen mutlu onlar mutlu :)

evet cnm kesinlikle.dogru diyosun..bezmislik tukenmislik var...once bunu atmaliyim ama.nasil? olu gibi bakiyorum yawruma...bana hep hadi gulumse biraz diyor..sanki o bana bakiyor benim nazimi.cekiuor gibime geliyor ya cok.cok.uzuluyorum..acaba dedim.oruc mu bukadar vurdu beni diye bugun allah affetsin.niyetlenmedim.ama.yok.yine ayni yine.mutusz.ben yone hadi kendin oyna.diyen ben..en fazla 3 dk oynamisimdir:KK43:

Şu cümleyi ciddi anlamda idrak ettiğinizde çok geç olmaz umarım.... içim parçalandı.

Ya allh askina kalk bi pskiyatriye falan git. Senin derdin oruc degil. Yazik cocuga da. Hic cabalamiyosun ki? Ben de cok harika bi anne degilim ama cocuk sana hadi biraz gül demis ya icim acıdi.

Evet anlıyorum.. Belli ki ruhsal olarak zor bir süreçten geçiyorsunuz. Öncelikle kendinizi suçlamayı bırakın çünkü bu çözüm yollarını kapatır. İnsanız sonuçta bazen yorulabiliyoruz. Tüm bunların farkında olmanız zaten bir adımdır. Bundan sonrası biraz emek gerektiriyor.

Öncelikle hastanede tahlillerinizi yaptırın. Kansızlık, tiroid, d vitamini, b12 eksikliği gibi şeyler var mı buna bir baktırın. Gerekli takviyeleri alın duruma göre. Başlarda zor gelse de hergün yarım saat yürümek de enerjinizi arttırır, mutluluk verir. Zorlayın kendinizi bu kısır döngüden çıkmak için.

Eğer sorun hala devam ediyorsa psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeniz gerekecek. İlaç kullanımına karşı önyargılı olmayın, bazen gerekiyor ve iyi de geliyor.
Cok guzel yazmissiniz.
B brnestetik bunlari adim adim uygulayin. Dahiliyeye gidin once. Sonuclariniza gore psikiyatriye gitmekten cekinmeyin ilac verirse de kullanin.
Oruc sizi daha da depresif yapmis sanirim, zaten ramazan bitmek uzere ama gerekirse tutmayin.
Sabahlari kalkip spor/yuruyus icin kendinizi zorlayin. 20 dk yuruseniz butun gununuz enerjik ve guzel gecer eminim.
Calismiyorsunuz da butun vaktinizi cocugunuza harcayabilecek lukse sahipsiniz ne guzel. Bunu degerlendirin cocuk bir kez buyuyor.

evet hayvan edindirmek istiyorum ama kedi degil.malesef cok severim ama evde beslemek istemiyorum..ona da bakamam yazik yawrucaga:KK43: civciv aldim 2 tane inanilmaz oyalandi ama malum.onlarda buyuyor koyw yolladik...muhabet kusu alsam mi ki cok dusunur oldum buara bilemiyorim..onun sa sorumlulunu almak ostemiyorum aslìnda ama birinden birini secm3luyim kizim icin
Sen herseyden bikmissin bence ufacık şeylerle mutlu olmak lazım canım muhabbet kuşu alabilirsin çok bi yükü olmaz sana

Malesef ben de sevmiyorum oyun oynamayi. Oyuncu anne kitabi falan aldim ama yok. Faaliyet yaparken onlar bozunca daha cok sinirleniyorum :D
Simdi part time islere basvuruyorum en azindan gitsin kizim yasitlariyla oynasin. Maasimin cogu krese gidecek ama hem ben cocuklari ozleyeyim hem onlar sosyallessinler ben raziyim. 7/24 tepesinde iki cocuk ziplayan biri beni anlar :D

İyide ramazandan önce de sevmiyordum oruçla alakası Yok diye defalarca söyledi. Kadın çocukla oynamayı sevmiyorum diyor Ramazan'da orucu bırakınca bir anda oyun çılgını bir anneye mi dönecek?
Ben de konu sahibi ile ayni konumda oldugumdan cevap veriyim. Oruclu degilken en azindan surekli parka falan gidiyorduk. Istemeyerek de olsa oyunlar oynuyorduk ama simdi kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor. Yemek yedirme, alt temizleme banyo falan zorunlu seyleri ancak yapiyorum. Neyse geldi gecti ramazan bir ay oyunsuzluktan psikolojileri bozulmaz heralde :)

Birsuru kisi yazmis. Ne yaptiniz acaba? Ben de cok uzuldum yavrucaga. Siz mizmizlanacaksiniz diye asla geri gelmeyecek cok onemli yaşlaru geciyor kizinizin. Bi zahmet bi yerlerinizi kaldirin da ise girin. Girin ki bir krese verebilin kizinizi. Oynasaniz da pek egitici oynamiyormussunuz belli ki. Bari cocuk tam zeka gelisim yasinda briseyler kapar...

Haa yok madem hep boyleydiniz ve sikayetlenip duruyorsunuz neden bu cocugu yaptiniz?

Cok kizdim cok...

kadın kendi öz kızına sevgi göstermiyor bıkkınlık içinde öyle bir çocuğa bakabilir mi
sevgiye muhtaç bir çocuğu para için kullanmak mı öneriniz
Para icin kullanmak degil konu sahibi de merhametsiz degil oyun oynamayi sevmiyormus bi cocugu daha olmus olur kiziyla birlikte oynarlar. Kendi cocugunu sevmedigini soylemiyor kizi da yalnizlik icinde..

Back
X