Kizim

penyez6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
31
46
38
43
Merhaba,konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ,kizim 11 bucuk yasinda ve 6 aydir felan tuylenme var,alt bolgesinde baya bi tuylenme var,agdanin acisini bilmedigi icin agda yap diyip duruyor bana,aslinda cok buyuk temizlik olur ama cani cok yanar diye korkuyorum yapmaya,jiletlede almasini istemiyorum mahveder orayi diye,buyuk yasta kizlari olan kizinizda ilk temizligi nasil yaptiniz

Benim kizim 9 yasinda yaz sonu ince ciliz ama siyah ve oldukca uzun tuyleri olustu.once endokrin doktoruna goturdum ve kemik yasi ile gerekli tahlileri yaptirdim.normal oldugunu ogrendikten sonra nasil bir yol uygulayacagimi hem o doktora hem kendi jinekologuma danistim.
Simdilik ufak bir manikür makasi edinerek kesip kısaltmayı tavsiye etti ikiside.
Agda icin cok hassas. Jilet asla asla asla yaptirmam yapmam.
16 yasina kadar idare edecegiz.kokleri guclu olmayan killar zaten epilasyon ile kisa zamanda bitecek.dusuncem bu.

kökler kalin olmadigi icin pek acimaz belki . bi arkadasim sakizla aldigini anlatmisti. cok acirsa hemen birakirsiniz

Canım 16 yaşına kadar sadece kesicekmi oyle

Evet.
Agda yada jilet mutlaka kalinlastiracak ve yayacak.
Ben bunun ceremesini cok çektim.
Zaten herhangi bir sey uygulamayio sadece kesersem yayilmayacagi icin cok rahatsizlik vermeyecegini soyledi doktorlar.
16 yaş ama çok şimdiden tüylenme varsa :/ birde makasla çok iş o. Trimmer var böyle kısaltıyor erkeklerin traş olduğu makina gibi. Bulabilirsen ondan oneririm. Genelde kısaltmak icin kullaniliyor

Doktor eldiveni eline geçirip tek tek alanı duydum acıtıyor mu bilmiyorum

Bir iki kıl denersiniz acırsa bırakırsınız kökten alıyormuş ve hızlı bir yöntemmiş

Doktor eldiveni eline geçirip tek tek alanı duydum acıtıyor mu bilmiyorum

Bir iki kıl denersiniz acırsa bırakırsınız kökten alıyormuş ve hızlı bir yöntemmiş
Kesinlikle katılıyorum size eldiven miss gibi diğer elinizle hafifçe kıstırın alacağınız bölgeyi hic acımaz

Ben ilk ağdayla başlamıştım annem sağolsun. Şimdi kıl şeklinde bile değil incecik tüy şeklinde çıkıyor, ağdayla başladığım için çok şanslıyım. Jiletle asla başlamayın,kıllar çok sert ve güçlü çıkıyor.

Annem ve ablam benimle çok konuşmuştu gülüşmüştük o arada hiç acısını bile anlamamıştım. :) Kızınızla tatlı tatlı konuşup dikkatli bir şekilde acele etmeden ağdayla halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Ufak ufak hallederseniz acısı çok daha az olur. Tabi psikolojikmen hazır değilse makasla kısaltmak en doğrusu olur diye düşünüyorum.

İlk zamanlar tüy dökücü kullanın isterseniz, ağda yaptıracaksanız da bence evde siz yapmayın, işin ehli bir yere götürün.

iyi geceler.. ben de aynı sorun için kafa yoruyordum. bu konu iyi oldu. ben koltuk altından bir kılı elimle çektiğimde bir süre ağladı acısından. o yüzden elle koparma işini de eledim. Mune , tüy dökücü kremi ben de düşündüm aslında , en aklıma yatkını oydu. Ama onun da jiletten farkı olmadığını söylediler kaç kişiye sordumsa. Bu yüzden ben de makasla alıyorum, kısaltıyorum daha doğrusu. Ama böyle de çok zor oluyor. @Blacksee55 , önerdiğiniz ürünün fiyatı nedir acaba?

Hayatım,
jilet etkisi yaratmıyor, özellikle ağda acısına dayanamayan, acı eşiği düşük olanlarda iyi bir çözüm ama eksisi çabuk çıkıyor olması, malum genç kızlarda özellikle yaz aylarında sık sık tüy sorunu yaşamak istemiyor, o bakımdan kullanışlı değil ama tüyleri çoğalttığı veya jiletle alınmış gibi olduğu konusunda söyleyenler hem fikir değilim.

Kızlarına ağda yaptırmayı düşünen anneler bunu evde kendiniz yapmayın, çok canları acıyor ve ağda yaptırmaktan korkar hale geliyorlar, en azından bacak ve koltuk altı için bir yere götürürseniz iyi olur diye düşünüyorum veya ağda yapmadan önce acıyı azaltmak için emla krem kullananlar var, onların konularını bulup okursanız belki yardımı olur.

Canım onu örnek verdim bende bu vardi paylaşıyorum

Merhabalar ..
Konuya yazdığımda bu yana makasla kesmeye devam ettim ben.. Ama gün geçtikçe zorlamaya başladı.
Nihayet bir tüy dokucu krem aldım. Ama genital bölge için kullanıma uygun değildir yazıyor . Uygun bir ürün var.mi diye baktım ama hepsinde aynı uyarı var. Ben de tereddüte kaldım kızıma kullanma konusunda.
Kullanıp herhangi bir zararını gören var mı sadece tedbir amaçlı yazılmış bir.uyari mı?
Bir bilgisi ya da fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…