kizim

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
Merhaba bayanlar
Onceki problemimi belki biliyorsunuzdur iliski problemimiz vardi esimle artik onu cozduk ama artik kizim geceleri babasinin uyutmasini istiyor 3yasinda babasi uyutuyor yanina yatip gunduz zaten ben calistigim icin beni ve babasini gormuyor esim ne kadar uyumak istemesede uyuyor bende bir tarafta uyuyakaliyorum ne yapcagimizi sapittik artik esim istekli ama aramiza cocuk girdi bu seferde resmen artik sadece esimle arkadas gibi takilmaya basladik bir cozum onerisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz

Cocugu uyutup kendi yatagina koyun. Siz de isinize bakin olmuyor mu oyle? Esiniz ceset gibi mi uyuyor uyanma ihtimali yok mu gece

Evet ya uyuturken çöken o ağırlık yok mu? O ne tatlı bir uykudur öyle.
Şöyle birşey yapabilirsiniz. Kim uyutacaksa yanına uzanarak değil de masal okuyarak ve kendisi oturarak uyutsun..

ev sıcak kış günü, e çocuğu yatırırken yorganı da çektiyse mışıl mışıl uyunur yani :)

ama siz de gidin bir arada kontrol edin, çocuk uyuduktan sonra uyandırın eşinizi.

Çoğu zaman bizde de öyle oluyor genelde uyuyakalan ben oluyorum ama bunu problem etmiyoruz. Dönemsel sonuçta. Günler kısaldı psıkolojık olarak da erken uyuyoruz hele bu ay önce eşim sonra çocuk sonra ben hasta derken.. Yani en kötü uyandırırsınız yada yatmasın uyuturken otursun falan

Eğer çocuğun yanına uzanıyorsa uyumaması mucize olur zaten. :) arkadaşlar da demiş uzanmak yerine başka şeyler yapsın, çeksin bir sandalye masal okusun, elini tutsun vs olmuyor mu?

Arkadas gunduz kv bakiyorve gunduz uyutuyor ama kizim gece 1 gibi uyuyor ve o arada bizde ucuyoruz

Olmuyor uyumuyor bizi uyutuyor kendi yok ben gece kalkiyorum esimi uyandirip yatiliyorum ama gece 3oluyor ben uyanasaya kadarda

Çocuk uyku saati için 1 çok geç. Onu erkene almalısınız. Kayınvalideniz daha kısa uyutsun gündüz.

Geceler uzun arkadaşım çocuk iyice dalınca kalkın yanından yatağınıza geçin. Yani isterse saat 3 olsun o saatte de olur bir şeyler istedikten sonra

Arkadas gunduz kv bakiyorve gunduz uyutuyor ama kizim gece 1 gibi uyuyor ve o arada bizde ucuyoruz

ne olursa olsun bir çocuk gece 1de uyutulmamalı. gerekiyorsa gündüz uyutmasın. büyüme hormonları 22:00-04:00 arası salgılanıyor.. hem sizin hayatınız hem de çocuğun sağlığı açısından önce bunu düzene sokmalısınız.

Benim uykum hafiftir de, eğer eşim sizdiysa istediğin kadar uyandir, asla hayır gelmez millet nasıl alarm kurup kalkıp sevisiyor hayret

kızınız uyuduktan sonra keyfinize bakacaksınız bu kadar basit.

Aileler çocukları yönlendireceğine, çocuklar ailesini yönetiyor garip çocuk büyütmek sadece ihtiyaçlarını karşılamak değildir hamur gibi öyle şekil vermişsiniz öylede devam edecek

Gunduz uykusu nasil? Cok gec uyuyor kizinizin iyiligi icin erken yatirin. Bizimkiler erken kalktiklari icin 8bucuk 9 gibi uyuyorlar.Buyuk kizim da babasinin uyutmasini istiyor 10dk da uyuyor.Eskiden daha cok oyalanirdi gunduzki hali yorulmasi,ogle uykusu duzeni cok etkiliyor;ona gore ayarlama yapin

Benim kızımda geç yatardı.Ben çözümü gündüz uykusunu kaldırmakta buldum.Gündüz uyusa bile 45 dakika sonra uyandırıyorum.Akşam da on olmadan uyuyor.Ama gündüz iki saat uyuduysa mümkünatı yok on ikiden önce uyutamıyorum. Bence gündüz uykusunu çözün akşam erken yatar sizde keyfinizce takılırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…