Cocugu uyutup kendi yatagina koyun. Siz de isinize bakinMerhaba bayanlar
Onceki problemimi belki biliyorsunuzdur iliski problemimiz vardi esimle artik onu cozduk ama artik kizim geceleri babasinin uyutmasini istiyor 3yasinda babasi uyutuyor yanina yatip gunduz zaten ben calistigim icin beni ve babasini gormuyor esim ne kadar uyumak istemesede uyuyor bende bir tarafta uyuyakaliyorum ne yapcagimizi sapittik artik esim istekli ama aramiza cocuk girdi bu seferde resmen artik sadece esimle arkadas gibi takilmaya basladik bir cozum onerisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz
Arkadas gunduz kv bakiyorve gunduz uyutuyor ama kizim gece 1 gibi uyuyor ve o arada bizde ucuyoruz
kızınız uyuduktan sonra keyfinize bakacaksınız bu kadar basit.Merhaba bayanlar
Onceki problemimi belki biliyorsunuzdur iliski problemimiz vardi esimle artik onu cozduk ama artik kizim geceleri babasinin uyutmasini istiyor 3yasinda babasi uyutuyor yanina yatip gunduz zaten ben calistigim icin beni ve babasini gormuyor esim ne kadar uyumak istemesede uyuyor bende bir tarafta uyuyakaliyorum ne yapcagimizi sapittik artik esim istekli ama aramiza cocuk girdi bu seferde resmen artik sadece esimle arkadas gibi takilmaya basladik bir cozum onerisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz
Merhaba bayanlar
Benim uykum hafiftir de, eğer eşim sizdiysa istediğin kadar uyandir, asla hayır gelmezmillet nasıl alarm kurup kalkıp sevisiyor hayret
Gunduz uykusu nasil? Cok gec uyuyor kizinizin iyiligi icin erken yatirin. Bizimkiler erken kalktiklari icin 8bucuk 9 gibi uyuyorlar.Buyuk kizim da babasinin uyutmasini istiyor 10dk da uyuyor.Eskiden daha cok oyalanirdi gunduzki hali yorulmasi,ogle uykusu duzeni cok etkiliyor;ona gore ayarlama yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?