Kızım

görümcemin cocugu 3 3.5 yasında falandı ben nişanlıyken
konuşmuyordu sonra bi başladı konuşmaya şimdi herşeyi anlatıyorr 4 yasındaaa sanırm belkide 5 bilmiom yani geç konuştu :)

Benim 28 aylık kızım konuşmuyor. Yeni babıldamalar var, de de de gibi. Hadi kelimesini söyleyebiliyor. Anne dediğimde bazen ağğa diye tekrar edebiliyor. İşine geleni anlıyor gelmeyene dönüp bakmıyor. Çok korkuyorum. Psikiyatri den randevu aldık. Kbb den randevu aldık. Tecrübelerinize ihtiyacım var. :(

Benim 28 aylık kızım konuşmuyor. Yeni babıldamalar var, de de de gibi. Hadi kelimesini söyleyebiliyor. Anne dediğimde bazen ağğa diye tekrar edebiliyor. İşine geleni anlıyor gelmeyene dönüp bakmıyor. Çok korkuyorum. Psikiyatri den randevu aldık. Kbb den randevu aldık. Tecrübelerinize ihtiyacım var. :KK43:
ben size yardımcı olamam bu konuda üzgünüm çünkü ben yakından göremedim görümcemin cocugunun sürecini :(
ben nişanlıyken cok konuşmuyorduu baktım düğünden sonra baya baya konuşuyor. bi anda oldu gibi geliyor bana
ama umarım sizinkide öyle olurr üstelik sizinkii daha küçük görümceminkinden.
konuşur annesi telaşlanma :) allahın izniylee inşallah doktorlardanda olumlu şeyler duyun inşallah

ben size yardımcı olamam bu konuda üzgünüm çünkü ben yakından göremedim görümcemin cocugunun sürecini :KK43:
ben nişanlıyken cok konuşmuyorduu baktım düğünden sonra baya baya konuşuyor. bi anda oldu gibi geliyor bana
ama umarım sizinkide öyle olurr üstelik sizinkii daha küçük görümceminkinden.
konuşur annesi telaşlanma :) allahın izniylee inşallah doktorlardanda olumlu şeyler duyun inşallah

Amiiiin Allah razı olsun. İnşallah çok bekletmeden açar Rabbim yavrumun dilini. Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Onunla bol bol konuşun bi anda başlayacak bu konuşma meselesi sonra da car car car susmayacaklar 😂 2.5tan biliyorum dün Seyehat ederken yanda oturan kıza

" Sen kaşımı balık şarkısını biliyosun mu ? Bak böyle diceksin " kaşımı balık goooooolde kıvvvıla kıvvvvvıla yüzüyo balıkçı amca leliyo ontasını atiyoo" böyle diceksin hadi söyle ama utanma" dedi. Ben şok üstüne şok

Bi akrabanın kızı 3 yaşına gelecek hala sadece anne-baba diyor başka yok, aba abi arada, ablası da 4 yaşında konuşmuş diye kimse takmıyor umursamıyor, sizde biraz rahat olun genetik demekki bu konuşma olayı.

Back
X