• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mu_se
günes topla benim icin ..

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Fransa Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
merhaba_hayat kullanıcısından alıntı
merhaba muse öncelikle duyarlı yaklaşımın için teşekkür ediyorum sana.arkadaşının adına üzüldüm arkadaşım o anda kriz geciriyor demişsin o anda ki krizi bayılıyormu kasılıyormu yani nasıl bir kriz gecirdiğini belirtmemişsin?epilepsinin bir cok ceşidi vede tanısı var dedin gibi bazıları günlük yaşamlarını etkilemeden devam eden cinsden ve galiba arkadaşının kide öyle benim kızım epilepsi ama (west sendromu)agır mental radardosyon bu nedemekdir zeka ve algılama olarak yaşıtlarından geri olması demek ve arkadaşının ki kızıma göre cok daha iyi demek bu konuda doktoru vede teşhisi cok önemli hiç arkadaşın eege ve emar cektirmişmi yani bu teşhisi koymaları için lütfen buna dikkat etsin bu tanıda eege cok önemli ......

tesekkur ederim canim cevabin icin
arkadasima yapmadiklari test emar kalmadi .. teshisi koyali cok olmadi ..
krizi kasilma seklinde geliyor
acayip sarsiliyo kendini yerden yere atiyor dustugu yerde cirpiniyor cirpina cirpina kendinden gecip bayiliyor sonra yavas yavas kendine geliyor
kriz aninda kimseyi hatirlamiyor ve uzun bi sure tamamen kendine gelesiye kadar esini bile taniyamiyor .. yani bilinc kaybi yasiyor
gozumun onunde eriyor arkadasim nerdeyse 12 gundur 6 kilo kaybetti
2,3 ayda kilo aldiriyoruz toparlaniyo kendine geliyo sonra bi kriz haydi hersey basa donuyor
eskiden kriz geldiginde hemen acili arayip ambulans istiyorduk ben birebir krizine hic sahit olmamistim hastaneye aliyorlardi gunlerce yatiyordu ve bir sonuc cikmiyordu
gecen gunde konusmustuk hastalanirsam yaninda ne olur ambulansi arama ilacimi ver yeter demisti
o yuzden bu sefer aramadim
evimde bir cok misafir vardi bir anda otururken gozleri kaymaya basladi .. elinde cay vardi yerimden nasil firladim cayi kaptim hatirlamiyorum hemen yanindakileri kaldirip koltuga uzattim
bilinci gitmisti duymuyordu sadece cirpinmaya basladi eliylede yakasini yirtmaya calisiyordu goren kalp krizi sanir ama daha once krizlerin nasil oldugunu anlattigi icin kalp krizi olmadigini biliyordum
yakasini actim
yan yatirip daha rahat nefes almasini saglamaya calistim
bas ucuna gecip kafasini dizlerime koydum ve fazla kipirdamamasini saglamaya calistim cunku cirpindikca nefes alamiyordu
oyle oyle sakinlesti kendinden habersiz biraz yatti daha sonra kendine geldi
ama oyle bi arafta kaldim ki anlatamam
ambulansi arasammi aramasammi
kriz kac dakika surdu bilinci aciliyormu bunlari kontrol etmek bi yandan
bi yandan bir suru misafirim var cogu arkadasimin hasta oldugundan haberi yok onlari mi sakinlestirsem bilemedim .. arkadasimin basindan ayrilamiyorum
herkes bana cok sogukkanlisin dedi o gun
arkadasima hic bisey belli etmedim misafirlerimede oyle hadi gecti herkes sakin olsun dedim durdum
ama misafirlerim gittikten sonra sinirlerim bosaldi bir iki saat hungur hungur agladim
gozumun onunde eriyip bitiyor en iyi arkadasim
bugun aksama kadar evini temizledim utusunu yaptim yemegini hazirladim kafasini bile kaldiramadi yataktan
allahim onu cocuklarina esine bagislasin sifasini versin .. oyle hayat dolu iyi niyetli bi insan ki hasta olmasina dayanamiyorum

semrican
Nilüfer

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: Ankara Giriş tarihi: Jan 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

hayatçım merhaba çok geçmiş olsun diyorum allah tez vakitte sağlığına kavuştursun minik meleğimizi.canım benim benim teyzemin kızı 8 yaşından beri epilepsiydi uzun yıllar oraya buraya götürdüler ama sonuç alınamıyordu.sonra istanbulda bu konunun uzmanı bir doktor buldularyıllarca onun kontrolü altındaydı şuan 36 yaşında ve 5 senedir sanırım ilaç kullanmıyor ve iyileşti hala kontrolünde tabi doktorunun . sana bu doktorun sadece adını verebilirim ondan başka bilgim yok internetten bulabilirsin sanırım bülent madi inşallah bulabilirsin ve minik meleğimize çare olur.gelişmeleri bildirirsen sevinirim öpüyorum sizi

Back
X